LOScars 2012

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars 2012

Příspěvekod Beatrix » ned říj 28, 2012 2:10 pm

Obrázek

---------------------------------------------------------------------

A jeden od Et - děkujeme!

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 28, 2012 2:51 pm

(lách, Amon v pyžamu a ježkovských bačkůrkách. To se jen tak nevidí. :lol: A Beuško, koukám, že už seš zase v původní podobě? ;) )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned říj 28, 2012 3:21 pm

Amonovy bačkůrky jsou naprosto bezkonkurenční! :Love :death: A vysmátý u té ledničky je opět skvělý!
(btw. ta poslední fotka s řízkem, kde drží tu zbraň, je právě ze Skyfallu:))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned říj 28, 2012 6:49 pm

Wenai Lafayette píše:Hej, došel mi blik. To se mi jenom zdá, nebo jsou ty moje ,,otázky na tělo" fakt naprosto děsný. Podle nich to vypadá, jako kdybych byla ta největší kurva a drama queen na losu. Vážně mě to ranilo.

Nevím, které konkrétně, na ty, co jsou na začátku Ti myslím odpovídala Styx už na chatboxu - to byla její část otázek, od 13tky kategorie nahoru jsou mé...a na nich upřímně nevidím nic hrozného (kromě případné trapnosti na co se ptát obecně, ale to u všech). Jsou tam obecně otázky ostřejší i jemnější bych řekla, taky to souvisí s tím, co kdo na LoSu dělá...Ptát se Meg třeba na střídání partnerů je blbost, když to táhne furt pryč se Siriusem...a je to každého volba, co si tady a jak hraje...ale pak se taky nesmí divit, že je nominovaný například na Lemru, pokud se moc neobjevuje apod.(a to se někteří nominovali sami:D) Ale nehledej v tom nějaké skryté věci, nic v tom není, ani ode mě a ani určitě od Styx nebo někoho jiného....každopádně, pokud nechceš odpovídat na některé nebo celý BLIK - nemusíš. Nikoho nenutím...nebo naopak odpověz, i u těch otázek, které se ti nepozdávají - proč a jak a co - podle sebe, jak to vidíš.... Od toho ten BLIK je...já to cenzurovat nebudu ;) Ale myslím, že holky nad tím strávily hodně času a určitě nezamýšlely se kohokoliv dotknout...každopádně, jestli máš z BLIKu trauma, tak promiň.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » ned říj 28, 2012 6:50 pm

A Amon a Mýtinka samozřejmě mají moc pěkné plakátky :Love
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned říj 28, 2012 7:58 pm

Díky holky :Love ty bačkůrky sou aleee nějaká včelka bo něco, ne?
Styx: Dala sem si svůj původní, abych se holkám nepletla, dělá to maglajz víc lidem...ale bea je zatím furt stejně blond ;)
Meg: a já si myslela, že je to z brug, ale je fakt, že tam nemá tolik vlasů!

Man-Wenai: Já na to původně ani moc nechtěla to...sem se koukala, že v mých otázkách (já děla prostřední várku) to myslim nebylo, ale každopádně spíš tak všeobecně - dělala sem to bulvárním stylem, takže se to vážně nemá dotknout nikoho, i když třeba zrovna yohannky by mohlo :Love ale předpokládám, že už se tu známe, a kdyby šlo o vážnou věc, řešily bysme to jinde a jinak. - Navíc musím souhlasit, že tím jak se tu člověk chová si vypěstuje určitou image. A i když je třeba všeobecně negativní, neznamená to, že by ho tady někdo chtěl urážet, nebo jím opovrhovat. Popravdě sem přemýšlela, jestli to Wenai myslí vážně co sem napsala po těch eskapádách a článcích ve věštci...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 28, 2012 8:04 pm

Já se vám omlouvám, jenom mě to mrzí. Nechtěla jsem se vás dotknout. Nedaří se mi žít správnej a hezkej život ani na losu, ani ve skutečnosti, jsem z toho nešťastná a pak dělám blbosti. Promiňte. Vážně mě to mrzí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned říj 28, 2012 8:11 pm

Tak si tu otázku neber osobně ;) vůbec žádnou teda.
A prosím nikdo si nebude ty otázky brát osobně! To je rozkaz vážení! :vyprask:
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 28, 2012 8:16 pm

Ráda bych to Wenai jako autorka těch otázek vysvětlila.
Kopie z chatboxu: Wenai, mrzí mě, že se tě otázky do bliku dotkly. Jedná se o tyto? Proč je drtivá většina tvých příspěvků o sexu a proč tak často střídáš sexuální partnery? Popravdě, nevím, co tě na tom tak ranilo, takhle se na LoSu už léta sama prezentuješ, jako sexuální madona - viz ten dlouhý zástup mužů a žen, které jsi v anketě přiznala. Docela nechápu, čím tyto otázky na tělo tebe jako Nejspustlejší LoScars hříšnici ranily.... ??? 
Dodatek: Jednak jsou to otázky na tělo, tudíž se nebudu ptát, cos měla k večeři, a jednak je to šance pro tebe vysvětlit nám, proč to tak je. My to nevíme, proto se ptáme. Otázky na tělo z mých kategorií jsem pochopitelně volila (a nejenom já, ale všechny, co jsme na blicích dělaly) podle toho, jak se každá konkrétní postava tady chová. Takže kdybys byla jeptiškou, zeptala bych se tě, kdy si už najdeš chlapa. ;) Otázky nebyly vůbec myšleny proti nikomu, ani tato, ani žádná jiná, je to přece hra. Nemusíš odpovídat, ale v bliku máš právě možnost obhajovat sebe a své nominace. Vymyslet takové množství otázek byla fuška, tak doufám, že ne zbytečná.
Taky mě to překvapilo, že se tě to dotklo, protože sis image sexuální bohyně a rebelky tady sama pracně vybudovala a dokonce ses k tomu vždycky hrdě hlásila.
Tak to jsem jen měla potřebu vysvětlit ti to, abys to nebrala ve zlém. :*
Naposledy upravil Styx dne ned říj 28, 2012 8:24 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned říj 28, 2012 8:17 pm

Wenai Lafayette píše:Já se vám omlouvám, jenom mě to mrzí. Nechtěla jsem se vás dotknout. Nedaří se mi žít správnej a hezkej život ani na losu, ani ve skutečnosti, jsem z toho nešťastná a pak dělám blbosti. Promiňte. Vážně mě to mrzí.

Zlato, taky jsem se tě nechtěla v žádném případě dotknout, omlouvám se ti. Ber Loscars jako hru a bav se u ní. Proto to tady je, aby člověk na chvíli zapomněl na to, co je venku. A tady na LoSu si přece můžeš prožít život, jaký si přeješ. Tak co ti brání udělat si to tady lepší než v reálu? ;) :Love
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars