Jean-Claude píše:Margold: Ne, to skutečně není..alespoň co vím..*přikývne* ne..to opravdu už nějakou dobu ne..*pokrčí elegantně rameny a pak zavrtí hlavou* ne..jen jste trochu horlivě pohlédl do očí vládci..kdybych vás..zhypnotizoval, nevěděl byste o tom. Nebo spíše, věděl byste jen to, co bych vám řekl, abyste si pamatoval...*dodá a znovu pokrčí rameny, naznačujíc, že to není to jediné, co pohledem nebo hlasem svede*
J.C. +nechápe o čem to mluví, netuší co je to vládce a co si před tím představit, ale nijak moc to neřeší+ Tak teď tu jednoho máte a já jsem rád že jsem tady. Vidím tady spoustu lidí +pokyne rukou kolem dokola, přičemž krátce spočine pohledem na golux nové krásné ženě tady+ jejichž příběhy by stáli za to aby je lidé znali. Já je zatím také neznám, ale stačí se jen dobře podívat a vidíte je v jejich očích, v gestech v něčem co se kolem nich vznáší +projevuje se to proč si o něm všichni myslí že je tlučhuba+ Ovládání mysli používají taky čarodějové a podle mě je to docela svinstvo. Bez urážky. Vím že některé bytosti se bez to nemůžou obejít, protože je to jejich přirozenost, třeba víly, takže to chápu, ale cíleně získávat takové schopnosti aby člověk získal moc.... Mě to přijde jako znásilnění.
(Omlouvám že se takhle Marigold chová, snad J.C. moc neurazí, ale on prostě považuje všechny jako sobě rovné (chybí mi tu smajlík co krčí rameny))
Styx a Remus: Vy už odcházíte? +vykřikne+ To je taková škoda! Chtěl jsem si s vámi popovídat, poznat vás, vyzvědět nějaké drby co víte jen vy krásné paní +mrkne na Styx+ Tak naschledanou a určitě se ještě uvidíme +rozloučí se s nimi+
Wenai: +Někde také splaší skleničku a přiťukne si s ní+ Na tvoje zdraví vílo a přestaň se tvářit tak vyděšeně +usměje se na ni+