LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 8:54 pm

Styx: jasně...měj se krásně...*taky ju obejme*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 19, 2010 8:56 pm

Styx: půjdu s tebou...*usměje se a taky se pomalu rozloučí s ostatními* přece tě nenechám jít dneska domů samotnou...*kývne všem, na které dohlédne na rozloučenou a obejme Styx kolem pasu...cestou jí vyzvedne kabátek a doprovodí na ER*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 9:03 pm

zamává Styx na rozloučenou J.-C.: tak na úspěšný následující rok... připije si a usměje se, když vidí, jak si amon fotí yohannku Pán zla je dneska ve výborné náladě... po včerejšku se ani nedivím...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned pro 19, 2010 9:09 pm

Leje do sebe asi třetí panák, když si všimne golux. Pořád není opilý, ale už se mu tam nechce jenom tak stát, tak se od pultu odlepí a jde za ní.

golux: Dobrý večer, smím vás pozvat na skleničku? zeptá se, když se objeví za ní. Kývne ještě J-C na pozdrav. Předci jen, je to jeho šéf.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 9:29 pm

Dobrý večer... je trochu překvapená, ale docela mile No, jestli mě Monsieur propustí... usměje se na Jean-Clauda a když vidí, že nic nenamítá, jde s Aresem k baru Ale dám si jen šampaňské, začala jsem s ním a nechci to míchat...
golux
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 9:33 pm

golux:*sleduje její pohled a taky se musí usmát* to tedy..ale po vyhlášení výsledků, aby nebyl.*přikývne a když se k nim přesune Ares, tak mu kývnutím odpoví na pozdrav* tak vás tedy nechám taky se věnovat ostatním...*kývne jí* doufám, že se nevidíme tedy naposled...*mírně se jí ukloní a zamíchá se do davu*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 9:36 pm

Jean-Claude píše:Margold: Ne, to skutečně není..alespoň co vím..*přikývne* ne..to opravdu už nějakou dobu ne..*pokrčí elegantně rameny a pak zavrtí hlavou* ne..jen jste trochu horlivě pohlédl do očí vládci..kdybych vás..zhypnotizoval, nevěděl byste o tom. Nebo spíše, věděl byste jen to, co bych vám řekl, abyste si pamatoval...*dodá a znovu pokrčí rameny, naznačujíc, že to není to jediné, co pohledem nebo hlasem svede*

J.C. +nechápe o čem to mluví, netuší co je to vládce a co si před tím představit, ale nijak moc to neřeší+ Tak teď tu jednoho máte a já jsem rád že jsem tady. Vidím tady spoustu lidí +pokyne rukou kolem dokola, přičemž krátce spočine pohledem na golux nové krásné ženě tady+ jejichž příběhy by stáli za to aby je lidé znali. Já je zatím také neznám, ale stačí se jen dobře podívat a vidíte je v jejich očích, v gestech v něčem co se kolem nich vznáší +projevuje se to proč si o něm všichni myslí že je tlučhuba+ Ovládání mysli používají taky čarodějové a podle mě je to docela svinstvo. Bez urážky. Vím že některé bytosti se bez to nemůžou obejít, protože je to jejich přirozenost, třeba víly, takže to chápu, ale cíleně získávat takové schopnosti aby člověk získal moc.... Mě to přijde jako znásilnění.

(Omlouvám že se takhle Marigold chová, snad J.C. moc neurazí, ale on prostě považuje všechny jako sobě rovné (chybí mi tu smajlík co krčí rameny))

Styx a Remus: Vy už odcházíte? +vykřikne+ To je taková škoda! Chtěl jsem si s vámi popovídat, poznat vás, vyzvědět nějaké drby co víte jen vy krásné paní +mrkne na Styx+ Tak naschledanou a určitě se ještě uvidíme +rozloučí se s nimi+

Wenai: +Někde také splaší skleničku a přiťukne si s ní+ Na tvoje zdraví vílo a přestaň se tvářit tak vyděšeně +usměje se na ni+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 9:54 pm

(lach..no, přinejhorším na to dojede, no:))

Marigold: máte pravdu, že v tom všem se dá poznat ledascos...a dá hodně práce a let cviku, zamezit takovým prozrazujícím gestům..*přikývne a pak přimhouří oči a mírné pobavení zmizí, nahradí je prostá neutrální maska* dal bych si pozor na to, jak a kdy používáte taková slovní spojení, milý barde...někteří*protáhne důrazně* by spojení čarodějové a svinstvo mohli vzít značně nelibě. *jen mírně potřese hlavou* za sebe vám mohu říct, že není nic, čím bych se mohl to, co zvládnu, naučit..buď to v našem druhu je, nebo není. Někdo se k různým schopnostem nedobere nikdy..ani s přibývajícím věkem...a jinak...*zúží oči* pokud vám to tak přijde...někdy to může být spíš naopak...že vám ono ovládnutí mysli ubere trápení...* ale nijak zvlášť ho neřeší,sám má dost přesnou představu o různých typech "znásilnění", ale vykládat mu to nebude*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » ned pro 19, 2010 9:55 pm

golux: Jak J-C odejde, nabídne golux rámě. To asi dělá ten oblek, že je dnes takový gentleman. Jak je libo. Objedná jí jedno šampaňské a sobě další skleničku ginu. Snad se neurazíte, když vás v tom šampaňském nepodpořím. Taky bych dnes radši nemíchal. řekne s úsměvem, vytáhne balíček cigaret a jednu golux nabídne.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 9:57 pm

Já nekouřím, děkuji... s úsměvem odmítne A máte pravdu, nemíchat je lepší. Není nad to zůstat u jední osvědčené značky napije se Normálně si na šampaňské moc nepotrpím, ale mají ho tu dobré. A na oslavu se to hodí... jak se vám to včera líbilo?
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars