LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 6:47 pm

Styx: však právě..*přikývne* taková neřízená střela...nebo spíš..dobře namířená..*vzpomene si na některé události a mírně se oklepe* ale ne...zas nemusíme všechno přehánět, že...nejdřív hezky maličkosti..a pak..se uvidí...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 19, 2010 6:52 pm

Marigold: *trochu s pozvednutým obočím mu naslouchá, ale jen s úsměvem zavrtí hlavou* vy musíte být opravdu básník...*komentuje jeho vyjadřování*

Styx: to víš, musíme pořád zlobit..*pokrčí rameny* ale už to nechme...to bude..tak romantické, až budeš přecukrovaná...*zavyhrožuje* no..tak různě...většinou s někým z LoSu...*usměje se, nechce to zrovna teď moc rozmazávat... on to J-C neví, že vlk, co na něj štěkal v slastech, chodil dřív i s "jeho císařovnou"..netřeba dráždit kobru:)* dřív, než jsem sem přišel, byly doby, kdy jsem byl i sám...skutečný poustevník..*zavtipkuje, ale z té doby, kdy byl bez práce a přátel mu není moc veselo*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod John Wilmot » ned pro 19, 2010 7:06 pm

+popíjí u baru a rozhlíží se po dámách v místnosti, pokyne všem, co zná a těm s kterými spal věnuje úsměv+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 7:32 pm

J.C.: Na nový rok? +přemýšlí, jestli něco nemá+ Tak pokud budu po rozloučení se starým rokem živá, zdravá a schopná, nebudu chybět +mrkne na něj zvesela+ Na to spoléhám +zkoumavě sleduje jeho obličej, i přes jeho ujištění upírům moc nevěří+ To by tedy vypadalo, kdybyste dovolil, aby se něco stalo vašim voličům +uculí se+ Co kdyby vám příští rok, čistě teoreticky, k titulu císaře chyběl zrovna ten jeden rozhodující hlas?

Remus: Hm.. to asi byly smutné Vánoce, když jsi je trávil sám +pohladí ho, aby zahnala chmury z jeho tváře+ Letos si to spolu užijeme. Tedy pokud přežiju tu tvoji štědrovečerní večeři +dobírá si ho pořád+ Už máš stromeček? Že se ptám, tobě stačí otevřít dveře ven a zakopneš o něj +zasměje se+ Kdy jej budeš zdobit, na Štědrý den nebo ještě dřív? Nebo jej budeme strojit spolu? +navrhne+

Marigold: Díky, jste velice pozorný a milý muž. Wenai se s vámi určitě nenudí +mrkne s úsměvem na ni+

Man: Nepochybuji, že něco spolu vymyslíte. Času máte na to dost +mrkne na ni, myslí tím samozřejmě to, že nejbližší větší akce bude určitě až v příštím roce:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 7:56 pm

Styx: tak neříkám, že to bude hned 1., to asi bude víc lidí, kteří budou dospávat bujaré oslavy...*usměje se, jak si ho nedůvěřivě měří* pokud vám nestačí slovo majitele, pak nemohu víc sloužit...*poznamená* tak to by ...byla velká smůla..*poznamená s úsměvem* ale mnohem víc by mě mrzel chybějící divák...*dodá po chvíli* císařem jsem na rok, ale podnik mi zůstane i dál...tak bych nerad zkrachoval..*mrkne* a nic nepoškodí jméno tak, jako mrtvý zákazník uvnitř...*pokrčí rameny nepatrně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 19, 2010 8:00 pm

Styx:* usměje se* ale neboj..pokud si nezapíchneš kost do krku...*cuknou mu koutky* ano..jen otevřu dveře, už zakopávám o dřevorubce táhnoucí stromky po stovkách...*zamžourá na ni*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » ned pro 19, 2010 8:01 pm

Amon píše:yohannka: a za jiný by ses styděla? +vytáhne z kapsy mobil a ledabyle si ji vyfotí+

no jak za který.. ale kdy mám možnost mít fotky v krásných šatech a v takovým luxusním prostředí? +pooozuje hezky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 8:36 pm

J.-C.: Myslím, že tam zase někdy zajdu, na nějaké představení bez davové psychózy... usměje se na něj Ani nebudu trvat na tom, abyste se mi osobně věnoval, i když bych byla docela pyšná, kdyby mě obsluhoval císař... pokývne koketně hlavou, ale jen tak maličko, pro tu pikantnost situace Tak ať se vám daří v podnikání i ve vládnutí pozvedne skleničku Cože to vlastně pijete? Tedy, jestli to není indiskrétní otázka...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 8:47 pm

J.C.: Tak to se mi ulevilo +vzpomene si najednou, že zrovna na Nový rok něco má+ Stačí, jistěže stačí +řekne rychle, aby si nemyslel, že jeho slovo je pro ni vzduch+ Tak jestli tedy mohu, tak se za pár dní zastavím ve Slastech. Budu se těšit. A teď, jestli vám to nebude vadit, vás už opustím. Dnešní večer byl dost náročný a jsem docela unavená. Tak brzy nashledanou +usměje se na něj a jde se rozloučit s ostatními+

Man: Já už půjdu, dnes to bylo hektické. Už se hrozně těším do postele +obejme ji a políbí a jde ještě za Remusem+

Remus: +přitiskne se k němu ospale+ Druhá půlka ideálního páru už je moc utahaná a chtěla by už spát. Doprovodíš mě? Nebo ještě zůstaneš? +počká, jak se rozhodne+

golux: +vidí, že nevnímá nikoho, kromě J.C., tak ji neruší+

Marigold, Wenai: +zamává jim na rozloučenou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 8:53 pm

golux: jen přijďte...*jen mu pobaveně zajiskří v očích* a budeme se o vás starat přímo..císařsky..*lehce se k ní nakloní a rozšíří se mu úsměv, až se jí z toho musí hřejivě zatřepetat něco uvnitř těla...a to není jedna z iluzí, prostě tak spíš působí on sám.*hm..nevím, jestli to budete znát..ale je to bloody, kterou nám dodává Amon do podniku *poznamená jakoby nic*..něco z toho je dnes i tady, vzhledem ke složení obyvatel Losu...*taky pozvedne skleničku s rudou* tak na úspěšný následující rok...

Styx: Domluveno...jistě, chápu...uvidíme se tedy u nás...*kývne ji na rozloučenou s úsměvem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na LOScars