LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 4:44 pm

J.C.: Taky si myslím, že až budu ve Slastech, rozhodnu se, co bych chtěla vidět. Anebo spíš... co mi dovolíte +uculí se+ Tak další představení? Ale to je úžasné! Zrovna jsem si říkala, že už dlouho nic nebylo +málem se vyděsí+ Vynést ven tajemství úspěchu vašich představení? To bych si nikdy nedovolila! +ujistí ho, strach by jí to nedovolil+ Tak vím, že to nejsou žádní beránci, ale právě že když budu pod vaší ochranou, nemůže se mi nic stát. Že? +opět mu pohlédne do očí, jako by v nich hledala pravdu. Tentokrát neuhne tak rychle, protože vidí jenom oči, nic víc v nich. Přesto je ze zkušeností opatrná a po chvíli zase sklopí zrak ke skleničce. Akorát z jeho hlasu ji trochu zamrazí+ Máte už termín představení?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned pro 19, 2010 4:50 pm

Amon píše:yohannka: +přičemž cestou určitě zakopne o amona+ ále, kampak kampak? +uculí se a nabídne jí zákuseček+

omrknout to tu +usměje se+tak jaký sou? +okoukne co to je a pak si ho veme a papušká+ mhmm luxusní
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 4:57 pm

Remus: +zahihňá se na toho jelena+ To jsem moc ráda, že už jsi v pořádku. Doufám, že příště tě už taková hloupost nenapadne. Připadá mi, že když je tady konečně mír mezi stranami zla a dobra, vy chlapi mermomocí vyhledáváte situace jinde, kde byste si dokázali, jak jste silní +mračí se, ale jenom proto, že měla strach, aby se Remus vylízal ze svých vážných zranění+ Tak to zní opravdu dost romanticky +přimhouří oči a představuje si to+ S kým jsi vůbec trávíval každý rok Vánoce?

golux: To, že se vy dva navzájem cítíte jako ideální pár, to je nejdůležitější. A na to by měl Lucius při své ješitnosti myslet +trochu mu nemůže odpustit tu poznámku, kterou na svoji osobu zaslechla, když vyhlašovali ideální pár. Slyšela ji až na toaletu:D+ Tak na nás +kývne k Remusovi+ a taky na tebe a Luciuse +přiťukne si se všemi a napije se+

Man: Tak spojením upírské moci, iluzí a čarodějnických kouzel by se mohlo dosáhnout neuvěřitelných výsledků. Až se trochu obávám, že by se to mohlo vymknout z rukou +zamrazí ji+ To je pak opravdu jako atomová bomba +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 5:29 pm

yohannka: na tu bídu...+no sou famozní, jenom dělá vtipný xichty+ omrknout? a je tu něco zajímavýho? +docela zvědavě+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 6:01 pm

Jean-Claude píše:Marigold(no, když do očí, tak asi dost, pokud by ten vamp chtěl..navíc u vládce, uf, ale JC moc nezlobí, teď:)):*když se bard zadívá do té modré hlubiny, ta ho měkce a tiše ovine a pohltí a chvíli úplně převezme vládu nad jeho myšlenkami...zároveň s tím ho ovine i vlastní osobnost touhy JC...* tak bard....*mrkne a propustí ho, aniž by mu cokoliv udělal, jen to bude asi taková trochu šlupka do reality s fantastického snu* žádného jsem neviděl už po mnoho let...*zdá se být potěšen, že ještě nějací jsou...stáhne se úplně po chvíli koncentrace, aby byl schopen s ním Marigold mluvit a nečučet případně neslintat:)..jen ti, co mu stojí nejblíž a jsou vnímaví, mohou postřehnout, že se právě stáhnul...z obličeje mu nelze vyčíst nic*

J.C.: +(Marigold má ve zviku se lidem při konverzaci dívat do očí, dokonce i ženám:-))Dokud ho nepropustí ze své moci, tak jenom tak siví, cítí se divně, ale ne vyloženě nepříjemně+ Ehm co? +je v první chvíli zmatený, ale rychle se vzpamatuje+ Ano, jsem bard. Skutečný, nefalšovaný a nadaný +vypnu hrdě hruď+ Mám dojem že tady snad žádný skutečně není +zamračí se jak přemýšlí+ a to vlastně ani v mém světě. Ne těch skutečných co se nebojí ve svých písních říct pravdu o bohatých a mocných lidech. Pochlebovačků skládajících oslavné písně je všude víc než dost +zvědavě se ho prohlíží+ Vy nejste člověk, že ne? Já znal jednoho upíra co hypnotizoval lidi a vy jste mě před chvílí zaručeně zhypnotizoval +je o tom přesvědčen+

Wenai píše:+popíjí svoje víno, když si všimne, jak Marigold vejrá na J-C, tak jí docvakne, co se asi stalo, chytne Marigolda za ruku, ale neodváží se kouknout na J-C aby ho poprosit, aby Marigolda pustil a nic mu neudělal, asi dvakrát otevře pusu jako zlatá rybička a než se vzpamatuje a něco vymyslí, tak J-C se stáhne+

Wenai: +opětuje jí sevření jen co se vzpamatuje+ Nic mi není vílo +řekne konejšivým hlasem+ Nic mi neudělá, proč by taky? +políbí jí na hřbet ruky, je rád že se ho zase dotkla+

Styx a Remus: +usměje se na ně+ Takže vy dva jste ideální pár? +prohlédne si je a rozvážně pokývá hlavou+ Musím říct že vám to společně sluší. Krásná, jiskrná žena plná života a elánu +ohodnotí hned Styx+ a rozvážný hrdina s vřelým srdcem +ohodnotí pro změnu Remuse+

(Snad jsem na nikoho nezapomněla)
Marigold
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned pro 19, 2010 6:05 pm

Amon píše:yohannka: na tu bídu...+no sou famozní, jenom dělá vtipný xichty+ omrknout? a je tu něco zajímavýho? +docela zvědavě+

no.. +papká+ je to tu skvělý.. všechno tak luxusní.. tady by se dělali príma fotky, víš, že bych si je dala do rámečku a nestyděla bych se za ně +zapoozuje u zábradlí megaschodiště+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 6:07 pm

yohannka: a za jiný by ses styděla? +vytáhne z kapsy mobil a ledabyle si ji vyfotí+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 6:21 pm

Marigold: +ruku mu nepustí, pěkně se lekla, když byl bard mimo, a tak se napije vína, aby se uklidnila+

Jean-Claude: +nervózně se na něj usměje, nekouká mu do očí, protože se ho trochu bojí, rozhodně z něj má respekt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 6:43 pm

golux: jsem si myslel...*sjede si jí pohledem* že jsem vás tam viděl...*zatváří se provinile* tou silou myslíte nejspíš mne..*pokrčí rameny* pro některé efekty musí upíří herci poněkud...zasáhnout do vnímání diváků..ale nikdy nikoho jednotlivě..v podstatě taková davová psychoza..a nic trvalého nebo zásadního..jakékoliv jiné zásahy nejsou legální...a z části jsou to opravdové schopnosti těch na jevišti..ne všechno je iluze..ale rád nechávám si myslet diváky, že je...cítí se pak bezpečněji. Ale chápu, ne každému se tenhle druh zábavy musí líbit. I proto máme další část otevřenou. Tam vám nikdo do hlavy nepoleze.*usměje se*

Styx: právě při tom shonu kolem..nemělo by to asi patřičný efekt, přijít do toho s něčím dalším...termín nemáme..ale asi spíš na nový rok něco...takže byste měla i stihnout tu zkoušku*usměje se víc* Ne, dokud tam budete se mnou, tak vám nikdo nezkřiví ani vlásek..*ujistí ji tiše*

Margold: Ne, to skutečně není..alespoň co vím..*přikývne* ne..to opravdu už nějakou dobu ne..*pokrčí elegantně rameny a pak zavrtí hlavou* ne..jen jste trochu horlivě pohlédl do očí vládci..kdybych vás..zhypnotizoval, nevěděl byste o tom. Nebo spíše, věděl byste jen to, co bych vám řekl, abyste si pamatoval...*dodá a znovu pokrčí rameny, naznačujíc, že to není to jediné, co pohledem nebo hlasem svede*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ares » ned pro 19, 2010 6:47 pm

Jaksi se zapomněl...teď stojí u baru, popíjí gin a pozoruje okolí.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na LOScars