Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Vládce Districtu nemůže mezi kandidáty na císaře chybět...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
ta CS3 nejni vůbec špatná...lezou z toho docela ucházející věci, musím říct teda...(na mé poměry, že..ehm..)
Beuš, btw. poznala si avatárka ve větším? (a jo, pošlu ti Postracha na Mýtinku...spolu se spamem druhých dvou:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
myslím Photoshop CS3 (tyhle poslední tři kousky jsou dělaný v tomhle předtím jsem se babrala v photoshopu elements 6,takže jsem popolezla v řadě nahoru:)) a avárka myslím ten obrázek, co jsem použila ted na plakátě, to je ten, co mám v avataru na icq, co se ti líbil:) (teda bylas to ty, že jo? nebo už mám vlčí mlhu )