LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod John Wilmot » pon pro 20, 2010 10:03 pm

Marigold: Kulečník je skvělá hra a na tom stole se dá dělat víc věcí, než jen šťouchat do koulí. Má tu správnou výšku. +rozesměje se+ Vážně? To by mohlo být zábavné. No tak Wenai, nenechte se prosit a ukažte nám něco. Nebo potřebujete ještě sklenku vína?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon pro 20, 2010 10:06 pm

Man: ale tak.. zase by to byla výmluva pro to, nix nedělat..jako: víte,já jsem musela nosit korunu takže nemůžu do práce a musímležet +směje se+ Jo neodnesu! Tak na to bych se podííívala!

J-C: Takže hádám, že se vám tu +jako na losu+ líbí dost +usměje se mile+ to je jenom dobře. Mmm asi vám tyhle slavnostní akce chybí, že.. no, je pravda, že se tady zas tak často nekonají, ale přinejhorším budou Loscaři zase za rok.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 10:08 pm

Marigold: jen jestli sis to nevypil sám a teď se to snažíš hodit na mě. +uculí se na něj a připije si s ním+ Já z tebe nedělám alkoholika, +směje se+ můžeš to pití odmítnout a dát si třeba mošt, místo toho skvělého vína, co ho máme ve sklepě. +mrkne na něj+

Wilmot: Čarovat? +trochu jí zatrne+ Nemyslím, že by to v tento okamžik bylo vhodné. +zavrtí hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon pro 20, 2010 10:10 pm

golux: Nechat tak krásnou ženu jít samotnou do společnosti... pokroutí hlavou. To máte pravdu, jenom... posune se k ní blíž až se ji téměř tělem dotýká ...pokud mám být tím ochráncem, musím vám být nablízku. zahledí se na ni mnohovravným pohledem a koutky mu mírně cuknou. Tahle hra ho hodně baví. S tím vaším známým celkem souhlasím. Nejvtipnější je pak sledovat jejich reakce. mírný úšklebek. Zasměje se. Ano, nebo záleží jak daleko stojíte. Lidé jen málokdy dokážou něco ocenit.
Ares
Bůh

Příspěvekod Regulus Black » pon pro 20, 2010 10:20 pm

Přijde ze sálu sem a chvíli se rozhlíží po přítomných. Vidí všude debatující hloučky a tak se vydá směrem k baru, posadí se a poručí si drink, mezitím, co na něj čeká, hledá známé tváře. Moc lidí tady nezná.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod golux » pon pro 20, 2010 10:21 pm

Ares: Můj partner mi věří, takže mě klidně nechá jít samotnou... usměje se, ale neustoupí a nechá Arese, ať se na ni mačká Věřím, že mě ohlídáte, ale řekněte mi, kdo ohlídá hlídače? usměje se a zahledí se mu do očí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 10:30 pm

Wenai: Jenže to by byla věčná škoda a já bych toho těžce litoval, kdybych tě sledoval jak si ucucáváš vína +napije se+ Začínají mě bolet nohy. V tom měl Geralt pravdu, na snobských večírcích si vážně není kam pořádně sednout +rozhlíží se kde by tu našel něco k sezení+

Hrabě: Přikláním se k Wenai že to není dobrý nápad. Ona je to totiž jediná čarodějka co věci kolem sebe nechtěně vyhazuje do vzduchu +vesele se ušklíbne+ To takhle chtěla něco usušit, nebo snad zateplit? +podrbe se na bradě jak přemýšlí+ To už nevím, ale mávla hůlkou a za zády jí vybuchl a vzplanul strom. Třísky létali úplně všude! Člověk se mohl přikrčit a čekat až to skončí. Potom to přeskočilo na druhý strom... +zakroutí hlavou+ Kdyby to nezhaslo, shořel by celí les, včetně zvířat +líčí to dramaticky a hromadu si k tomu přidá+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Ares » pon pro 20, 2010 10:32 pm

golux: To máte velice důvěřivého partnera...promiňte...myslel jsem chápavého. V okamžiku se opraví, předci jen nechce golux případně urazit. Myslíte, že bych potřeboval ohlídat? zeptá se se zdviženým obočím.
Ares
Bůh

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 10:49 pm

Marigold: +pobaveně ho sleduje jak líčí tu historku a jen se uculuje+ No to určitě... +zavrtí hlavou+ A pak jsme sbírali po lese pečený zajíce. +uculí se+ Ty mi tu děláš pěknou vizitku. Sednout? Půjdem už radši domů +přitulí se k němu a šeptá+ Musím si vyzkoušet ten dárek, co jsem dostala a ty mi to musíš zkritizovat, jak v tom budu vypadat

(můžem na Tvrz? já bych tam chtěla stihnout do Vánoc ještě pár věcí)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon pro 20, 2010 10:51 pm

+vejde dovnitř a tváří se dost rozmrzele, když vidí, kolik lidí tam je. Dneska nemá moc náladu na společenskou akci. Uzme nějakému číšníkovi sklenici z tácu a zamíchá se do davu+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na LOScars