LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod golux » pon pro 20, 2010 9:13 pm

No, hlavně vyřizuji korespondenci se zahraničními subjekty; s kouzelnickými školami a různými institucemi. Ti místo jsem dostala díky svým znalostem cizích jazyků, třeba díky francouzštině mám celkem slušné kontakty v Krásnohůlkách, to je kouzelnická škoda ve Francii. Prostě když nechtějí psát anglicky, nemusí... já to vyřídím usměje se A nesalónního? Víte, já, když se trochu napiju, moc se nehlídám. Hlavně v tom, co říkám, mohla bych pak někoho urazit. A pak se taky lehce dávám do řeči s cizími muži... koketně skloní hlavu na stranu a podívá se Aresovi přímo do očí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 9:25 pm

Wenai: Karty tě klidně naučím a ty bys mě mohla naučit ten... kulečník. Ať je to cokoliv +přimhouří oči+ Kulečník? Napadámě že tam figurují koule. Doufám že to není něco jako kopaná, to nebyla zrovna moje oblíbená hra. Vždycky jsem skončil hubou v blátě +zapije to zbytkem vína ve sklence+ Zase jsem na suchu. Člověk se jen otočí a někdo mu hned upije pití, že Wenai? +naráží na incident s "ukradenou" lahví ještě u něj ve světě+

Hrabě: Jenže bez těch co je sbírají a využívají byste mohli dělat cokoliv a nikdo by vaše jméno neznal. To je taková dokonalá symbióza +vezme si další skleničku, aby měl něco v ruce+ Pravda je, že bych bez takoví skandálních lidí opravdu přišel o řemeslo.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Ares » pon pro 20, 2010 9:27 pm

golux: A ještě k tomu vzdělaná. usmívá se. Není nad upřimnou konverzaci, věřte mi. vyhlásí vážně. Občas si lidi nezaslouží nic jiného, jen se o sobě dozvědět pravdu. mrkne na ni, to že on není člověk ani nemusí dodávat. S cizími muži? zatváří se překvapeně, no v očích mu svítí pobavené plamínky. Nemusíte se bát, kdyby vás chtěl obtěžovat někdo cizí, já si s ním poradím. pohled jí opětuje. Jste tu sama? nenápadně se rozhlídne kolem, jestli někde nezahlídne toho blonďáka.
Ares
Bůh

Příspěvekod Manori » pon pro 20, 2010 9:30 pm

yohi: nestrááš...to by teda bylo...ale zas bych nepotřebovala šál*uculí se* no to se neboj...tě nabalím, že to neodneseš..*zatváří se výhružně* a nejen čokoládovýma losíkama...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 9:34 pm

Marigold: Co? Já? A někomu upíjet? No dovol. +dělá jako že o ničem neví+ Ne, v žádném případě se u toho neběhá, ani nic podobného. Já jsem proti sportům, obzvláště proti těm s míčem. Tohle se hraje na stole, v teple a povinná výbava je sklenice whisky. +usměje se+ Jen tak u toho vypadáš elegantně.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 20, 2010 9:34 pm

yohi: *upír, má uši všude...a nebo Aubrey ve Slastech moc mlaskal nad kelímkem:D* vůbec si nemohu stěžovat..popravdě, když jsem sem poprvé přišel, nečekal jsem, že tady najdu takový volnomyšlenkářský svět... i proto jsem se rozhodl zůstat.*zasměje se a ten smích ji pohladí jako něco sametového*A nakonec, vyplatilo se...ceremoniál..trochu připomínal staré časy a slavnosti..tohle místo..i ta atmosféra... pořád mě ještě něco dokáže překvapit.
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod golux » pon pro 20, 2010 9:35 pm

Ares: No, ano... nikdo mě momentálně nedoprovází usměje se A jsem ráda, že mám takového ochránce, s vámi mě jistě nikdo obtěžovat nebude... napije se zase šampaňského I když tu vlastně není skoro nikdo, koho bych neznala... utkví chvíli pohledem na Marigoldovi, ale pak se zase podívá na Arese Proti upřímné konverzaci nic nemám, ale musí být vtipná; dokonce jeden známý mudla jednou řekl, že říkat lidem pravdu je ten nejlepší vtip na světě... ale asi záleží na tom, na které straně stojíte, nebo spíš komu tu "vtipnou" pravdu říkáte... lidé to moc neocení...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon pro 20, 2010 9:41 pm

Marigold: To je pravda. +usměje se+ Tudíž vám a lidem jako vy děkuji, příteli. +jakože se mu ukloní a pak se napije+ Jen ji nechte, ať pije, třeba ji opilou přestanou napadat takové nemožné věci. +uculí se na Wenai+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon pro 20, 2010 9:45 pm

Vrátí se z prohlídky toho obřího paláce, zabloudila jenom dvakrát. Zamíří rovnou k baru, protože jí docela dost vyschlo v krku. Objedná si čistou bloody a nalije do ní dva panáky vodky. Pak se otočí a opře se o bar. Spokojeně upíjí a pozoruje to hemžení.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 9:57 pm

Wenai: Ano ty! +ukáže na ni prstem v obvinění+ Mohla by ses živit jako profesionální kapsář jak máš rychlé ruce +zakroutí hlavou+ Tak to mi zaručeně musíš ukázat, protože mě nenapadá jak by se s koulí dalo hrát na stole. Ovšem když je k tomu něco k pití jako povinná část hry, pak mě to jistě bude bavit +pozvedne sklenku+ Na to jak ze mě pozvolna děláš alkoholika! +směje se při tom+

Hrabě: Děkuji, já to dělám rád a z nadšením +smekne klobouk a zase si ho nasadí+ Právě naopak jsem si jist že čím víc toho vypije, tím bláznivější bude mít nápady. Například by jí mohlo napadnout že bude čarovat +trochu se na Wenai ušklíbne+
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na LOScars