LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod yohannka » pon pro 20, 2010 5:26 pm

+ona si hned skleničku lapne a ochotně se přitulí+ ale to šampáňo tady mají skvělýýý.. vemu si pak flašku dom!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon pro 20, 2010 6:46 pm

+beztak je to Moet+ Vem si rači dvě, budou vánoce a silvestr...+poradí jí s úsměvem a majetnicky si ju drží, kdyby mu ju náhodou nějakej kolemjdoucí chtěl sebrat+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » pon pro 20, 2010 7:26 pm

yohi: díky..ani ne...zatím teda...*taky si vezme sklenku* ale to uvidím zítra...jestli zvednu hlavu...*uculí se* to je...pošlem ti na vánoce výslužku..*zamrká* co s těma zásobama, co se tady nevypijou..byla by jich škoda...*šetrná císařovna ehm..*

amon: *uculí se a pro změnu mu udělá pukrle* no to je známá věc..na něco musíš na svou stranu lákat zaměstnankyně, že...*mrká na něj, jak se tak hezky culí* díky..no..víš, moc jsem v ní za večer neseděla..tak ti ani nepovím..ale tak..jde to...a při vyhlašování jsem stejně spíš střídala mrtvolnou pozu s pochodovým cvičením...*mávne rukou*

tak...na úspěšné?*zvedne sklenku s pitím do přípitku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 20, 2010 7:32 pm

yohi: *trošku zvědavě si ji prohlíží, asi ledasco zaslechl, mírně se jí ukloní* tak to je dobře, že se konečně poznáváme osobně...velice mě těší...merci, i vám*oplatí jí gratulaci*

amon:*taky mu kývne* oslavujete hattrick? *pousměje se*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 7:38 pm

Manori, J.C.: Děkuji za příjemnou společnost i rozhovor +trochu podmračeně se podívá na J.C. neví co si o něm myslet+ Doufám že se ještě někdy uvidíme.

(Taky si myslím že 500,600 let mu bohatě stačí. :-D Jestli N. hráblo, těžko říct, ale je znechucený, to doznávám. Být nesmrtelný člověk je horší, protože to nečekáte. když se člověk stane upírem, tak mu přirozeně dojde že tu bude blíže neurčenou dobu.)

Hrabě: Mám dojem že Wenai nepohrdne ani dobrým pitím, ani partii karet. A drby +tiše se zasměje+ Nemyslím si že je špatné být dobře informovaný, vlastně to je něco čemu já se věnuji docela hojně. Sběru informací.

Wenai: Provedli jsme výměnný obchod. Nebylo by ode mně zrovna moudré abych tvému srdci ublížil, když ty jako dobrovolné rukojmí držíš to moje.
Marigold
Člověk

Příspěvekod John Wilmot » pon pro 20, 2010 7:56 pm

Marigold: No Wenai nikdy nepohrdne pitím, to je pravda, ale pokud je mi známo, tak karty nehraje a to je jedna z jejích drobných chyb. +usměje se na Wenai+ To víte Marigolde, někdo drby sbírá a jiný +pousměje se+ Je vytvářejí.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 7:59 pm

Hrabě: Ale hrabě no tak! Neupozorňujte Marigolda na mé nedostatky nebo mi ještě uteče!

Marigold: No je fakt, že karty nejsou moje oblíbená hra, ale za to umím docela obstojně kulečník a to je myslím ucházející náhrada místo karet.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod golux » pon pro 20, 2010 8:14 pm

Ares píše:golux: Zastrčí krabičku zase zpátky. Já kouřím jen příležitostně. Tomuhle lidskému zlozvyku sem nikdy nějak zvlášť nepřivykl. Zvedne skleničku, kterou před něj číšník postaví a podívá se na ni proti světlu. Jestli je osvědčená, to nejspíš zjistím až ráno. Naráz ji vypije. Snad budu mít ještě příležitost ho ochutnat...třeba někdy příště, když je tak dobré. Řekne se zářivým úsměvem a mírně při tom pokrčí rameny. Moc ne. Řekne tiše, ale nezdá se, že by ho to nějak moc vzrušovalo. Takové velkolepé, okázalé akce nejsou nic pro mě. Ale to, že ho celkem naštval jeho neúspěch už nepřizná. Ležérně se opře o pult a zadívá se na ni. Jak se to líbilo vám? Tuším jste i cosi vyhrála, nemýlím se?

No ano, nejlepší zaměstnankyni Ministerstva kouzel... usměje se Pracuji tam na oddělení pro mezinárodní kouzelnickou spolupráci. Musím říct, že mě to opravdu potěšilo; cenu jsem si už pověsila do kanceláře. Přiznám se, že nemám takovéhle oficiality moc ráda, musím se hlídat, abych náhodou neprovedla něco nesalónního... uchichtne se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon pro 20, 2010 8:25 pm

Man: cha.. a pak týden budeš chodit s líímcem na krku. Ale sluší ti! +přikyvuje+ joo to já si výslužku vemu ráda +uculí se+ u nás se to spotřebuje ein zwei

J-C: +to by mě zajímalo co zaslechl+ Mě také... jak se vám tady vůbec líbí? A.. ten ceremoniál... bylo to moc pěkný, že? +usměje se+

(lach moet.. co taky jinýho, že)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon pro 20, 2010 9:06 pm

golux: To musíte být velice pečlivá zaměstnankyně. pousměje se. Co přesně to vaše zaměstnání obnáší? zeptá se se zájmem.
Co tak velice nesalónního byste mohla předvést? ušklíbne se a oči mu zasvítí zvědavostí a také jeho vlastními představami.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na LOScars