LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod John Wilmot » pon pro 20, 2010 1:07 am

Marigold: Nikdo by nám nemluvil do karbanu a chlastu. +pokrčí rameny+ Ale ano, máte pravdu, byla by to nuda nemít koho svádět. A něžná ženská ústa dokážou mnohdy opravdu potěšit. Nicméně, prořád bych nedal přednost ženě před partií karet a dobré skotské.

Wenai: Nemám jediný důvod svůj cynismus zahazovat. +ušklíbne se na ni+ Na to vzpomínám velice rád, ale nikdy ve střízlivém stavu.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 1:14 am

Wenai: A můžeš mi říct jediný důvod, má vílo proč bych ti měl třeba jen slůvkem lživým balamutit mysl a mást tvoje srdce? +zeptá se překvapeně a dotčeně+ Cokoliv co řeknu je myšleno naprosto vážně.

Hrabě: Když mluvit začne, tak jdu zase o dům a srdce dál +prozradí+ To pak musí člověk najít tu pravou +usměje se na Wenai+ se kterou si může dát sklenku skotské i tu partii karet.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 1:25 am

Hrabě: Já vím, toho jsem se obávala. Vy zemřete jako zahořklý stařec bez přátek a bez zubů. +škádlí ho+

Marigold: Dobrá, budu ti věřit. +dá mu pusu+ Ale máš moje srdce, tak a něj dávej prosím pozor.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon pro 20, 2010 1:28 am

Marigold: Nevěřím na tu pravou a ještě víc pochybuji, že se na světě nachází žena, se kterou by jste toto mohl provozovat. Ženy budou mít vždycky radši drby a diamanty.

Wenai: Nikolivěk, Wenai, já zemřu mlád a s plnou lahví. A ještě k tomu obklopen těmi, koho si zaplatím. +věnuje jí svůj cynický pohled+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon pro 20, 2010 11:28 am

Amon píše:No...moc často asi ne, ale klidně se stav a já tě nafotím...+uculí se a blejskne ju ještě párkrát+ Podřízení mi budou takovou luxusní návštěvu jenom závidět...

jasně! +směje se+ nix lepšího na prácu na hradě nemáááš co. Tak.. to by stačilo, deme pít!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 20, 2010 12:13 pm

Marigold: každý máme svá tajemství...*kývne a dál to z něj nepáčí a sjede si s úsměvem Man*

(lach, víš, já bych asi nechtěla vidět JC v takových letech...merlinví, kde by byl a s jakou silou:D/dost má se svými 400-600/ ale je to fakt, že hodně jich je takových..smířených, no. Ale zas Nesmrtelný není vamp, tam bych řekla, že ti zas asi uvažujou trochu jinak /třeba jim ze stáří spíš hrábne/)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon pro 20, 2010 12:16 pm

Marigold: *věnuje mu úsměv* dělám co se dá..*a když k nim dojde zpátky Wenai s hrabětem, tak si chytne J-C* vidím, že víla se vám vrátila..i s posilou..*kývne hraběti na pozdrav - tuším se někde na párty někdy chvilku bavili, že...* tak se zas chvíli budeme věnovat dalším hostům...když nás tedy zatím omluvíte...*vzdálí se oba*

yohannka: *a jak ji v davu zaslechne s tím pitím, tak neodolá a propletou se davem* co to slyším..konečně ten slibovaný panák?*uculí se a - teď nevím, jestli ses nějak osobnějc bavila s JC..jestli ne, tak ti ho představí* s J-C se znáš? tohle je yohannka, kamarádka čarodějka a spolumajitelka mýtinky...a náš smíšek..gratuluju..*usměje se víc*

amon: *předpokládám, že pít šel s yohi:)* tedy sousede..ses rozjel..*zamrká na něj vesele s tou řadou cen*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » pon pro 20, 2010 1:49 pm

yohannka: Spíš nic hezčího...+uculí se+

Manori: Á naše císařovna...+vysekne Manori poklonu a kývne na JC+ No to víš, jsem jednoduše neodolatelnej, co nadělám. +usměje se naprosto neodolatelným způsobem, aby to dokázal, a že mu to de...+ Pěkná róba, +kývne na Manořiny šaty+ Jak v tom sedíš?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon pro 20, 2010 2:28 pm

Man: ahoj! krásná korunka! není těžká?
J-C: vlastně.. neznám. Jenom od vidění +usměje se+ dobrý den.. teda.. večer. Gratuluju k výhrám.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon pro 20, 2010 4:30 pm

+podá yohannce skleničku šampáňa a obejme si ji kolem pasu, beztak je jediná, která je ochotná s ním chlastat pravidelně na večírkách+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na LOScars