LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 1:41 am

Styx: cha..vidíš to...já se tady jako opatrně rozhlížím, aby mi náhodou ta koruna neupadla...a on si tady hyří přáními...*zavrtí s úsměvem hlavou a nakloní se k J-C*

máš náskok několika let..to se nepočítá...vládče...*zavrčí mu do košile a zase se otočí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 19, 2010 1:43 am

Styx: *jen přikývne* asi tak..no, ona tam stejně byla taková vřava..až mám pocit, že se mi to zdálo a vzbudím se a nebude nic z toho pravda..*pohladí ji po zádech a nechá jim nalít ještě panáky..taky i Man, když tam tak stojí...trochu nervozně mrkne na J-C, jestli na něj nebude zkoušet "přivolání vlků" ale i jemu objedná bloody*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 1:51 am

+zasměje se+ Tak dobře, seznámím tě s kým jenom budeš chtít, za podmínky, že k mému oslovení nebudeš používat žádné zdrobněliny. Začneme třeba támhle u holek a u Jean-Clauda. +mávne rukou k Manori a Styx, zvedne se, nejdřív ho chce chytnout za ruku, ale pak zaváhá a vydá se k hloučku Manori, J-C, Styx a Remus+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 2:00 am

+Naoko podezřívavě se na ni podívá+ Dobře +řekne trochu váhavě. Zarazí se když se ho nedotkne a místo toho tak nějak ucukne+ Docela by mě zajímalo co bylo na té zdrobnělině tak strašného že jsem jí tak naštval +mrmlá si pod vousy, vypije svojí sklenku do dna, aby si dodal odvahy na případné usmiřování a vydá se za ní+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 2:04 am

J.C.: +opatrně se usměje a dívá se mu na ústa+ Já doufám, že ne, myslím, že jsem vám ani nezavdala příčinu, abyste byl ke mně zlý +usměje se vesele a pak sklopí zrak a rychle přemýšlí+ Tak pokud jste v tak dobrém rozmaru, že mi chcete splnit přání... možná bych jedno měla +zvedne hlavu, ale ne až k jeho očím+ Přijal byste pozvání na večeři? Ovšem tak trochu netypickou.

Man: Ale že ti ta koruna sluší. Ani nevím, jestli jsem ti v tom zmatku popřála ke korunovaci. Jestli ne, tak gratuluji. Vám ovšem také +obrátí se k J.C.+ Taky jsi byla tak nervózní? Mně se šíleně klepaly nohy, myslela jsem, že se mi podlomí +uculí se+

Remus: To máš pravdu, taky jsem nestíhala, co se děje. Ale ceny jsou opravdu nádherné. Jak si rozdělíme tu společnou? +uculí se šibalsky+ Budeš se muset nastěhovat na Orlík +vtipkuje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 2:11 am

Ahoj, +usměje se na ty čtyři+ Mohla bych vám někoho představit? +pokyne k Marigoldovi, který je vedle ní (alespoň jak doufám)+ Tohle je Marigold, velmi úspěšný bard a básník, který má potřebu se družit. +neodpustí si to a uculí se+
Marigolde, tohle je Manori. +ukáže k ní+ Naše císařovna, gratuluju, +usměje se na ni+ Je to čarodějka a navíc i bystrozorka.
Jean-Claude +usměje se+ Je majitel provinilých slastí, jednoho úžasného podniku.
Styx je taky čarodějka a pokud vím +nejistě, ale s úsměvem se na ni podívá+ Tak studuje černou magii.
A Remus Lupin, kouzelník a pracuje v Beast Company, se zvířaty, chodila jsem k němu na praxi.
+napije se vína, jak jí vyschlo v krku ze všeho toho mluvení+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 2:29 am

+Rozzáří se zase jako sluníčko, představování sice rád nemá, ale hodně lidí ano. Je Wenai stále v patách a bude jí tam, i kdyby nechtěla:)+ Myslím že to nemusíš celá tak shrnovat, oni mě určitě znají +přihlásí se jeho ego přesvědčená o tom že ho znají křížem krážem mezi světy+ Neskutečně rád vás poznávám krásné dámy! +smekne klobouček a ukloní se. Má samozřejmě svoje bardovské oblečení, protože to mu připadá nejslavnostnější+ Oběma srdečně gratuluji ke krásným cenám a titulům. Vám skvostná Manori samozřejmě nejvíce +usměje se na ni z hloubi srdce+ Pánové vás táž rád poznávám +na Remuse vrhne vřelí, srdečný úsměv u J.C. mu na chvilku trochu opadne, načež zmizí docela a civí J.C. přímo do očí tváříc se jako naprostý debil+

(Nevím na kolik J.C. používá moc v tenhle okamžik, každopádně Marigold je úplně obyčejný smrtelník, takže by měl být pouhým pohledem do očí Viššího upíra uchvácen, řekla bych)
Marigold
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned pro 19, 2010 9:37 am

+chvílu... no docela dlouho se nemůže od sošky.. úúžasné sošky odervat, se bojí aby jí ju nikdo nevzal.. ale pak se odhodlá, dárečky nechá na stolku a jde si to tam prohlídnout+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 10:58 am

Styx: děkuju..*usměje se* fakt si budu muset na ni zvyknout..*trochu si hrábne do vlasů, jestli ji tam ještě má* no..to si piš...navíc, když jsem už pak nevěděla, co a jak..*směje se* a přes ty reflektory navíc fakt bylo houby vidět, jak to svítili..*zavrtí hlavou*

*všimne si, že k nim míří Wenai s nějakým...bardem, tak se usměje* ahoj...*zvědavě se zadívá na Marigolda* velmi mě těší..*rozšíří úsměv*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » ned pro 19, 2010 11:09 am

Posadí se a nenápadně sleduje okolí. Třeba se tady taky něco semele.
Bruno Duvenblejt
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na LOScars