Sex Shop - obchod

Vstup pouze od 18-ti let

Moderátor: Bordelmamá

Re: Sex Shop - obchod

Příspěvekod Neferet » stř zář 29, 2010 7:20 pm

+má dojem jako by se jí začínala vařit krev v žilách, vzteky jí srdce rychle buší snad až v uších, není schopná ze sebe dostat jediné slova, jen se dívá na prodavače způsobem, že kdyby pohledy vraždily on už by byl dávno po smrti a umíral by velice pomalým a krutým způsobem, když Spike řekne "Tak v sedum..." pustí ho jako by se popálila a ustoupí o krok zpět na tváři něco mezi šokovaným a naštvaným výrazem, který rychle přejde do kamenného a chladného výrazu, jen oči naznačují jak moc je naštvaná a jak moc žárlí+ To snad nemyslíš vážně. +zasyčí na jeho otázku o odvedení si někoho dom, při jeho další otázce to chvíli vypadá, že se rozkřičí, potom rozbrečí a nakonec, že mu jednu flánke+ Víš kam si je můžeš strčit, když si tak říčnej do toho, aby si tam něco měl. +zavrčí a vypadá to, že má co dělat, aby nevyletěla okamžitě na místě a nedala mu přes hubu za to co jí dělá, za to že jí povokuje, za to, že jí přiměl žárlit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Robertek » stř zář 29, 2010 10:04 pm

Jasně +kývne Spikeovi na schůzku a naznačí rty letmý polibek. Pak už jen s nezájmem sleduje jejich hádku, kouká z jednoho na druhého, zleva doprava a zase zpátky, podle toho, kdo právě mluví a s unuděným výrazem si kroutí poutama na prstu+ Tak které mohu zabalit? +upře svůdný pohled na Spikea a levé oko mu nepatrně mrkne+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Spike » stř zář 29, 2010 10:34 pm

+Hlasitě se rozesměje až s toho uší přechází+ Ale lásko... +přitáhne si Neferet nekompromisně k tělu zády přimazlujíc se jí ke krku+ Vždyť já sem docela spokojenej stebou a s Angelem +zavrká jí do ouška sladce+ Jenže jsem myslel že na mě ani nebudeš žárlit +odtáhne se a natočí tak aby viděl Nef do obličeje+ Si děsně sladké a sexi když se zlobíš +vrhne omluvný pohledna Robertka+ Musim tě sklamat zlato ale jsem ze všech stran zadanej +vykouzlí zářiví sexi úsměv+ Ona má ptáka a chlap co by tě roztrh jednou rukou zase zadek +pokrčí rameny a líbne Nef na tvář+ Tady kočičky si nic skoušet nechce, tak vyberu za ni. Ty červený s kůží a prosebe si nechám ukovat nějaký pořádný +už se nezmíní že jedny takoví už beztak doma má+
Naposledy upravil Spike dne stř zář 29, 2010 11:19 pm, celkově upraveno 1
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 29, 2010 10:47 pm

+přemýšlí jestli se má po Robertkovi vrhnout hned nebo až za chvilku, když se Spike rozesměje, chce se ho nakvašeně zeptat co je tu k smíchu, ale to už si jí přitáhne k sobě, položí mu lehce ruce na ty jeho, jak jí objímá, je pořád naštvaná, takže jen nakvašeně mručí+ Tak příště už raději nemysli. +zamručí, ale už se netváří tak chladně, trošku roztála+ A stejně, já nežárlim. +brání se, i když je jasně vidět, že lže jako když tiskne+ Hmn.... +podívá se na něj podmračeně, ale spíš to připadá jako by se tvářila trucovitě, neubrání se, aby se alespoň nepousmála, když jí líbne na tvář, ale když si uvědomí co dělá, hned se zase zatváří trucovitě+ Můžeme už jít? +zní to trošku unaveně, to že je stále naštvaná jí však nezabrání v tom, aby mu obtočila ruku kolem pasu a nepoložila mu hlavu na rameno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Robertek » stř zář 29, 2010 11:07 pm

+zakaboní se, když si Spike tu jejich schůzku rozmyslí a nejradši by si tu slečnu prohlédl nepřátelským pohledem, že mu to celé zkazila, je ale profík a tak s úsměvem celebrity zabalí pouta do úhledného balíčku a předá jí to do ruky. Alespoň takhle jí to oplatí+ Doufám, že si to užijete, madam +usměje se zářivě a namarkuje jim to tam+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Spike » stř zář 29, 2010 11:36 pm

+Hodí na pult peníze+ Velká škoda... +zamumlá směrek k prodavači+ Jdeme +popadne Neferet a táhne ji pryč s obchodu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 29, 2010 11:47 pm

To víte, že užiju. +zazubí se na prodavače a následuje Spikea+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 09, 2010 5:16 pm

prodavač Robertek píše:+zakaboní se, když si Spike tu jejich schůzku rozmyslí a nejradši by si tu slečnu prohlédl nepřátelským pohledem, že mu to celé zkazila, je ale profík a tak s úsměvem celebrity zabalí pouta do úhledného balíčku a předá jí to do ruky. Alespoň takhle jí to oplatí+ Doufám, že si to užijete, madam +usměje se zářivě a namarkuje jim to tam+

( :lol: proč není jako benjamínek? ten je teda jahodovej - a pota s mašličkou! :lol: :lol: :lol: :* )
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » úte lis 16, 2010 11:48 am

prodavač Robertek:
+přišlo nové zboží - dámské i pánské pásy cudnosti - a tak vybaluje a prohlíží si je, hlavně ty pánské otáčí v rukou ze všech stran a představuje si svého ptáka, uvězněného v kleci+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 08, 2010 12:06 am

Prodavač Robertek: (pořád mi nejde přihlásit se na něj:()
+dělá vánoční výzdobu ve výloze a uvnitř obchodu strojí stromeček a pak balí pod něj balíčky s erotickými překvapeními+

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na SexShop