Sex Shop - obchod

Vstup pouze od 18-ti let

Moderátor: Bordelmamá

Re: Sex Shop - obchod

Příspěvekod Robertek » stř srp 17, 2011 5:28 pm

(a pokud Amon zavítá do sexshopu, mohl by koupit Bee tento růžový vibrátor, zdobený křišťály Swarovski a peřím ptáka marabu v boxu z hadí kůže :D Snad na to bude mít :D )

Obrázek

(a pro yohannku do zverimexu erotická hračka pro pséky :D )

Obrázek
Obrázek
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » stř srp 17, 2011 5:46 pm

+no yohannka taky nestačí zírat a donese prádýlko, co si vybrala+ ty beo.. ty pořádáš nějaký .. orgie? takhle.. pravidelně? +že toho bere jak pro armáádu.... i když, že by?+ co s tím vším budu dělaat +kulí očka a rudne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř srp 17, 2011 6:04 pm

(mně ten kužel příde prostě špičatej..i když to je asi silikon, nebo něco..a na tu zeď to musí být hrooozně pohodlný, se pohne a slítne to..teda to je aspoň má představa no..)

Robertek: +se už zabydlela, takže ostych stranou!+ Já mám speciálních přání...+uculuje se+ spíš se pochlubte se speciálním zbožím...

+to amon spíš klei, než bei, a té by se to líbilo...vám ho asi pošlu!+

yohi: +začne se smát+ néé..teda..zatím né..ale Alex teď bude v pdachu...starší hračky vyhodím, přece jen už sou použitý. +skoro to vypadá, že každou použije jednou a vyhodí..no to né...párkrát...zase tak nerozhazuje+ pak dojede asi žaneta...+pokrčí ramenama, že to mluví za vše. muhehe, že by bea rozdávala místo vyznamenání vibrátory?+ No co s tím budeš dělááát? +začne se smát+ To by sis měla koupit ještě nějaký dývka, abys chytla inspiraci!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř srp 17, 2011 9:06 pm

Bea: uhm.. jo tak... +přikyvuje rychle, že je to normální kupovat si desítky hraček, lach s těma vojákama by to bylo vtipný+ jasně! no.. tak. inspirace.. mh.. +mávne rukou+ mě nepomůžou ani ty dvd asi už. Prádlo taky nemám komu předvádět.. +zamyslí se, že si toho kupuje fakt hromadu+ ale tak co už...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Robertek » čtv srp 18, 2011 5:51 pm

(tak oficiálně se to prý jmenuje přikládací vibrátor:))

+nanosí jim tam ještě několik věcí, které by se slečnám mohly líbit+ Měl bych tady ještě tato zajímavá tanga +ukáže různé druhy+ Jsou teď velice v módě.

Obrázek
Obrázek

Nebo radši nějaký sexy korzetek, kterým k neudržení rozvášníte svého přítele?

Obrázek

K těm pomůckám +kývne hlavou k bičíkům, co si vybrala už předtím+ by vám tento pěkný kostýmek dominy velice slušel!

Obrázek

A ještě pár věcí jen pro vás. Venušiny kuličky, které můžete nosit třeba i do práce a nikdo nic nepozná.

Obrázek

Anebo tento rozkošný oboustranný gelový delfínek, vlastně dva v jednom... bez motorku...

Obrázek

... a s motorkem.

Obrázek

A ještě jedno analni potěšeníčko.

Obrázek
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » pát srp 19, 2011 1:18 pm

yohannka: a ty dopředu víš, co ti sedne? +zvedne obočí+ tak že sme sem vůbec chodily...+otočí se na Roba+

V módě? +dost nedůvěřivě si to prohlíží+ No na běžný nošení to nebude...+ale ze srandy si je vezme+ A ten korzet chci! +přikyvuje hned+ Eee to už je moc i na mě..+ta domina+ To teda nevím, jak bych s tímhlenctím fungovala zrovna v mé práci..+nakrčí nosík nad kuličkama+ není jich nějak moc? Mě tohle nikdy neokouzlilo...
Deflína s motorkem bych si vzala. +ten se používá klasicky, počítám+ A bude to všechno, mám zase na rok vystaraný.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Robertek » pát srp 19, 2011 5:29 pm

+zabalí to Bee všechno do úhledných balíčků a naskládá do vozíku+ Budete platit hotově? +zeptá se úslužně a vystaví jí účet+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pát srp 19, 2011 6:02 pm

m... tak já si vezmu tohle +ukáže na svou hromádku a podává mu rovnou kartu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Robertek » pát srp 19, 2011 7:08 pm

+připraví i yohannčin nákup, hezky nenápadně zabalí, aby nebylo poznat, kde a co nakupovala a spočítá jí to. Vrátí jí kartu a usměje se na ni+ Moc rádi vás tady zase uvidíme, slečno.
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » sob srp 20, 2011 4:43 pm

díky! +usměje se+ tak se mějte a nashle! +jde zatím ven, než bea zaplatí a pak rovnou domů+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na SexShop