Sex Shop - obchod

Vstup pouze od 18-ti let

Moderátor: Bordelmamá

Re: Sex Shop - obchod

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 10:41 pm

+Zmerčí její zbabělí ústum v jednom obzvlášť vyleštěném vybrátoru a už ji jde přitáhnout zpátky+ Kampak máš napířeno lásko? +zjeví se jí najednou u boku. Přitáhne si ji a už jí tlačí do oddělení pro trochu tvrdčí praktiky+ Nechtěl jsem tě hned šokovat, ale když chceš zdrhnout.... +před Neferet se oběví stěna osázené různými druhy bičů a důtek. Spike se jen vesele culí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Robertek » úte zář 28, 2010 10:45 pm

+kouká do časopisu, když cinkne zvonek nad dveřmi. Zvedne hlavu a prohlédne si první zákazníky. Diskrétně dělá, že neslyší, jak se tam dohadují, podepře si bradu a kouká zase na obrázky nahých mužů, dokonce nevolá policii, když se na slečně páchá násilí. Zkušeně odhaduje, že to bude nějaký sado-maso pár a počká, až jak se dohodnou+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte zář 28, 2010 10:48 pm

+leknutím nadskočí, byla tak aby do něčeho nevrazila, že si neuvědomí, že už Spike nestojí u pout+ Ven.. na... na vzduch. +dostane ze sebe po chvíli, ale to už jí tlačí víc do obchodu+ Já nechtěla zdrhnout, jen jsem chtěla počkat venku. +brání se, ona rozhodně neutíká, no tak dobrá někdy ano, podívá se na stěnu před sebou a zbledne ještě víc a hlasitě polkne+ Hezký. +v jejím prohlášení zazní špetka ironie+ Co já s tim? +chvilku se snaží o určitý vzdor naštváním, ale nakonec to vzdá+ Proč mi tohle děláš? +hlesne a bezděky se o něj opře+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 11:00 pm

+Obejme ji kolem pasu. Rukou jí hladí ve velkých kruzích po břiše+ Protože přesně to chceš +začne jí šeptat do ucha+ Chceš abych tě ponižoval. Abych ti ukázal věci co si ještě nezažila. Chceš abych dál byl první ve všem co budeš v posteli dělat... nebo na jiných místech +dodá s usměškem+ Na +pustí ji, bleskově sundá jedny důtky+ vem si je do ruky +vrazí jí je do ruky+ Skus si jaký to je mít v rukou moc a já se jdu zatím zeptat jaký tu maj polstrovaný pouta na tvoje něžné ručky +zamíří k pultu+ A nepokoušej se utýct +zavolá přes rameno anižby se otočil když dochází k pultu+
Nazdar +opře se o pult a nakoukne Robertkovi do časopisu+ Hezký, ale na mě moc svalnatý. Vždycky tam dávaj jen takoví namakance... +našpulí rty a zakroutí nad tím hlavou+ Máte tu nějaké pouta se sametem pokud možno... +hodí pobavený úsměv na Neferet+ v růžové barvě?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 28, 2010 11:11 pm

+poslouchá jeho šepot a musí si přiznat že má pravdu, ale jen z poloviny na tom ponižování nic nevidí a neni si jistá, jestli by to někdy někomu dovolila, zamrká, když jí do ruky vrazí důtky a sevře je v ruce, dřív než stačí zareagovat už zase Spike odchází, podívá se na věc ve svých rukách a povzdechne si, když si všimne Spikeová pobavenýho úsměvu zašklebí se na něj, zagestikuluje na Robertka jestli by mu nemohl říct, že nic nemají, i když to vidí černě s tou pomocí, samozřejmě gestikuluje tak aby to Spike neviděl a vrátí důtky zpět+ Nesnášim růžovou. +zavrčí potichu a vůbec by se nedivila, kdyby jí Spike slyšel a nenápadně udělá krůček ke vchodu, ale bere to tentokrát fikaně, dělá že si to tam prohlíží+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Robertek » úte zář 28, 2010 11:25 pm

+odloží časopis pod pult a usměje se na zákazníka+ Růůžová? +zdůrazní poněkud vyšším hlasem, než je u mužů zvykem+ Hned vám něco přinesu +odejde na chvilku k regálům s pouty, chvíli vybírá a pak přinese dvě krabice, které na pultě rozbalí+ Mohl bych vám nabídnout tato, http://www.sexima.com/cz/img/catalog/pouta-ruzova-v.jpg mají měkké polstrování, jsou nastavitelná jak na zápěstí, tak na kotníky a jsou v růžové barvě. Pokud by vám nevadilo, že to nebude zrovna vámi požadovaní barva +otevře druhou krabici+ nabídl bych vám ještě tato http://www.bigtoys.cz/img/11026.jpg . Jsou kožená a velice pevná a nedá se z nich vyvléknout +nechá zákazníka vybírat a jezdí očima z jednoho na druhého+
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 11:42 pm

¨+Zatím co je prodavač pryč opře se zády o pult a pozoruje Neferet takže se už znovu nemůže takticky přesunout ke dvařím+ Copak? Nelíbili se ti důtky lásko? Tak skus bič.... +navrhne jí a královsky se baví jejími rozpaky. Otočí se zpátky k pultu jakmile na něj Robertek položí krabice. Skoukne to, to že se mu víc líbí ty druhé je jasné. Vezme je do ruky a trochu za ně zatahá+ Tak s tímhle bych se svou silou udělal jedním škubnutím pár cárů +ušklíbne se. Ani nedoufal že tu budou mít něco vhodného pro upíry. To si radši nechá skout u kováře+ Jí to snad udrží +mrkne na opodál postávající Neferet+ ale chtělo by to vyskoušet. Co ty na to zlato? +vezme ho bez rozpaků za ruku a do rozhodně spůsobem že to znamená víc než jen skoušku. Pořád přitom po očku pozoruje Neferet+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 28, 2010 11:59 pm

+má sto chutí na něj ukázat prostředníček, ale víceméně se udrží takže se na něj jen kysele zašklebí, přešlapuje na místě jelikož ke dveřím se nedostane bez toho anižby si toho Spike všimnul a snaží se nevnímat věci kolem sebe, neujde jí jeho chování k tomu prodavačí, mělce a tiše zavrčí, takže to může zaslechnout jenom Spike, je naštvaná takže si nechce přiznat že žárlí, takže místo přemýšlením nad tím, proč se tak chová se tak rovnou zachová, přejde k nim na tváři nečitelný výraz, když dorazí k pultu sevře Spikeovi zápěstí, ve kterém drží pouta a podívá se mu do očí, v těch jejich se nebezpečně blýská+ Varuju tě... +hruď se jí trošku rychleji zvedá+ ...v tomlhe ohledu nejsem dvakrát tolerantní. +sevře mu zápěstí o něco silněji+ Tohle není Angel... +dodá, aby bylo jasné, že když bude mít něco s Angelem, že jí to nevadí, ale s někým jiným už ano+ Myslím, že je pánovi nepříjemné, když mu takhle svíráš ruku. +řekne už o něco normálním hlasem a na prodavače letmo hodí naštvaný obličej, ví že on za to moc nemůže, ale nemůže si pomoct+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Robertek » stř zář 29, 2010 4:04 pm

Neřekl jste, že je chcete pro sebe +ohradí se, pak sáhne pod pult a vytáhne jakousi sadu pout+ Co tyhle? http://pouta.navajo.cz/pouta-2.jpg +ukáže dokonale bílý chrup+ Ty už neuškubnete +jukne na Spikeovu ruku na svém zápěstí a pak na něj+ Je mi to líto, ale nemám dovoleno zkoušet na sobě zboží, které tady prodávám +řekne trochu zklamaně, jako by mu to bylo líto+ Mimo prostory obchodu to však zakázáno nemám +našpulí rozkošně rty+ Končím v sedm.
Robertek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Spike » stř zář 29, 2010 5:57 pm

Au +řekne, ale je jasné že ho její stis nebolí natolik aby si stěžoval, protože v očích mu vesele jiskří+ Tady někdo žárlí +ignoruje že mu Nef svírá ruku, přestože jí po očku pořád pozoruje zazubí se na ni naznačujíc jí tak že na něho by potřebovala něco pevnějšího+ Tak v sedum... +znovu koukne po Nef+ Nechceš si odvést domu někoho malého na mazlení? +provokuje Neferet+ Samozřejmě ona by se jen koukala.... +ujistí Robertka aby se neobával že ho snad naveze do sexu s ženou+ vyskoušíš si pouta pudlíčku?
Naposledy upravil Spike dne stř zář 29, 2010 11:18 pm, celkově upraveno 1
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na SexShop