Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Memory » stř úno 09, 2011 8:48 pm

Konečne sa osprchuje, osuší, natrie voňavým telovým mliekom, prezlečie do krátkeho saténového pyžamka, zabalí do županu a vylezie z kúpeľne. Keď uvidí tých dvoch sa spolu baviť a nezabíjať sa, tak sa potešene usmeje. "Som rada, že ste ma poslúchli." usmeje sa žiarivo na oboch. Potom pozrie na Chrisa. "Nechceš si dať sprchu aj ty, chrobáčik?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř úno 09, 2011 9:19 pm

Copak tě někdy neposlouchám? +udělá svatosvatej výraz a olíbne jí tvářičku+ Jo, dám si sprchu. +přikývne a otočí se na Krise+ Stejně bych si to někdy rád poslechl..+jak se dostal ke své práci, kývne na něho a zapadne do koupelny+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » čtv úno 10, 2011 2:17 am

Chris: Naopak, som celkom náročný, ale vidíš, čo s tebou urobí žena. Nakoniec, ty sám zrejme vieš o čom hovorím. +trochu sa uškrnie. Neveriacky sleduje, ako to tam Chros všetko vystriekáva.+ Naozaj veríš, že tieto sračky fungujú? +krabicu automaticky zachytí v jednej ruke, až potom sa pozrie, čo to vlastne chytil.+ Hmm, dik. +Vezme si tiež dva cukríky a krabičku mu vráti. Ako vyjde mer zo sprchy, tak pri jej poznámke prikývne.+ Nie sme predsa žiadni psi, aby sme sa hneď púšťali do bitky. +pokrúti hlavou, že si setra môže niečo také myslieť.+ Takú informáciu, akú si dal ty mne ti bez problémov poskytnem. +Uškrnie sa, keď Chris zapadne do kúpeľne. Potom sa pozrie na Memory s oveľa vážnejším výrazom.+

Mer: Odkiaľ vie, čo robím...alebo som robil? +pozrie na ňu obviňujúco.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv úno 10, 2011 2:21 am

Chris: "Niekedy?" uškrnie sa šibalsky. "Už si ma niekedy poslúchol?" nedá jej, aby si nerýpla a sleduje ho, až kým nezapadne v kúpeľni.

Kris: "Snáď si nemyslíš, že som mu to povedala. Samému mu to došlo. Ste predsa z jednej brandže. Zavri, prosím ťa, ten balkón, ide sem z neho zima." začne si sušiť mokré vlasy uterákom. "Kedy odlietate?" posadí sa na postel a neprestáva naňho hľadieť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv úno 10, 2011 2:23 am

Zajtra doobeda. Mal by som sa ísť pobaliť. Ráno cestujem do Viedne za Beou. +pristúpi k nej a dá jej pusu na čelo.+ Buď opatrná. Nechcel by som, aby sa ti niečo stalo.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv úno 10, 2011 2:24 am

"Neboj, nič sa mi nestane. Ty buď opatrný, vy obaja. A pozdrav odomňa Beu." usmeje sa naňho.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv úno 10, 2011 2:25 am

Budem. +Tiež sa usmeje, ešte jej raz kývne a potom vyjde z izby, zamieri do dolnej kúpeľne a potom do svojej izby, kde si ide ešte dobaliť veci.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » čtv úno 10, 2011 2:53 am

Kris: To vidím...+přikývne+ Nevěřím, vím. +ujistí ho, a fakt tam zachvilku není po cigaretách žádné pachové stopy+

+Dá si horkou sprchu a když vyjde, jenom s ručníkem kolem pasu, tak z něho ještě trošku okapává voda a z koupelny se vyvalí tuna páry, že chvilku není ani vidět. Zastaví se uprostřed pokoja a pořádně se protáhne.+ Myslíš, že nás tvůj bratr poctí ještě návštěvou?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv úno 10, 2011 6:34 pm

Dá si dole župan a keď Chris vyjde zo sprchy, češe si práve mokré vlasy. Otočí sa naňho a na tvári sa jej hneď objaví úsmev, ako ho vidí len v tom ručníku. "Nemyslím. Máš snáď niečo špeciálne v pláne?" uculí sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv úno 10, 2011 6:56 pm

+Zaujme chlapskej postoj a prohlíží si ju v košilce+ Speciálního? No já nevím...+dojde k ní pomalu, sedne si na postel a pohladí ju po hrudníčku+ Jak moc je pro tebě speciální..+sehne se jí k oušku, okousne jí ho a zašeptá jí trošku zhrublým hlasem+...že z tebe hodlám vysouložit duši?
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house