Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Beatrix » pát lis 05, 2010 11:19 pm

Amon: Ty mě zase pomlouváš? +rýpne do něho loktem, páč mu vidí až do žaludku a zatrest mu do pusy nacpe celej chlebíček+ A neodmlouvej!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 11:20 pm

Bea: "No ešteže je tu ten Amon." uškrnie sa naňho. "Detský design je absolútne vyhovujúci. Ešte si ťa počas večera nájdem." zamáva jej aj Amonovi a venuje sa ďalším hosťom.

Spike: Uculí sa naňho. Nevie prečo má tendenciu usmievať sa práve naňho. Možno je to tým kontrastom k Angelovi. "Áno, zdá sa. Popravde som to ani nečakala." ale o to viac ju to teší. "To bude asi tým, že my tých rokov nemáme toľko do konca života. Preto treba osláviť každý jeden." mrkne naňho.

Nef: "Len aby si ju neadoptovali na hranie." uškrnie sa. "Dobre, uvidíme sa." mrkne na ňu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát lis 05, 2010 11:20 pm

Molly: no právě - ty sleduješ, ale kdybych byl já na ostro, byla bys hmmm... nervózní. rovná s ní chlebíčky. a další dobroty.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát lis 05, 2010 11:21 pm

Tirage píše:Fab: no tak jo. copak holky, ale ti chlapi - koukni, jaký mají sukničky... pěkný podkolenky. ovšem tak pěknýho kulíška máš jenom ty!

Tir: Jo, to je tím, že mám nejlepší vkus...nejen na kulíšky, ale i na holky. Jsi tady nejhezčí ještěřička. Dáme si něco k pití? Mám chuť se trochu přiopít a divoce tu s tebou tančit a nakonec tě zatáhnout někam do rohu a tam tě líbat...všude!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 05, 2010 11:22 pm

Memory píše:Becca: "Ahoj. Teba som už poriadne dávno nevidela." (aspoň myslím) usmeje sa na ňu a vezme si darček. "Ďakujem a ďakujem." prikývne nadvakrát. "Som rada, že sa ti tu páči. Nábytok som vyberala asi pol roka." zasmeje sa.

Nemáš za co. Mrkne na ni. Je to vážně krásné, mám tenhle styl ráda. Někdy musíš navštívit moji chatu ve Finsku. Je to podobný styl jako tady. Pozve ji s úsměvem. Pak se otočí na Gabriela.
Ty se zvládneš zabavit sám, tak si to užij. Mrkne na něj významně. A běda jak utečeš před půlnocí. Pohrozí mu s úsměvem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát lis 05, 2010 11:23 pm

Molly: Ten by tě měl slyšet +zasměje se o kouká, jestli není Tony někde v doslechu+ Ostatní mí nápadníci? +překvapeně+ Žádné nemám. Tedy... jednoho +culí se. Když se dozví, že molly o ničem, co se tady dělo neví, radši jí to ani neříká. On se někdo najde, kdo jí to vyzvoní+ Tak to je krásné... asi se hodně máte rádi, že? +mrkne na ni významně+

Isamun: S pastevci? Co dělala molly s pastevci? +ptá se nevěřícně a stočí pohled k ní+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát lis 05, 2010 11:23 pm

Molly: po tom, drahá, raději nepátrejte. strašná pravda je, že nám je nakupuje Et. přitočí se a šeptne. já si vzal dneska s hovnivá... éé skarabeama!

Amon: Bea je Bea je Bea? to zavání metafyzikou. není na něco takového moc brzy? závistivě pohlédne na to, co Amon pije.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Gabriel » pát lis 05, 2010 11:25 pm

Memory píše:Gabriel: Podá mu ruku. "Dobrý večer, rada vás poznávam." usmieva sa, no pohľadom radšej uhne, keďže GAbriel prišiel s Beccou, nemôže vedieť, či ide o upíra alebo nie.

Memory: Potěšení na mé straně. Usměje se. Neujde mu, že se vyhýbá jeho pohledu a usměje se víc. Prstem pozvedne její tvář a podívá se jí do očí. Ty jeho jsou tmavě hnědé, jako hořká čokoláda. Nejsem upír, a budu moc rád, když se mi budete dívat do očí. Pousměje se a pustí ji.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pát lis 05, 2010 11:26 pm

Memory: +Vrací jí úsměv. má dneska dobrou náladu v tom opravdu pozitivním slova smyslu+ Já bych je neslavil ani jako člověk, to jen máma mi vždycky upekla dort a udělala hromadu jídla +vzpomíná na staré časi kdy byl ještě člověk. Zarazí se a chvilku si ji měří+ Když už máš ty narozky... +vytáhne z kapsy igelitoví pytlík se zeleným, sušeným listím+ tak dostaneš dárek +podá jí ho. Ne, on tady rozhodně nerozdává drogy+

(To není kontrast s Angelem, to je Spike. Když člověk pomine že je to hulvít, je vlastně docela milej:-D)
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 11:26 pm

Nesmrtelný: "Keď si na to nájdem čas, tak určite, ale je dosť možné, že sa budem snažiť skôr vytiahnuť informácie od vás." zaškľabí sa. "Zdá sa, že o tom viete dosť veľa."

Becca: (Neprehliadla, ale odpisujem s menším oneskorením :( , kdesi by to tam už malo byť napísané)

Bill: "No..tak...to som rada, že si prišiel." podarí sa jej usmiať. "Je tu dosť ľudí, ale dúfam, že mi neujdeš. Rada by som sa s tebou porozprávala."

Lana: Prikývne. "Tak zatiaľ." zavolá za ňou ešte kým sa vytratí.

Tony: "Dobrý večer." vezme si kytku. "Krásna." Privoňá k nej. "Omluvu?" prekvapene. "Za čo?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house