Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 08, 2011 11:39 pm

+Culí se a zvedne obočí, když slyší o tom Mexicu+ Pozor na El Mariachiho... Ona není samotná. +ujistí ho a natáhne se v klídku na postel vedle Mem a skopne boty na zem+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř úno 09, 2011 12:39 am

Kris: "Správaš sa ku mne ako k malému dieťaťu. Samozrejme, že ma tu môžeš nechať samú. Užite si to." Keď vidí, ako sa tí dvaja doťahujú len zakrúti hlavou, postaví sa, perinu si omotá okolo seba a zamieri do kúpeľne. "Dám si krátku sprchu, zatiaľ sa tu vy dvaja nezabite." zavrie za sebou dvere.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř úno 09, 2011 12:43 am

Chris: Ten je už pravdepodobne mŕtvy. +Vyhlási bez záujmu a potom sa na Chrisa zamračí, ako sa natiahne na posteľ. Akoby tam už bol doma!+ No to je to, čoho sa obávam. +povie potichu, no keď sa naňho Mer zas zamračí, tak len pokrúti hlavou.+

Memory: Neboj, už vás tu nechám. Aj tak sa musím ísť zbaliť. Buď na seba opatrná. +Povie šet pred tým, než sa Memory zavrie v kúpeľni. Potom pozrie na Chrisa varovným pohľadom.+ Daj mi na ňu pozor.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » stř úno 09, 2011 1:10 am

Neutop se lásko! +houkne za ní, využije toho, že tam memory není, otevře si balkon, opře se na něm o zábradlí, zapálí si a nabídne Kristiánovi cigaretu - jako balíček, né tu zapálenou+ Já myslím že ne, +El Mariachi+ je to legenda. +zavlní rošťácky obočím+ A letí na prsatý brunetky...ale hezký, takže můžeš být v klidu.
Nic jinýho nedělám od rána do večera. +pokrčí ramenama, že na memory dává pozor jak nejlíp to jenom de+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » stř úno 09, 2011 12:35 pm

+Chvíľu váha, no potom si cigaretu predsa len vezme.+ Diky. +zapáli si, a až keď vyfúkne pôžitkársky dym, zahľadí sa na Chrisa.+ Mer ťa musí naozaj milovať. Cigarety vyslovene neznáša. +opäť si potiahne.+ Aj legendy umierajú. +Uškrnie sa.+ Predovšetkým ak sú z mäsa a kostí. No i tak nemám v pláne sa s ním stretnúť.+ Pri tej jeho poznámke sa zamračí. +Už som ti raz hubu rozbil, ale nemám problém to zopakovať.
+Len sa zamyslene zahľadí do diaľky.+ Ja som už pri nej tak trochu rezignoval. Čo sa bezpečnosti týka, nedá si povedať. I keď to nerád priznávam, som rád, že pri nej si. +pozrie mu do očí, a aj keď sa neusmeje, je na ňom vidieť, že to myslí vážne.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » stř úno 09, 2011 1:43 pm

+Asi mu i pučil rovnou zapalovač, beztak ten věčnej co maj podobný od Bee k vánocům+ Když si nabrnkla vášnivýho kuřáka...+že za to nemůže+ Navíc su na balkoně. +jakože je hrozně hodnej, že jí nekouří přímo v pokoju..teď zrovna...+ Dobrý, co? +kývne na cigaretu, asi nějaká spešl dodávka+ Já znám hodně legend, co přežijou snad všechno..a né, že bych z toho byl odvázanej.
+Uculí se, prostě ho baví Kristiána nasírat+ Já za tvůj perverzní vkus vážně nemůžu...
+Zatváří se docela vážně, protože přesně ví co má na mysli+ Nápodobně...neměla by v tomhle baráku zůstávat sama. +rozhlídne se+ Je tu milion způsobů jak ji oddělat nadálku...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » stř úno 09, 2011 4:08 pm

+Prikývne, že sú celkom dobré a opäť vyfúkne hustý dym. Na tie legendy len pokrčí ramená. On si o tom aj tak myslí svoje.+
To je pravda, ale ani za svet si sem nechce dať nainštalovať nejaké bezpečnostné opatrenia. +Pokrúti hlavou.+
Tak už mám toho dosť! +nasrane zahasí cigaretu o zábradlie.+ Môžeš mi povedať, čo proti Bei máš, či je to len malé sebavedomie podradného zamestnanca? +uškrnie sa a prípadne sa pripraví, keby mu chcel Chris jednu fláknuť.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » stř úno 09, 2011 4:27 pm

Kdyby mi na ní nezáleželo, nechal bych ji si to vyzkoušet...chápeš...nějaká ta lekce...aby viděla jak to funguje...+zakroutí hlavou+ ale takhle...mohlo by jí z toho hrábnout...+nějakej takovej fingovanej únos, přepadení...ale to by jí neudělal, i tak si myslí, že si toho s ním vychutná až moc doopravdy, o čemž rači pomlčí+
Hey, hey, hey! +zvedne vzdávajícně ruky a cigaretu má pořád v puse+ Vůbec nic proti ní nemám...ale..viděls ji po ránu? Nebo v noci? Když se vrací z tahu? Případně v poledne, než si šlehne? Navíc je věčně rozmatlaná s opuchlýma očima, to je děsivý. +což upřímně asi fakt je+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » stř úno 09, 2011 4:52 pm

Chápem. +povie, ale zamračí sa pri tom.+ No neskúšaj to. Nepoďakovala by sa ti. Na veci ohľadom únosov a ohrozenia života je dosť háklivá.
+Keď je zrejmé, že Chris to nechce vyhrotiť do extrému, tak sa skľudní okamžite aj on.+ Videl som ju ráno, v noci, po fláme, aj keď ši niečo šľahne. A nech ti to príde akékoľvek divné, mne sa zdá stále rovnako príťažlivá. +Povie rozhodne.+ Takže táto téma nie je zrovna najšťastnejšia. +dodá po chvíli.+ Ako si sa vôbec dostal k tomu, čo robíš? +spýta sa odrazu a premerá si Chrisa trochu zvedavým pohľadom...starostlivý brácho, no...+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » stř úno 09, 2011 5:16 pm

+Podívá se na něho stylem co si o něm myslí.+ Neudělal bych jí to. +Na to ju halt moc miluje.+
Rovnako přitažlivá? +pokýve hlavou+ Ty seš hodně skromnej chlap...+típne cigaretu o zábradlí a hodí ju z balkonu. Vytáhne z kapsy pohlcovač pachů a důkladně je oba přesprejuje a trošku našplíchá i do pokoja, kam nalítl nějakej kouř, zase ho schová a vyklepne si do ruky dva osvěžující bonbonky a hodí krabku Krisovi+ Postřeh...
Já? +jako by tam byl ještě někdo jinej+ Myslím, že se tomu říká karierní postup...+uculí se, jako by se bavili o tom, že je teď manažer+ Mám osvědčený kvality. A ty? +změří si ho pohledem+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house