Záhrada

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Záhrada

Příspěvekod Chris Devon » sob dub 23, 2011 4:01 pm

Střílet? Po rybách? +ušklíbne se pobaveně, když ale začne Nessie vylízat z jezera, tak pomalu tuhne, tuhne, až je celej chudák úplně napruženej a trošku křečovitě k sobě Memory tiskne. Přitom bojuje s nutkáním zahodit balíček žrádla, po kterým dinosaur evidentně pokukuje, a rychle odtáhnout memory přinejmenším do Alp+ Uhm...+snaží se najít svůj hlas. z toho, že memory nereaguje předpokládá, že tohle stvoření zná+ To je...tvoje zvířátko? +takovým trochu přehnaně drsňáckým hlasem, jak se snaží neznít jako srab+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob dub 23, 2011 9:41 pm

Cíti, že Chris je napätý. Chytí ho za ruku a trochu mu ju stisne. "Ešte nikdy nikomu neublížila." Ness natiahne krk, takže má hlavu asi meter od nich a vyňucháva Chrisa, keďže je to niekto nový, zamrká a pozrie na Memory, akoby sa pýtala....kto to zas je?
"Nie je moja. Je to Lochneská príšera....teda skôr taká príšerka. Občas sa tu zastaví. Že Ness." mrkne na príšeru, ktorá sa svojím veľkým nosíkom zas zamerala na vrecúško v Chrisových rukách. "Daj jej ešte jeden kúsoch." povzbudí ho s úsmevom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 24, 2011 9:43 pm

Nebo nepřežil nikdo, kdo by o tom referoval.. +sleduje Nessie dost pozorně, ale trošku se uvolní, když je nechce sežrat+ Příšerka..jasný...mh..+natáhne ruku s jedním kouskem, jako když dává koňovi cukr, aby mu neukousla palec, ale držííí+ Tak..na...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon dub 25, 2011 12:37 am

"Ja tu žijem už niekoľko mesiacov a zatiaľ mi neublížila." usmeje sa a Ness, akoby vedela o čom sa bavia na Chrisa priateľsky zamrká. Oňufe mu ruku aj s dobrotou. Ešte naňho raz mrkne, uchmatne mu ju z dlane a zrazu jej niet, len na hladine sa objavia vlny, keď zmizne pod vodou, no aj tie sa za chvíľu ustália.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon dub 25, 2011 9:47 pm

+Ještě chvílu tam strnule stojí s tou nataženou rukou, než ju dá dolů+ Takže...je tu někde poblíž bazén, kam si můžem zajít zaplavat? +koukne na ni s takovým vtipným vyýrazem+ Třeba má ráda jenom chlapský maso...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 26, 2011 11:31 am

"Áno, je tu aj bazén. Ale keby si chcel plávať v jazere, určite by ti nič neurobila. Kris tam plával asi mesiac, než mi uveril, že tam občas býva Ness." Prepletie si s ním prsty a vracajú sa smerom k domu, aby mu ukázala záhradu a ten bazén. "Keby sa ťa pokúsila okusovať, to by som jej dala." ako každej inej osobe ženského pohlavia...šibalsky naňho mrkne. "Tak tu je ten bazén." dojdú k nemu. Je celkom veľký, aj na plávanie a je tam aj protiprúd. "A tam ďalej majú psy koterec, a tá malá búdka tam je soviareň. Pozrieme sa tam?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte dub 26, 2011 3:06 pm

+Trošku se tomu pobaveně ušklíííbne+ Škoda, že ho trošku neokousla...přál bych si vidět jeho výraz. Teda...čistě ze zajímavosti. +zatváří se svatosvatě, ale ta představa ho prostě baví - Kris takovej sebevědomej pán domu vždycky..poslal ho sekat dřevo..a lochneska by ho kousla do..hýždě..+ Dám přednost bazénu..protiproud? to sem snad ještě ani neviděl, ty tu máš hotový welness...well Ness...mh..+zakroutí sám nad sebou hlavou+ Tam bydlijou ty vaše poštovní sovy? No určitě, jestli nás teda nepoto..
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 26, 2011 10:39 pm

Pokrúti hlavou, no kútikmi jej cuká. "Si naňho zlý.... ale je fakt, že ten výraz by bol veľmi....prekvapený...asi. "Well Ness?" zopakuje po ňom a na tvári sa jej roztiahne úsmev. "To ma nikdy nenapadlo. Tú Ness tu teda máme, ale welness, to ten také malé." mrkne naňho. "Bazén je opatrený špeciálnym kúzlo. Je v ňom stále primeraná teplota na kúpanie. Aj v zime." prejdú cez trávnik k soviarni...všade kvitnú kvety, aj psy vybehli von a teraz behajú okolo nich. "Presne tak. Neboj sa." usmeje sa. "Sú dobre vychované. Neserú ľuďom na hlavu." mrkne naňho a vedie ho dnu.

(ďalej asi zas tam)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob lis 19, 2011 12:20 am

+Zaparkuje a chvilku sleduje, jestli to vypadá, že je někdo doma. Když se nic neděje, tak vystoupí, zhluboka nasaje chladnej vzduch, hodí na sebe kabát a s balíčkem něčeho..dovíčeho co vypadá jak krmení pro piraňky dojde až na břeh jezera, sedne si tam na šutr a zírá na vodu.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 19, 2011 11:15 am

Nejakú dobru sa nič nedeje, no potom sa začne voda malinko vlniť, vlnky sa zväčšujú, až napokon spod hladiny vykukne jedno šupinaté oko.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house