Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 1:32 am

Spike: "Myslím si, že vyhovárať sa v tvojom prípade na staré psy je trochu bezpredmetné. Času na menenie zvykov máš dosť. Záleží len na tom, či ich chceš meniť." Zmienku o jeho jedálničku radšej prejde mlčaním. Sleduje jeho pohľad. Prinúti sa, aby nezakrútila hlavou. "Možno by sa s tebou ten čašník rád zoznámil." rypne si trochu doňho. "No tak všeobecne. Je to vaša vec, ale....spávate spolu všetci?" proste jej to nedá.

J-C: Keď ju ubezpečí, že bude dobrý, proste si nemôže pomôcť a konečne mu pozrie do očí. Ehm, je fakt, že v jeh prípade je to úplne jedno. Tak na chvíľku stratíreč a aby sa spamätala, busí trochu potriasť hlavou. "Beriem vás za slovo." úsmev sa jej trochu uvolní. "Ehm, áno, Lochnesska sa tu občas zastaví." prikývne.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 06, 2010 1:32 am

Bea: Joo pusinko to je život...

(Trochu se tu ztrácíme, ale kdyby se šlo koukat na Lochnessku, tak ji chcem taky vidět! Bea nejspíš i pohladit, ale pst! - Na revanž by pučila draka ;o) )
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 1:34 am

Rebecca: +chytne falšku a doleje jí, než to stihne sama, sám si taky doleje+ Bože jak já nesnáším skotsko. Proč jsem sem vůbec chodil, padá z toho na mě depka. +zaksichtí se+ Co takhle něco podniknout?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 1:35 am

+Kdyby mohl, tak se zdejchne, ale nemůže protože se mu Neferet nakvartýruje na klín, což je vlastně důvod proč se chce zdejchnout+ To nech být. To je na delší vysvětlování +zamumlá. Opravdu s ní nechce tohle rozebírat zrovna tady+ Tak to někdy zkus +navrhne, ale nedívá se přitom na ni, nýbrž sleduje Spikea+ Víš že se nám Spike pokouší zahnout? +optá se, protože si téhle jeho snahy právě všiml+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 1:38 am

Gabriel: Prečo sa len tá neškodnosť neodráža aj v jeh očiach, však?;)... Zas sa trochu ukľudní. "Tak v tom prípade ma ani moc neprekvapuje, že sa s Beccou poznáte." usmeje sa. "O takomto druhu lykantropie som nikdy nepočula. Je to v Rumunsku bežné? Teda ak vám nevadí o tom hovoriť."

Nesmrtelný: "To tak nemáte rád spoločnosť vo svojej izbe, či tam niečo ukrývate." bude sa v tom šťúrať a bude sa v tom šťúrať.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob lis 06, 2010 1:42 am

Memory: Proč si myslíš kotě že upíři si nedělaj náviky? +zajímá se malinko podrážděně+ A proč si myslíš lidské mládě že mě může poučovat votom co chci a co nechci? +nepěkně se na ni zamračí. Dává najevo že on není něco milého, malého, blond na hraní i když tak za běžných okolností působí+ Což oto já bych se taky rád... seznamoval, ale mám za prdelí dva žárlivce +už nedodá že on by nic takového neudělal a zároveň přejde zase k dokonale beztarostnému tónu jakoby se nechumelilo+ No jasně že jo. Bručoun se sice občas trochu cuká, má keci že takhle Nef žít nemůže a tak, ale já ho vždycky spracuju.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 1:42 am

Asher: ZAsmeje sa. "Ja sa to v skutočnosti už ani nesnažím riešiť. Asi by som musela premanatne chodiť s prekvapeným výrazom." objaví sa tam nejaký čašník a ponúkne Asherovi aj J-C fľašu tej najlepšej krvi. (taká, čo majú pravdepodobne aj v Slastiach). "Ness je v skutočnosti veľmi priateľské zviera a je dosť plachá. Inač by uz nej vedel každý mudla."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 1:43 am

Dobře. +lehce přikývne, na to, že to má nechat být a nad jeho návrhnem se na chvilku zamyslí+ Cože? +trhne sebou, ve tváři se jí myhne takový zvláštní výraz něco mezi žárlivostí a ublížeností, stočí pohled ke Spikeovi a z hrdla se jí vydere něco dost podobnýho vrčení, nelíbí se jí to a to si ještě vzpomene na prodavače z sexshopu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 1:44 am

(No a Mem sa trochu rozdvojí...) Ako sa to okolo nej trochu uvľnilo, podíde k baru, objednať si niečo ostrejšie, pravdepodobne Skotskú a zrovna tam narazí na Billa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob lis 06, 2010 1:45 am

Memory: Společnost mám víc než rád, ale jen určitých lidí. Nepouštím si k tělu nikoho kdo jen tak běhá po ulici +o zálibě v kurtizánách pomlčí, to nemusí dáma jako Memory vědět+ Zvláště někoho kdo moc šťourá kam nemá, protože ten většinou odněkud vytáhne dýku a bodne mi ji do zad. To není nedůvěra v lidské plémě +předejde případnému dotazu+ to je prostě skušenost.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house