Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 12:53 am

Becca: Děkuju. +usměje se na ni+ Jasně teqilu. +napije se a pak začne strašně nenápadně sledovat svý nehty+ JaksemáNath? +zamumlá, že ji skoro není slyšet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob lis 06, 2010 12:54 am

+Nenápadne sa pretiahne dverami do miestnosti. Ten príval ľudí ho na chvíľu omráči. Nečakal, že to tu bude také preplnené. Stúpne si do rohu a snaží sa pohľadom nájsť Memory.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Spike » sob lis 06, 2010 12:55 am

Memory: +zaškaredí se+ Já si taky nepřipadám jako otloukánek, proto se fakt vždycky divim když skončim zbitej v pankejtu +vytáhne spoza ucha cigaretu a zapálí si ji+ Jasněže dám lásko. Nejlíp tak burbon. Hlavně proboha ne nějaký koktejli a nervi mi skocký pivo, už sem si zvik na ty americký chcanky a nějak mi nic jinýho nechutná +znechutí se sám nadsebou+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Asher » sob lis 06, 2010 12:56 am

Manori píše:Asher: tak to jsem ani nečekala..že se tady sejde taková hromada lidu...*obrátí se na něj s trochu omluvným výrazem, že je tak vytáhla do takového chumlu lidu*

To nic, chérie, nějak se s tím vyrovnám. Usměje se na ni a pohladí ji po zádech. Ty jsi horší jak já, mon ami. Zašeptá a pobaveně na něj koukne. Takhle zlobit hostitelku. Blýskne mu v očích. Že to říká zrovna on, hračička:P

Memory: Děkuji, jistě vaší nabídky využijem. Usměje se na ni. Zahrne do toho automaticky i Man a J-C.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Gabriel » sob lis 06, 2010 12:57 am

Memory: Ano, z Rumunska. Přikývne. No pár let už se známe. Samotného ho to trochu překvapí, jak to letí. Naše první setkání mohlo být i poslední, ale naštěstí to tak nedopadlo. Pousměje se. Možná bych teď měl přiznat, že ani já nejsem úplně obyčejný člověk, jak by se mohlo zdát. Přizná tajemně.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » sob lis 06, 2010 12:57 am

Memory:*mrkne a malinko ustoupí a s ním i moc, jen šimravý pocit motýlích křídel v žaludku zůstane* pak víte, že bych nechválil jen tak...*poznamená, chvíli se odmlčí, pak se nadechne* je vám nepříjemné, mluvit se mnou takhle? *vycítí její nejistotu v přemáhání se, aby se mu nedívala do očí*

asher: *jen mu věnuje pohled, jeho šetřit nemusí, v očích u pobaveně blýskne a zatváří se malinko zahanbeně..nepatrně.*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 12:58 am

+překvapeně zamrká, když jí vezme za ruku a spustí jí do dlaně řetízek a chvilku na něj tak nějak kouká, jako by promýšlela co tím myslí. shlédne na řetízek v ruce, vezme ho do dvou prstů a zvedne do vzduchu a chvilku ho zkoumá. nakonec se zvedne a drze se nakvartýruje Angelovi na klín+ Řetězy? +zeptá se po chvilce převalování řetízku na dlani+ Myslela jsem, že na svazování je spíš Spike. +lehce kývne ke jmenovanému+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 06, 2010 12:58 am

Mem: Dokázala jste mi nedávno, že jste ve svém oboru dobrá. Takže jsem na vás změnil názor. Ale teď mě prosím omluvte, mám chuť se něčeho ostřejšího napít. Hezkou zábavu +lehce se ukloní a vzdálí se k baru+

fata: +cestou k baru se s ní srazí+ Fato... +překvapeně+ Dlouho jsem tě neviděl. Jak se máš, ohnivá krásko?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 12:59 am

Spike: "Škótske pivo je v skuočnosti dobré. S tým americkým sa to nedá porovnávať. Možno by si sa mal predsa len preorientovať." objedná mu burbon a sebe nejaký ten miešaný kokteil. Čašník im to hneď prinesie a keď odchádza, zavrtí trochu prdelkou. "Môžem sa opýtať, ako to medzi vami vlastne je? Myslím teba, Nef a Angela."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob lis 06, 2010 1:01 am

Memory: (To jako není vtipný! :D ) Vyhovuje mi to kdykoliv a kdekoliv. Času máme víc než dost +(zahýbá významně obočím :D ) pousměje se+ Například tady u vás doma by to bylo optimální. Až bude po dnešní oslavě jsem si jist že je to klidné a přátelské místo. Můj hoteloví pokoj je přeci jen trochu rušný.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house