Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 12:40 am

Rebecca: No tak dobře. +pokrčí rameny+ No když je dost pití, tak je to vždycky v pohodě.
Byron
Člověk

Příspěvekod Bill Weasley » sob lis 06, 2010 12:40 am

Wenai: Ty s nimi chceš spát i přes den? Ty jsi vážně náročná. culí se
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 12:42 am

Rebecca: Becco, zachraň mě. Rozmluv těm šílencům, že mi nemaj hledaj chlapi. Prosím tě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob lis 06, 2010 12:45 am

Asher: tak to jsem ani nečekala..že se tady sejde taková hromada lidu...*obrátí se na něj s trochu omluvným výrazem, že je tak vytáhla do takového chumlu lidu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 12:45 am

Gabriel: "Takže vy ste z Rumunska?" zaujato. "S Rebeccou sa poznáte už dlho?" nejde jej celkom do hlavy, čo môžu mať tí dvaja spoločné.

Spike: Premerá si ho. "Zvláštne, že ty miz rovna na otĺkací typ nesedíš." kežďže jej tyká on, prejde k tomu automaticky aj ona. "Kľudne sa schovaj." prikývne. "Som rada za každú spoločnosť. Dáš si niečo na pitie?" privolá k nim Hectora.

J-C: Cítiť ho teda rozhodne cíti, až jej z toho behá mráz po chrbte. Len s veľkým sebazaprením odolá pozrieť mu do očí, ay zistila, čo sa to deje. Radšej skloní hlavu o čosi nižšie. "Od vás, ako od majstra zábavy, si to skutočne cením." povie potichu. No holt, ťažko sa rozpráva v takej záplave energie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob lis 06, 2010 12:46 am

Memory: (Děláš mi z něj impotenta... pěkně děkuju! :D ) +Je nadšený, což dá najevo úsměvem a zablesknutím v očích. By potřeboval pořádnou masáž obličejového svalstva aby se začal pořádně mračit a usmívat+ Pak jsme tedy domluveni... tedy téměř. Každopádně mě těší že mě podstíte svou pozorností +položí si ruku na skrdce a mírně se ukloní+

Styx: +Sleduje kam se dívá, je na jejího "pána" zvědaví tak až to není hezké, takže ho zklame když tu nikde není+ Nemněný nerovná se nezranitelný +poučuje ji+ Hlave mě bolí každou chvíli, většinou z hloupých, primitivních lidí nebo když se praštím o futro +je hold samí humor+ Ale zuby mě nikdy neboleli, protože jsem je neměl nikdy zkažené. Tedy... samozřejmě boleli když mi je někdo vyrazil +koukne koutkem oka na Beccu+ Teď nic, nudím se, ale zřejmě půjdu studovat medicínu +řekne to jakoby bylo naprosto normální že někdo z nudy jde studovat něco tak těžké+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 12:47 am

Kroutí nad nimi se smíchem hlavou. Hej chlapci tak klid. Mám dojem, že kdyby Wenai chtěla, dokáže si chlapa najít sama, ne? Zamračí se na ně, ale v očích jí pobaveně jiskří. Pojďte se radši napít. Sáhne po láhvi tequilly, a nijak ji netrápí, že bude míchat Jacka s tequillou. Rozleje panáky a podá jim je. Tak, šup tam s tím. Uculí se a mrkne spiklenecky na Wenai.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 12:50 am

Rebecca: Díky. +vezme si pití+ No jo, ale ona chtěla držet celibát! +práskne to na ni+ Dobře, dobře už mlčím. Taky vám přijdou ty dudy tak otravný, nesnáším dudy. A haggis. Ale miluju tequilu. +a na důkaz ji vypije na ex a zase si naleje+
Byron
Člověk

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 12:50 am

+Zatrne mu. Tady nic takového nalas říkat nechce, protože je tu moc nelidských uší co by mohli šmírovat (Je to paranoik, proč by to někdo dělal:-D). Rozhodne se to tedy vyřešit šalamounsky. Rychle rozepne tlustčí z řetízků co má na krku, vezme Neferet za ruku a pustí jí ho do dlaně+ Tuhle +řekne prostě a zase se věnuje svému pití+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 12:53 am

Man: Tiež pozrie na dýku a potom blýskne po Man sprisahaneckým pohľadom. "Ok, dám ti vedieť." kútiky jej však pobavene cukajú, takže je jasné, že to nemyslí vážne.

Nesmrtelný: ( :D ) "Ako by som vám mohla odolať." šibalsky naňho mrkne. "Pošlite mi potom odkaz, kedy vám to vyhovuje." (laach, tak to bude zaujimave stretnutie)

Asher: Všimne si, aký je nesvoj. Nepochybuje, že je to kvôli tomu množstvu ľudí. Predsa len s ním strávila nejaký čas. "Celý dom je vám k dispozícii. Ak by ste sa chceli prejsť, zozáhrady sa dá dostať k jazeru. Teraz v noci to tam bude vyzerať krásne."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house