Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 12:33 am

Rebecca: Skvěle! Zrovna se snažíme s Billem najít Wenai nějakýho chlapa na dnešní večer. +mrkne na ni+ Chceš taky někoho najít, nebo jsi s někým přišla. Asi si na to založím agenturu, mohla by to bejt sranda. +zazubí se na ni a upije tequily+ Docela dobře? To není moc dobrý.
Byron
Člověk

Příspěvekod Bill Weasley » sob lis 06, 2010 12:33 am

Wenai: Co ten v tom kiltu?
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » sob lis 06, 2010 12:34 am

[quote="Memory"Gabriel: "Vážne, tak to ma celkom zaujíma. Povedzte mi o tom." zatvári sa naozaj veľmi zaujato.[/quote]

V Bucurešti mi patří palírna absinthu. Vysvětlí s úsměvem. Takže se dá říct, že pít absinth, je moje práce. Zablýskne mu v očích.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Spike » sob lis 06, 2010 12:35 am

Memory: A ještě dneska? +nakloní se zvědvě blíž k ní. Asi by si taky rád ulítnul někam pryč+ Zábavný? Jo to sem, hlavně jestli ne jako blbeček Harrysi +zamumlá si prosebe. Koukne ke stolu kde je Nef a Angel+ Můžu se tu u tebe chvilku schovat? Se mi zdá že už ti dva zase zavrousili na nějaký vážný téma a to pak dopadá tak že já dostanu přes hubu.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob lis 06, 2010 12:35 am

Mem:*taky přelítne zrakem po místnosti, zaregistruje některé povědomé tváře, jiné naprosto cizí* lidé jsou tady asi opravdu zvědaví..*okomenuje to a povytáhne obočí* opravdu? Tak to smekám...něco takového připravit jako premiéru...*znovu se rozhlídne a pak na ni upře modrý pohled..který sice chuděra nevidí:), ale cítit ho může dost*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 12:36 am

Man: Díku si zastrčí za opasok. "Ešte mi chýba tá učiteľka." veľavýznamne na ňu žmurkne.

Asher: Aj keď sa tvári, akoby jej mohol čítať myšlienky, je si istá, že to upíry nedokážu. Či už vyšší, alebo nižší. "Budem sa tešiť." aj keď ten náznak dvojzmyselnosti postrehla, neprikladá tomu nejaký veľký význam, alebo sa tak aspoň tvári.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 12:38 am

Byron píše:Rebecca: Skvěle! Zrovna se snažíme s Billem najít Wenai nějakýho chlapa na dnešní večer. +mrkne na ni+ Chceš taky někoho najít, nebo jsi s někým přišla. Asi si na to založím agenturu, mohla by to bejt sranda. +zazubí se na ni a upije tequily+ Docela dobře? To není moc dobrý.

Cože? Koukne na něj, jestli to myslí vážně. Ne díky, dneska žádný chlapy. Odmítne s úsměvem. Ale jo, je to dobrý, fakt. Usměje se, aby ho přesvědčila že se má fakt dobře. Mám co pít, tak co bych si ještě mohla přát víc. Zasměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob lis 06, 2010 12:38 am

Mem:* zasměje se a vysekne ji trochu teatrální úklonu* učitelka k vašim službám..až se ti bude zdát, že je tady těch lidí přece jen moc..tak ji prubnem...*koukne k dýce*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob lis 06, 2010 12:38 am

Nesmrtelný: Představte si, že existuje. Někde jsem ho tady zahlédla +rozhlíží se kolem, ale když tu osobu nevidí, tak se opět otočí k Nesmrtelnému+ Takže vy jste i nezranitelný? +podiví se+ Takže neznáte, co je to třeba bolení zubu nebo hlavy. Jste na jednu stranu šťastný člověk. Co děláte ve volném čase? Čtete.. posloucháte hudbu.. nebo spíše fyzická práce vás baví? +usrkává víno+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 12:39 am

Bill: Jasně třeba ten v tom kiltu.+koukne na něj, jestli se jako nezbláznil+ Ale kterej v kiltu! Proč se vůbec ptám? Já nechci žádnýho chlapa na jednu noc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house