Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Nesmrtelný » sob lis 06, 2010 12:12 am

Styx: Pokud existuje někdo komu vy říkáte Pane, pak bych takového člověka rád poznal +poznamená s úsměvem a myslí to vážně+ Pořád stejný, neměnný, bez jediné jizvi po zranění a momentálně i ze zbrusunovím zubem +už zase musí mluvit osobě+ Civilizační nemoci? Jako obezita? Skleroza? +zakroutí hlavou+ Ne, to se mě skutečně netýká, možná tak jedině ta skleroza, protože mám dost často dojem že zapomínám co jsem prožil +trápí ho to+ Vášnivě jsem si spolu zatančili +odvětí ledabyle+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Manori » sob lis 06, 2010 12:13 am

Asher: *se ho trochu pevněji chytne za ruku* (i snaha se cení :D joo..a to ještě visíme v Guns..chm...cvokhaus to jistí:p)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Bill Weasley » sob lis 06, 2010 12:14 am

Byron: no to je ovšem otázka, ne každý zvládne její nároky. Musíme vybrat někoho silného... rozhlíží se
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob lis 06, 2010 12:15 am

Byron, Bill: To je vtip, že jo? Vy si ze mě děláte určitě srandu. Hele já si jdu radši pokecat támhle s Beccou. +mávne k baru a pak se zašklebí+ Až někoho najdete, tak mi dejte vědět.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 12:17 am

+Zamračí se+ Já žádnou zálibu nemám! +ohradí se až moc zbrkle a dotčeně+ Co ti Spike říkal? +prořekne se vzápětí. Vypadá dost rozhozeně když zabrousili k tomuhle tématu, dokonce ani ty prášky mu nepomůžou. Podívá se k "parketu"+ Myslím že ne +odpoví+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Asher » sob lis 06, 2010 12:18 am

Opětuje Man stisk, pohlédne na ni a pousměje se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 12:20 am

+rozhlídne se+ Tady je Rebecca? Super!

REBECCA:+přijde k ní+ Nazdar! Jak se máš? +usměje se tím svým úsměvem a obejme ji+ Dlouho jsme se neviděli.
Byron
Člověk

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 12:20 am

Spike: (Zdanie môže klamať;))
"Možno aj na to dojde." povie zamyslene a schová sáčok niekam tam, ay si ho neskôr vyzdvihla. Musí sa na ňom smiať. "Ste rozhodne zábavný spoločník, to vám nemožno uprieť."

J-C: Naozaj veľmi sa snaží nepozrieť mu do očí. Už len to, čo síti pri jeho dotyku a hlase jej robí husiu kožu. Vezme si kyticu. "Ďakujem vám, monsieur." žiarivo sa usmeje. "Prosím, cíťte sa tu ako doma. Dúfam, že ešte budeme mať chvíľu na rozhovor."

Man: Vezme si všetky tie darčeky. "To si ani nezaslúžim."

Nesmrtelný: Chvíľu zvažuje jeho návrh. Keďže sa Nesmrteľný nikdy o nič nepokúsil, nemá ani dôvod za tým hľadať niečo postranné. "To je zaujímavá ponuka. No rozhodne by som sa tomu nebránila." vyhlási napokon.

Gabriel: "Vážne, tak to ma celkom zaujíma. Povedzte mi o tom." zatvári sa naozaj veľmi zaujato.

Tony: Pousmeje sa. "Nemáte sa za čo ospravedlňovať. Boli ste zranený a je prirodzené, že človek ako vy nebude len tak dôverovať hocikomu. Dôležité, že ste sa z toho dostali. Ale vaše súčasná dôvera ma veľmi teší, naozaj."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 12:23 am

+jen nepatrně zvedne obočí, zdá se jí že se ohrazuje až moc rychle+ Nic mi neříkal. +řekne docela měkce+ Tak mě napadlo se zeptat, když jsem se dostali k takovýmu tématu. +vysvětlí+ Hmn... myslela jsem si to. +zamumlá potichu a tak nějak se rozhlíží okolo, jako by někoho hledala, ale Spike to nebude, když na něj upře zrak a pak hledá dál+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 12:23 am

Asher: (Ja mám síce v obehu momentálne len jednu schízu, ale tiež ťažko nestíham:D)
"Ďakujem vám, Asher. Rada vás opäť vidím." usmeje sa naňho. Skutčnosť, že ho pred časom chcela pozvať na pohárik radšej neprizná.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house