Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » ned dub 24, 2011 9:50 pm

Že by? To bych byl rááád...nerad bych, aby se tu objevil a chtěl mě zabít, že mu spím dlouhodobě se ségrou. Mhmmm, to není vtipný! +plácne ju po zadečku jemně+
+pěkně dlabe a musijou být teda nacpaní, páč to byl dortík docela velkej. Přitulí si ju k sobě+ Mám rád čistej moderní design. Žádný zbytečnosti, čistota a prostor. Světlo a tmavej nábytek, nebo i světlej, ale žádný moc šílený barvy. +dá jí pusinku na nosánek+ Ale chci, aby ses tam cítila dobře i ty.
Copak? +pohladí ju po vláskách, a tázavě na ni koukne, že se tak usmívá+ Ještě tu pro tebe mám takovou..drobnost...+dá jí malou krabičku+

Obrázek
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon dub 25, 2011 12:42 am

"Určite nájdeme nejaký kompromis." mrkne naňho a dá mu pusinku na bradu. "Čistý, moderný štýl sa páči aj mne. Nakoniec ten tmavý nábytok v kombinácii so svetlou podlahou tiež nie je zlý nápad." usmeje sa. "Čo je to?" vezme si krabičku a prekvapene si ju obzerá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon dub 25, 2011 9:48 pm

Jsem si jistej, že ať to zařídíš jakkoliv, budu to tam milovat. +dá jí vlásky jemně tlapou za ouško+ Stejně jako tebe. +usměje se a dá jí pusinku na nosánek+ Otřevři to...

Obrázek
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 26, 2011 11:35 am

"Ako zariadim ja?" štuchne ho trošku pod rebrá. "Budeme to tam zariadzovať spolu." usmeje sa na naňho. "Tak ako ja teba." natiahne sa k nemu a dá mu dlhý, precítený bozk na pery. "Hmm...dobre." prikývne, keď sa odtiahne a otovorí nedočkavo krabičku. Keď uvidí ten krásny prsteň, skoro zhýkne. "Ten je..." vyberie ho a prezerá si ho. "...nádherný. Čím som si toto všetko zaslúžila?" pozrie na Chrisa láskyplným pohľadom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte dub 26, 2011 3:02 pm

A-uuu...sme spolu pár měsíců, a už mě bije! +štípne ju do prdelky+ No já zrovna žádnej bytovej architekt nejsem, zlato, na tohle mají buňky spíš holky...+hezky jí jemně polibek oplatí a pořád ju tlapou někde ohlazuje, jako by z odmítal ruku vůbec sundat. Zkoumavě ju sleduje+ Vážně se ti líbí? Kdyby to nebyl tvůj vkus, můžeme ho klidně vyměnit! Noo...třeba tím..že jsi? +nakloní se k ní a něžńounce jí dá procítěnou pusinku+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte dub 26, 2011 10:34 pm

"Jaj." až nadskočí, ako ju štípne a začne sa smiať. "Ty sa ale rozhodne biť nenecháš." uculí sa naňho. Ako ju stále ohladzuje, tak aj jej ruku zablúdi pod jeho košeľu. Pohladí ho na hrudníčku, potom ruku zas vysunie a začne mu pomaly rozopínať gombíky, jeden za druhým. "Uhm." prikývne. "Moc." a prsteň si pekne nasunie na prst a chvíľu si ho s úsmevom obzerá, ako sa krásne leskne. "Bledomodrá bola vždy moja obľúbená farba." povie s úsmevom, keď zas pozrie na Chrisa. Potom sa opäť vráti k jeho košeli, až dokým mu ju celú nerozopne. Odhalí mu hrudník a začne mu naň dávať jemné pusinky.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 27, 2011 11:58 am

Co bych to byl taky za chlapa! +shrne jí ramínko BH a dá jí tam pusinku+ Já vím, seš asi jediná ženská, která je na modrou. +nechá si košilu pomaloučku rozepínat a spokojeně zamručí, když ucítí její rtíky na své hrudi. Pohodlně si lehne a ohlazuje jí vlásky+ Tohle je skvělý....+tlapama jí přejíždí po zádečkách+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř dub 27, 2011 2:57 pm

Nadvihne hlavu a prekvapene naňho pozrie. "Prečo myslíš? Ženy nemávajú radi modrú?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 27, 2011 7:28 pm

Noo většinou ne, ale ty seš jedinečná. +usměje se a přejede jí palcem po rtíku+ A dokonalá. +zajede jí tlapou na zádečka a jemně jí rozepíná BH+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř dub 27, 2011 8:28 pm

Spokojne zavrní pod jeho rukami a jemne ho kusne do pery. Pritisne sa k nemu hrudníčkom a jemne mu začne okusovať kľúčnu kosť, než jej nedá dole podprsenku. Košeľu mu stiahne z ramien a stehnom sa otrie o jeho rozkrok. "Skoro by som ti to uverila." usmeje sa mu do kože na krku a prisaje sa mu k nemu perami.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house