Kamenný obchod

Bývalá márnice, nyní stylový obchod určen pro upíry a jejich milovníky. Exkluzivně zásobuje JCorp.

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Manori » sob bře 17, 2012 2:46 pm

*sjedou výtahem až pod zem a je poznat, že to opravdu kdysi bývalá márnice, nicméně obchod samotný už je přestavěný - i když..ruku do ohně za to, že tam někde nebudou mrazicí boxy na těla bych nedávala...občas to asi slouží i jako dočasný pohřební ústav:D...odemkne a pustí ji dovnitř* tak kde to jen...Roberta jsem ted v poslední době neviděla, tak snad to najdu....a tady...*najde nově přidané zbožíčko*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob bře 17, 2012 4:36 pm

+hned, jak vejde dovnitř, zapůsobí na ni to ponuré prostředí márnice. Rozhlíží se trochu ostražitě kolem, co kdyby tak byl nějaký zapomenutý nebožtík a snaží se moc nezírat na ty rakve+ Promerlina, co tady můžete nabízet pro obyčejné smrtelníky? +kouká na tu stočenou krev a další zboží pro upíry a zombies+ Já mám doufám ještě čas na výběr rakve. Hm.. ještě by to chtělo nějakou nemrtvou obsluhu, aby to bylo stylové +ušklíbne se a pak jí nakoukne přes rameno. Čeká uříznuté prsty, oči, naložené v lihu, lebky a kosti, desky z lidské kůže+ Kosmetika? +vykulí oči+ Tak tu bych tady vůbec nečekala +zasměje se+ A co to má společného s tímto prostředím? Snad to nemá lidský původ +zakvrdlá s nějakou lahvičkou proti světlu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned bře 18, 2012 12:49 pm

No..ona tady nemrtvá obsluha bývá, jen je na ni ještě brzo..a jak řkám, po tom našem vpádu do Slastí, respektive toho, koho jsem zavolala, se vídám s někým odtamtud velice zřídka..*rozesměje se* né, to není tak, že by tenhle obchod byl jen pro nemrtvé nebo jim podobné..ale i pro jejich následovníky, obdivovatele..a v podstatě cokoliv, co má tu tématiku...je z toho dneska dobrý byznys...proto se i výrábí tyhle speciální kolekce..ale nemusíš se bát, žádné obětiny nebyly třeba, je to v podstatě běžná kosmetika, nic z mletých lidí...*uculí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned bře 18, 2012 3:19 pm

Copak... vyhýbají se ti, když zjistili, jaké máš známosti? Ale neříkej, že i J-C +to se jí moc nechce věřit+ To je fakt, upíři jsou dnes v kurzu. Každý chce být kousnutý, že upírci pomalu ani nestíhají. Ještě nikdy v upíří historii neměli tolik na výběr. Ani se mi nechce věřit, že kdysi lidi věšeli na dveře česnek, nosili na krku kříže a kropili se svěcenou vodou. Dnes je všude zvou a dámy se mohou přerazit, aby si je všimli +začne se přehrabovat v té kosmetice+ To byl opravdu dobrý marketingový tah, na to ženy poletí. Když nemůžou mít upíra, tak alespoň něco, co má s ním společného +ukáže na Black Bloody Collection+ Vezmu si tohle, to znám. A tohle vypadá taky zajímavě. Kterou mi doporučíš? +z kolekce Juliette Has a Gun+ A tohleto voní moc hezky. Co je to vůbec za olejíček? http://img1.etsystatic.com/il_fullxfull.281540365.jpg A tohle si vezmu kvůli té stylové krabičce http://2.bp.blogspot.com/-O7Kx9O0-Fxo/T ... odSudz.jpg Zastav mě už, nebo to tady skoupím všechno +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned bře 18, 2012 9:55 pm

Docela i jo....No, J-C né že by se vyhýbal, na to je příliš..jeanclaudovský...*uculí se* ale rád není rozhodně. A když s něčím není spokojen, je ve vlastním zájmu být radši dál. To víš, do jeho sídla si zavolat takovou posilu bez upozornění...jsem padla z lopatky.*pokrčí rameny*Ale možná je to tak i lepší...nebo spíš, jednoduší. *zasměje se*Jo, to jsou, v kurzu. Víš, že mě vlastně nenapadlo, že bych se nechala přeměnit? Ani, když jsem si brala Postracha, a to bylo právě to, že stárnu a on ne, docela velké téma, které to skoro zarazilo, tu svatbu...ani později, ve Slastech. Tedy né že by mi tam vyhověli.*taky se tam hrabká v kosmetice* jo, tah je to výborný...ono ti má pěkný obaly, takový stylový...černý...*odkládá jí bokem, co si vybrala a koukne na olejíček* mám za to, že je to prostě vonná směs, ale jestli se za tebou potáhnou všichni baronové z okolí..to nevím *zasměje se*no to néé, takový zákazník se nám hodí...*culí se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon bře 19, 2012 4:32 pm

A co tě to napadlo, zavolat Castiela zrovna do upířího doupěte? Si umím představit, jak se všichni upírci v panice rozprchli do svých rakví +směje se+ A nechala by ses přeměnit, kdyby ti to některý z tvých upírů nabídl? +koukne na ni zvědavě+ Merline, to je něco jako feromon na upíry +prohlíží si chvíli ten olejíček a pak jí ho vrátí zpátky+ Tohle ne. I když tomu moc nevěřím, že by to přitahovalo zubaté, ale radši to nebudu riskovat... co kdyby, že? +uculí se+ Tak mi to spočítej, prosím. Kdy se vlastně bude tento obchod otvírat?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte bře 20, 2012 11:23 am

Protože jsem blbá...a nedošlo mi, že jim to vlastně může vadit..*rozhodí rukama s úšklebkem* Ne vážně, z toho, jak tady na každého platí něco jiného...a ve Slastech hlídám hlavně zbraně a křížky, tak mi nedošlo, že tohle je taková mega bomba. A taky jsem asi ani moc nedoufala, že se ukáže.*přizná* Nevím..Nikdy jsem po tom netoužila...ale i ten drb v DV mi připomněl mou vlastní situaci. Já stárnu, ale oni ne.Zatím je to v pohodě, ale za takový patnáct let...Ale od JC se takové nabídky nedočkám, to vím. Ashera jsem neviděla už pěkně dlouho...a i kdyby, spíš by si mě pojistili jiným způsobem..na který bych nepřistoupila. Navíc, v jejich případě i když jsou z mocné linie, musela bych umřít. A už vylézat jen v noci. Takže jediný, koho bych to nechala udělat je ten o pár pater výš*pousměje se*Jen nevím, co by to se mnou udělalo. Přeměna v jeho druhu posiluje už nabyté schopnosti. Proto je taky Postrach tak vynikající bojovník.Já jsem čarodějka, takže..nevím, jak by to dopadlo. A na ministerstvu by asi taky nebyli rádi, že mají zubatou bystrozorku...*sečte jí útratu* Tak tenhle obchod je otevřený už dávno..jako v provozu. Jen otevírací dobu má kvůli obsluze posunutou.Tebe jsem sem vzala protekčně.*mrkne na ni*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte bře 20, 2012 7:23 pm

No, on vlastně nebyl moc čas přemýšlet nad tím, kde si dáte rande s Castielem, muselo se jednat rychle. Tohle by ti šéf ve vlastním zájmu odpustit měl, vždyť jsi zabránila ovládnutí světa jedním vyšinutým andělem. Co by asi JC dělal, kdyby mu vládl anděl? +uchechtne se té představě a pak poslouchá o tom proměňování+ Vlastně se divím, že tě některý z těch tvých upírů ještě nepovolal k sobě. Tebe bych si totiž jako upírku dokázala docela dobře představit, vzhledem k tomu, v jaké společnosti se pohybuješ. S upíry ze Slastí bys to opravdu nevyhrála... vycházet jenom v noci a krmit se jednotvárnou stravou +zavrtí hlavou+ Zato s Postrachem bys byla ve všem ještě lepší, než doteď, nezestárla bys a mohla bys žít s ním navěky. A to už je pádný důvod +ušklíbne se potměšile+ To jsem vůbec nevěděla, že tento obchod tady je. Taky koho živého by napadlo jít do márnice? +zasměje se a zaplatí jí za vybranou kosmetiku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte bře 20, 2012 7:56 pm

Zabránili*použije množné číslo*...sama bych neudělala ani prd...*přikývne* Ale jako argument je to dobré...*uculuje se nad tou představou, že by se A.dostal ven a vládl*No...on se JC zařekl, že nikoho dalšího už nepromění. Takže u něj vím, že tohle nehrozí. Jedině jako služebnice, a to tedy dík pěkně. Nechci být s nikým svázána takovým poutem..*oklepe se* Víš co, u nich je velké plus, že opravdu s věkem nabývají moc, magii, která je pro každého specifická..jenže já magii nepotřebuju, už ji ovládám...A být přes den tuhá jak prkno, to fakt ne-e. Ale na druhou stranu, strava je stejná u všech, dokonce bych řekla, že Postrach je háklivější. S Amonem jako dodavatelem to sice jednotvárné není...ale nemoct si dát na party nic z té hory jídla, co se tam běžně podává, to by bylo mučení*směje se* A pro Postracha hraje krom toho, že není omezen sluncem, ani svatými symboly ještě jedna věc. Pro něj a vlastně i pro mě díky tomu velmi podstatná. Né že jsme manželé, i když to asi taky. Ale Postrach je jediný svého druhu. Kdybych se k němu..připojila, nebyl by sám. On to nikdy nepřizná, ale to, že je natolik odlišný a sám ho dost žere. Velká nevýhoda je, že nevíme, jestli je schopný někoho přeměnit. Teoreticky by měl, ale...nikdo to předním nemohl zkusit, když je první. Je to složité. Takže zatím jen kolem zubatců brousím, no...*uculí se na tu poznámku o společnosti* Jo, maskování je to tady docela dobré...*vyjdou spolu zase na chodbu a k výtahům.* možná až moc. Budu muset někdy zařídit nějakou..reklamu, aby se to tady oživilo.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte bře 20, 2012 11:43 pm

Přesně tak, nechtěla bych půlku dne zbytečně prošustrovat v rakvi. A taky bych nesnesla, že bych se nemohla jít opalovat +zachechtá se+ Tak je potřeba zvážit, jestli se chceš radši cpát dobrůtkami a tloustnout a stárnout a žít na světě jen omezenou dobu, anebo ubrat z jídelníčku, ale zato žít vedle Postracha věčně a být součástí jediných dvou originálů tohoto druhu. A jestli je schopný? Je jenom jedna možnost, jak to zjistit +mrkne na ni+ Ale v žádném případě ty moje poznámky neber jako že tě chci do toho navézt. To vůbec ne. Rozhodnutí je jenom na tobě. Já jenom říkám, co bych možná udělala, kdybych byla na tvém místě. Což nejsem, a ani nikdy nebudu, takže se mi to radí dobře +zasměje se a vyrazí za ní k výtahům+ Doufám, že mi Postrach zatím někam nezmizel.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Morgue