Kamenný obchod

Bývalá márnice, nyní stylový obchod určen pro upíry a jejich milovníky. Exkluzivně zásobuje JCorp.

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Zbrojíř » pon zář 06, 2010 7:56 pm

Nef: zbraním..*odpoví prostě* mou náplní tady je starat se o zdejší nabídku, upravit zbraň podle přání zákazníka...*přikývne s úsměvem* velmi dobře...tak já vám na ni napíšu rezervaci a kdybyste byla tak hodná a doplnila mi objednávku, kam ji doručit a kdy...*vytáhne papír a je připraven si zapisovat*

Khurrem: dobrý večer...a vám mohu s něčím pomoci?
Seženeme vše...

~Love everybody, but don't sell your sword.~ P. Coelho
Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 8:07 pm

Zbrojíř: Aha. +usměje se+ Na chvilku odbočim, když se staráte o zbraně... děláte i zápěstní pouzdra? +zajímá se+ Doručit bych jí prosila na Darktor a kdy... +zamyslí se+ ... myslím, že to zatím nijak extra nepospíchá. Když během měsíce, dvou... ale jestli máte nějak delší dobu dodání, tak to nijak nevadí. A s těmi náčrtky symbolů se můžu stavi tak do týdne? +zajímá se+

Khurren: Á dobrý večer. +usměje se na ni+ Co ty tady děláš? +zajímá se s úsměvem, jestli si tedy stihli na recepci potykat tedy+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pon zář 06, 2010 9:39 pm

Zbrojíř: Vlastě ano, chtěla bych 2 jagatany, 2 claymory, 2 dlouhé ozubené dýky, dvě obyčejné dlouhé dýky, minikuši, beretu, browring aaa napalm *nadiktuje svůj mini seznámek*

Nef: *jj stihly* Menší nákupek *zazubí se na ni* Co Spike, přežil tu dávku alkoholu?
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 9:55 pm

Khurren: Tak menší nákup jo. +usměje se, když slyší co si všechno chce pořídit+ Ten? +mávne rukou+ Myslím, že ten by přežil i výbuch atomovky. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pon zář 06, 2010 9:57 pm

Nef: Uplně malilinkej *zatváří se jako neviňátko* Tomu by se dalo i věřit *uchechtne se* ale bylo zajímavé ho poslouchat, a ještě zajímavější pozorovat
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon zář 06, 2010 10:19 pm

Khurren: Na co to všechno potřebuješ? +zajímá se+ Jo to rozhodně bylo. +pokývá hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pon zář 06, 2010 10:24 pm

Nef: no abych s tím blbla *usměje se* a beru to v páru, protože ne každý kdo si chce zašermovat, si chce kupovat hned meče. Takže jestli máš zájem, někdy si můžem spolu zašermi. A pistole mám ráda, a s napalmem jsem si to chtěla vždycky vyskoušet. To mi řekla Beccy, že se mě ujme. *(kurňa jsem se nějak rozhovořila :D) vysvětluje se zápalem*
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Zbrojíř » úte zář 07, 2010 10:35 am

Nef: jistě...stavte se, až budete mít chvilku a zařídíme to..*vypíše si zatím místo dodaná a poznámku, že budou upravovat na přání*

Khurrem:*trochu zamrká, když to na něj vysype* dobrá, máte štěstí, že jsem tu dneska já...tohle zboží byste měla objednávat spíš nahoře...tady vedou jen upíří zboží..*mrkne na ni* ale když už jste tady..tak si to vezmu na starost..jatagany zatím na skladě nejsou, ty budu muset objedat...claymory by nám měly co nevidět přijít z Edinburghu...nějaké dýky tady máme...browning je tady taky, takže pokud nepotřebujete vyzkoušet, můžete ho dostat hned, jak skončí ta sláva nahoře...berett máme na skladě několik typů, takže pokud se rozmyslíte..*odněkud vyštrachá katalog* napalm? do zápalných lahví nebo plamenometu? Ale tohle byste si měla vyřídit s vedením, přece jen je to trochu silný kalibr, abychom ho prodali jen tak...to jistě chápate.*koukne na ni*
Seženeme vše...

Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 11:34 am

Khurren: Určitě se bych si s tebou ráda někdy zašermila. +usměje se+ A koukam, že Beccy dostává svému postu spolumajitelky, mam od ní slíbeno, že se mě poučí, co se týče střelných zbraní. +pokývá s nadšením hlavou+

Zbrojíř: Skvělé. +usměje se+ A budete chtít zaplatit v hotovosti nebo převodem?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Zbrojíř » úte zář 07, 2010 12:22 pm

Nef: Stačí převodem...až donesete ten materiál na úpravu, tak bychom prosili zálohu a zbytek při dodání..*usměje se spokojeně, že uzavřel dobrý obchod*
Seženeme vše...

Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Morgue