Kamenný obchod

Bývalá márnice, nyní stylový obchod určen pro upíry a jejich milovníky. Exkluzivně zásobuje JCorp.

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Manori » stř bře 21, 2012 11:35 am

Možná je to nějaká daň, za to, že "žijou" v podstatě věčně, tak aspon jen o půlku kratší vědomí..i když, JC švindluje, není tuhý přes celý den.*píchne prstem do vzduchu* no, když to podáš takhle, tak se to zdá docela jednoznačné, s tím jídlem.*naskočí do výtahu a vracejí se zpátky do obchodu* neboj, neberu to jako nátlak, spíš, jsem ráda, že jsem to s někým probrala..já totiž s tímhle nápadem koketuju nějaký ten..rok. Vždycky jsem už skoro rozhodnutá..pak do toho vleze něco jiného, já to odložím...Teď to nechci řešit, aby to nevypadalo, že mě něco posedlo díky tomu, že se Beccy a její Weasleyovec tak rozhodli. Nechci jim do toho nějak..vpadat. Ale přemýšlela jsem, že by to byl hezký dárek k výročí. V červnu to bude pět let, co jsme s Postrachem spolu...*zavrtí hlavou* To nutí tak trochu přemýšlet. Ale to jen mezi námi...*mrkne na ni*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř bře 21, 2012 7:14 pm

Tak když si představím, že mají před sebou věčnost, o moc nepřijdou, když prospí celý den. Oproti nim má ale Postrach přesto velkou výhodu, že mu nevadí slunce (doufám) a že přes den neleží jak prkno. Vždycky mě zajímalo, čím se vlastně živí. Pije taky čerstvou lidskou krev? Pochybuji, že je živ (:D) jen z těch stočených zásob +krčí zamyšleně čelo+ Vážně jsi už přemýšlela, že bys do toho šla? +vyjekne překvapeně+ Tak v tom tě jenom podporuji a doufám, že se už konečně rozhoupeš. Roky ti utíkají +mrkne na ni se smíchem+ Už pět let, páni... to je skvělá příležitost oslavit to něčím... netradičním. Postrach by z toho měl určitě radost, nedokážu si pro něj představit hezčí dárek +usměje se na ni povzbudivě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř bře 21, 2012 9:55 pm

No, on je vlastně jediný z těch tady, kdo může na přímé slunce, aniž by mu ublížilo.*Přikývne* A je živ z lidské krve, kterou už nikdo nepotřebuje.*poznamená* Nepije z dárců, jako je tomu ve Slastech. Taky neumí nijak to kousnutí maskovat, prostě to..cítíš, jako když tě něco kousne. Zas to má tu výhodu, že pak hned tak neonemocníš. *přikývne*jo, možná už fakt příliš dlouho. Ale, přeměna omlazuje. Postrach proměnili až když mu bylo přes padesát. Když se na něj podíváš, hádala bys mu tolik?*uculí se*Právě, je to takové..hezky kulaté výročí..
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř bře 21, 2012 10:57 pm

No vidíš, tak bys ani neměla skoro žádné omezení. Vyjma té jednotvárné stravy má to vůbec nějaké nevýhody? +pozorně si vyslechne o Postrachových stravovacích návycích+ Už ses nechala od něj někdy kousnout? +zeptá se najednou+ Padesát..? To snad není možné, řekla bych mu o dvacet míň. Ten vampirismus mu opravdu svědčí. No právě... jak velkolepěji oslavit výročí svatby, než se spojit do věčného svazku? +prohlíží si ji s potměšilým úsměvem, jak je už hezky „nalomená“+ Man... chtěla jsem se tě ještě zeptat... čistě ze zvědavosti... +nenápadka+ Zdálo se mi v té kanceláři, že Postrach nemá rád templáře?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv bře 22, 2012 8:37 pm

Vždycky je nějaká nevýhoda..*vrtí s úsměvem hlavou*Ne...ne že bych ho o to žádala..jen jednou jsem tak trochu dělala dárce, protože potřeboval...energii na uzdravení. A čerstvá potrava je nejlepší a nejrychlejší možnost.*uculí se* Jo, taky jsem to nepoznala..Víc jak něco přes třicet jsem mu nehádala...to je taky jedna z výhod jeho druhu..to, uzdravení všech starých zranění..*mávne rukama, že tak nějak všecko dohromady* hm..v kanceláři? Jo, ty myslíš tady předtím...no, nemá. A být tebou, ve svém zájmu bych je moc nepřipomínala. "Nemá rád" je totiž..hodně mírně řečeno.*zadívá se na ni pozorněji* Proč? Fanynka tajemného řádu?*zeptá se a zavrtí hlavou* Z toho, co vím, nechtěla bych být u toho, kdyby se měl Postrach možnost k nim dostat...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát bře 23, 2012 12:28 am

No, potom už mu „vypomáhat“ s čerstvou potravou nebudeš moct. Ale zase tak často to asi nepotřebuje vzhledem k tomu, co umí. A rychlá samoregenerace je dar k nezaplacení +přikývne+ Proto se na to ptám tebe a ne jeho. Neboj se, tak blbá nejsem +ušklíbne se+ Néé.. žádná fanynka. Jen se všeobecně zajímám o historii středověkých tajných řádů, templářů, zednářů, iluminátů. Měli toho mnoho společného s magií +zatlouká opravdu věrohodně+ Zjišťuji si, jakým tématům se mám vyhýbat před Postrachem. Velice nerada bych ho něčím naštvala +navenek působí klidně, ale uvnitř ji svírají obavy, aby Postrach nikdy neobjevil její tajemství+ Tak a jsme tady +vystoupí, když výtah zastaví v patře+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát bře 23, 2012 11:37 am

No, vzhledem k tomu, že mu je jakékoliv vypomáhání si na živém jde přes zuby..doslova, tak to taky není až taková tragédie..*uchichtne se* tak historický zájem...no, s magií jo, ale nejen to. Víš, má to co dělat s tím, čím Postrach je. Nikdy jsem ho neviděla se mstít, ale tady...asi by byl při plnění práce asi udělal výjimku. Takže ne, tohle téma pokud možno nevytahuj.*kývne na ni, vidí na ní, že je v tom víc, ale nevyzvídá* jo...tak zkus, jestli ho ještě chytneš v obchodě...já musím jít na chvíli papírovat a vyřídit objednávky...zas se ukaž. *rozloučí se s ní a odebere se do kanclu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát bře 23, 2012 9:03 pm

+absolutně nechápe, co by mohl mít Postrach proti jejímu mírumilovnému řádu, ale má strach to rozebírat, aby se neprozradila přílišnou zvědavostí+ Díky za radu, budu si dávat pozor, abych se před ním ani slovem nezmínila +slíbí jí. Ani neví, jestli je ráda, že má konečně jistotu o Postrachově nenávisti k templářům, co ale s jistotou ví, že od ní se nikdy nedozví, že patří k nim+ Dobře, zkusím si ho odchytit. A určitě se zase stavím... ještě jsem si nepořídila meč +uculí se a pak se s ní rozloučí a zamíří do obchodu+
Styx
VIP Member

Předchozí

Zpět na Morgue