Střelnice

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Střelnice

Příspěvekod Zbrojíř » pát črc 30, 2010 10:48 pm

Obrázek
Seženeme vše...

~Love everybody, but don't sell your sword.~ P. Coelho
Zbrojíř
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Střelnice

Příspěvekod Manori » stř říj 27, 2010 4:29 pm

*dojde si sem, vezme si sem SS a hezky ho provětrá, jen kulky hvízdají*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř lis 17, 2010 8:54 pm

Postrach píše:Tak to v tom mumraji asi stejně moc dobře nešlo..*zasměje se* vlastně tady je docela široký sortiment, některé věci tedy nejsou přímo v budově...*dodá* ale kromě chladných zbraní, jsou tady právě střelné pro osobní ochranu, to by asi bylo něco pro tebe..a pak i větší kalibr...ten ti taky mohu ukázat, ale pochybuji, že bys chtěla něco takového domů...tak tedy asi začneme na střelnici...kdybys chtěla vidět i dojo, není problém...*koukne ještě na monitor s objednávkami* myslel jsem si to..zatím jsme volní...takže celý Guns je k dispozici..*a zamíří s ní tedy na střelnici*

+vejde sem Postrachovi v patách a rozhlíží se kolem, přitom pokračuje v rozhovoru+ Chladné zbraně jsem si stačila prohlédnout při otevření. Jsou sice krásné, některé kousky dokonce velice impozantní, ale většina z nich je nevhodná na nošení pod oblečení. Nehledě na to, že s nimi neumím moc zacházet. Mohu si je tak akorát potěžkat nebo pohladit rukojeť +přizná se a lehce se zastydí+ Zaujalo mě ale pár dýk, možná že bych si na obranu nějakou i pořídila +usoudí zamyšleně+ Na ten větší kalibr se opravdu jen podívám, ten si nemíním pořizovat +pousměje se pobaveně+ Proč ne, ráda se podívám, pokud mi v dojo předvedeš své umění +usměje se vyzývavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř lis 17, 2010 9:14 pm

*vejdou do rozlehlé odhlučněné místnosti, v zabezpečených vitrínách si hoví krasavci různého kalibru, otočí se na ni* Je pravda, že meč jen tak neschováš..*přikývne* ale některý z nožů nebo dýk, pokud si necháš udělat dobré pouzdro...*lehce pokrčí rameny* to je stejné i s puškami, taky jsou příliš objemné, pokud zrovna nehovíš dlouhým kabátům...tak co bych ti...*rozhlédne se* máš nějakého favorita, nebo necháš výběr na mě...*otočí na ni hlavu s úsměvem, zatímco vyťuká kód na zámcích* tak mého umění se ti zachtělo...*zatváří se pobaveně* ale co bych pro tebe dneska neudělal..*nenechá se zaskočit, ba právě naopak, upře na ni pronikavý šedý pohled*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » stř lis 17, 2010 10:08 pm

Předpokládám, že je možné si u vás objednat kvalitní pouzdro na míru. Myslím na tu dýku +to už ji zaujmou vitríny s pistolemi, tak k nim přistoupí a prohlíží si je se zájmem+ Vždycky se mi líbily beretty. Zdají se mi vysoce kvalitní, spolehlivé a... +v jedné z vitrín ji něco zaujme+ Tenhle Browning je úžasný +přitiskne nos na sklo+ Myslíš, že by se hodil ke mně? Nemyslím jako modní doplněk +zasměje se+ ale jestli by splnil účel mít jej po ruce na ochranu, třeba i v kabelce. Přece jenom nemohu pod šaty nosit pouzdro. Ale já nechám výběr zbraně zcela na tobě, dám na tvoji radu +odvrátí se od vitríny a usměje se na něj+ Tak to se budu opravdu těšit. Slyšela jsem, že jsi v tom velice dobrý +neuhne ani o píď jeho pronikavému pohledu+

(lách, další šedé očiská:D)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř lis 17, 2010 10:45 pm

Určitě, ale to pak podle dýky...*přikývne a jen se pousměje, že se bude těšit* tak beretty...hm..tíhneš k Italům?*mrkne* můžeme se podívat na nějakou...co by k tobě šla..*zaloví a vytáhne jednu* tohle je nejnovější, letošní model...beretty spíš znáš díky starším modelům z osmdesátých let, ale ty se už nevyrábí...*položí ji před ní na stůl* zásobník na devět, dostřel uvádí padesát metrů..já bych řekl tak 40..*zamyslí se* jinak vychází z té původní, co si objednali Američani...
Obrázek

*a jak se tak nalepí na sklo, tak jí vytáhne i browninga HP:)* je vlastně hodně podobný, o něco menší tedy..*asi o cenťák, obojí kolem 20 čísel, pro představu, takže kabelku větší:)* taky devět ran, dosah stejný...pro změnu Američany vyrobený pro Francouze... *trochu zavrtí hlavou*
Obrázek

(cháá.. a úžasnou úpravu jsem našla: http://www.hallowellco.com/brn-hi-power-renn-right.jpg )
*hrábne a vytáhne ještě o něco menší zbraň* já bych ti doporučil tuhle, pokud opradvu potřebuješ nosit něco skrytě...o náboj nebo dva míň než předešlé, podle typu střeliva, a je trochu dražší...SIG Sauer..*položí menší zbraň do řady k ostatním*
Obrázek

(jj, čistě šedoučká...chladná ocel, dalo by se říct :D kruci, ta je ale dobrá..já bych asi pod tím pohledem byla už pod stolem...ale asi má čistší dušičku než já...když jí rentgenový pohled nevadí:D)
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » čtv lis 18, 2010 6:03 pm

K Italům ani ne, viděla jsem ji v jednom filmu +zažertuje. Vezme do ruky ze stolu berettu a důkladně si ji prohlíží+ Pěkná zbraň... spolehlivá a odolná. Z čeho je vyrobený rám? Vypadá to na vysoce jakostní hliníkovou slitinu. Nemýlím se? (nevím, který typ mi zrovna ukazuje) +hned si ji vyzkouší a sevře pistoli v dlani a prsty se jemně dotkne spouště+ Má ergonomický tvar rukojeti, pohodlně se drží +vezme zbraň do obou rukou do střelecké pozice, přimhouří oči a zamíří na nějaký bod do prostoru+ Skvěle se drží i při střelbě obouruč, díky tomu masivnímu výřezu lučíku. Klidně bych s ní mohla střílet i v rukavicích +konstatuje spokojeně. Stejně pozorně si prohlíží i Browning, dokud jí Postrach neukáže další zbraň. Položí opatrně pistoli na stůl a vezme do ruky Sig Sauer+ Zajímavá. Ta by se dala klidně skrýt i pod šaty. Třeba za podvazky +uculí se. Chvilku ji otáčí v ruce, potěžkává a dotýká se každé její části, pak se ohlédne a zadívá se zvědavě do Postrachových pronikavých očí+ Řekni mi o ní něco víc.

(tak jí se taky podlamují kolena, ale drží se holka, aby nic nepoznal:D Snaží se to zamaskovat pořád nějakou činností:D A rentgen nic nezjistí, protože je úúplně nevinnáá:D)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv lis 18, 2010 6:58 pm

Tak ve filmu..*zatváří se a jen ji přimhouřenýma očima pozoruje, jak tu zbraň drží a tak..zatím neříká nic, na její dotaz jen kývne* (když říkal poslední typ, tak myslel typ 92a1, to je poslední novinka, ale myslím, že to není až tak podstatné:)) v podstatě všechny hlavní nosné části jsou v provedení různých slitin..v případě hliníku je o něco lehčí...to je asi to jediné, co jako uživatel poznáš...*nechá ji si prohlédnout i ostatní dvě* přesně tak, je z těhle rozhodně nejmíň nápadná...vyrábí ji švýcarsko-německá firma, takže bych se nebál o kvalitu, přímo jako zbraň určenou pro osobní ochranu, dostřel je maximálně 100 metrů, když ti fouká vítr, ale efektivní se blíží těm druhým dvěma..i nabitá neváží o moc víc než 700 gramů...Nabít ji můžeš buď 8 náboji 9mm nebo 7 .357 SIG .40 S&W... když se podíváš,*a hned jí to taky ukazuje* je patrná kratší spoušť, takže pro menší ruce, hlavně drobnou ženskou ručku..*mrkne na ni*je ideální pro úchop...kupovat si příliš velkou zbraň je na nic, když ji nedokážeš pořádně chytit...stejně tak stisk stačí jemný..na to trochu pozor, ale věřím, že cit v prstech máš dobrý... taky je poměrně jednoduchá na údržbu, proto s ní nemusíš při čištění zápasit... jestli hledáš něco malého, kvalitního a jednoduchého pro malou ruku, mohu ti ji doporučit...*zadívá se na ni* budeš ji chtít tedy vyzkoušet? Nebo ti mám pohledat ještě něco jiného...
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » čtv lis 18, 2010 10:01 pm

+sem tam koukne po Postrachovi očkem, jestli se nesnaží nenápadně utéct, když si ona prohlíží ty zbraně a různě s nimi manipuluje, i když nepředpokládá, že by jí dal do ruky nabitou pistoli, dokonce ani když on sám je nemrtvý a nehrozí, že by ho Styx při neobratné manipulaci zastřelila, mohla by ale sebe sama zranit, nebo nedejbůh zabít:)+ Možná se ti bude zdát legrační, jak to držím v ruce +zdálo se jí totiž, že mu předtím cukly koutky+ Ale proto jsem tady, abych se to naučila. Už jsem to pár krát držela v ruce, takže nebudeš mít se mnou zase tolik práce, jak to na první pohled vypadá +uculí se+ Líbí se mi. Něco takového jsem si představovala. Je malá, lehká a soudě podle výrobce i spolehlivá +když na ni vybafne ty parametry, tváří se inteligentně, jako by tomu rozuměla, ale vážně zvažuje, jestli by nebyla hůlka jednodušší. Žene ji však dravá touha ovládat tuto zbraň+ Jak tě tak poslouchám, tahle je pro mne ideální. Nehledej už nic jiného, prosím, jsem rozhodnuta +vyzkouší si pistoli, jak jí pasuje do drobné dlaně+ Jo, chci ji vyzkoušet, jak si spolu budeme rozumět +přikývne nadšeně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv lis 18, 2010 10:21 pm

*neboj, nepodal ji samozřejmě nabitou zbraň.. i když by jemu osobně opravdu nic neudělala, pokud by nebyla nabita stříbrem..i když, jo, díru do košile:D* tak když už jsi to párkrát držela v ruce...*protáhne schválně líně ale tváří se neutrálně, jak to jen jde* tak to snad zvládnu ti vysvětlit zbytek...*radši se otočí k policím s náboji* dobře, tak vyzkoušíme si vás dvě, jak se spolu poperete...jen bych prosil ne do krve..*vytáhne krabičku nábojů a zase se k ní vrátí* zkusíme tedy 9mm...*do náhradního zásobníku bleskově nastrká náboje a vezme si od ní zbraň, vymění zásobníky, teď už pomaleji, aby věděla kudy na to* rada číslo jedna, kdykoliv vezmeš do ruky zbraň, přesvědči se, že není nabitá.*podá ji zbraň zpátky, aby si to vyzkoušela, předtím jí ale bleskově prohodil zásobníky zpátky, takže asi bude koukat, až vytáhne opět prázdný zásobník:) ale nenechá ji manipulovat s nabitou, aspoň na začátek ne.*
Postrach
Upír

Další

Zpět na Zkušebny