Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Manori » pon srp 06, 2012 2:27 pm

Nemáš zač...aspon jsme se potrénovaly navzájem...*usměje se* jo, stačí, když se do toho oblečku nasouká....a už lezu pod postel se schovat...*otírá si čelo do ručníku*hm...ne, neřekla bych, že ovládám...snažím se aspon něco pochytit a přiučit se...líbí se mi ten styl...*hm, taky nemůžu najít nic pěkného, samé blbosti nebo hraní si na "nindže" ale skutečnýho nic.*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon srp 06, 2012 9:09 pm

Máš z něj strach? Z vlastního manžela? +zasměje se+ Tak kdyby se nasoukal do oblečku přede mnou, já bych okamžitě na místě omdlela +culí se potměšile+ Taky se to chci naučit. A udělám všechno pro to, abych v tom byla dobrá +řekne rozhodně+ Tak... pro dnešek mám splněno, pomalu vyrazím +rozloučí se s ní+ Bude mi potěšením utkat se s tebou zase někdy příště.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř srp 08, 2012 10:31 am

Když si oblékne černou a vezme do ruky zbraň? jo...*směje se tomu* Tak se někdy zase zastav...nebo tě přepadnu na tréninku...stejně Postrach mluvil něco o tom, že mám dělat figuranta, at prý není k tobě nefér...*přetočí oči* to jsou ti slušňáci...*zavrtí hlavou a mávne jí na odchodu* Tak se měj...*a odejde z doja ještě na chvíli do zenové zahrady*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Předchozí

Zpět na Zkušebny