od Postrach » sob pro 04, 2010 8:47 pm
leopard, ocelot...to je jedno, ne?*cukají mu koutky* obojí flekaté..obojí se to zdržuje v džungli...a němou rybičku, no to nevím...leda bys hezky otevírala pusinku...*napodobí kapra a to už se musí smát* no, tak všichni učitelé ne..jsou styly, které se učí podstatně jemněji...i učitel karate je pořád ještě v pohodě...*mávne rukou* hm..moc mistrů kung fu tady na LoSu není...abych byl upřímný, nikdo z těch, které jsem měl tu možnost vidět nebo i potkat...poznáš člověka, který se mu věnuje...je tady pár lidí...kteří, řekněme mají výcvik...někteří byli i u nás...poznáš je podle pohybů, podle toho, jak se chovají, kde si sednou...ale nikdo z nich...*zavrtí hlavou* ale neznám asi všechny...*uzná* hm..můj učitel už déle není k dispozici...tedy pokud ho nezvládneš povolat ze záhrobí...a muž, se kterým občas trénuji je velmi skoupý na předávání znalostí. Navíc, je z Druhé rasy...nerad bych, abychom tě museli nést k Mungovi...*zadívá se na ni*takže... já osobně svého žáka mám... jistě víš, koho asi mám na mysli..a některé ze svých kolegů taky občas musím přesvědčit, že nepatřím do starého železa...*uchechtne se a ve tváři se mu odrazí to, že většinou oni pak odcházejí po čtyřech*takže plně bych se ti věnovat asi nemohl..ale pokud bys chtěla se jen vylepšit a neplánuješ se živit jako ninja...pokud se domluvíš s mým žákem, můžeš přijít na lekci také..*mrkne na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.