Zen Garden

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Zen Garden

Příspěvekod Postrach » sob pro 04, 2010 8:47 pm

leopard, ocelot...to je jedno, ne?*cukají mu koutky* obojí flekaté..obojí se to zdržuje v džungli...a němou rybičku, no to nevím...leda bys hezky otevírala pusinku...*napodobí kapra a to už se musí smát* no, tak všichni učitelé ne..jsou styly, které se učí podstatně jemněji...i učitel karate je pořád ještě v pohodě...*mávne rukou* hm..moc mistrů kung fu tady na LoSu není...abych byl upřímný, nikdo z těch, které jsem měl tu možnost vidět nebo i potkat...poznáš člověka, který se mu věnuje...je tady pár lidí...kteří, řekněme mají výcvik...někteří byli i u nás...poznáš je podle pohybů, podle toho, jak se chovají, kde si sednou...ale nikdo z nich...*zavrtí hlavou* ale neznám asi všechny...*uzná* hm..můj učitel už déle není k dispozici...tedy pokud ho nezvládneš povolat ze záhrobí...a muž, se kterým občas trénuji je velmi skoupý na předávání znalostí. Navíc, je z Druhé rasy...nerad bych, abychom tě museli nést k Mungovi...*zadívá se na ni*takže... já osobně svého žáka mám... jistě víš, koho asi mám na mysli..a některé ze svých kolegů taky občas musím přesvědčit, že nepatřím do starého železa...*uchechtne se a ve tváři se mu odrazí to, že většinou oni pak odcházejí po čtyřech*takže plně bych se ti věnovat asi nemohl..ale pokud bys chtěla se jen vylepšit a neplánuješ se živit jako ninja...pokud se domluvíš s mým žákem, můžeš přijít na lekci také..*mrkne na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob pro 04, 2010 9:40 pm

+zasměje se+ Je ti odpuštěno, protože z té sestavy se opravdu nedalo poznat, jakou barvu skvrn má ta kočička. Důležité je, že jsi uhodl, že se jedná o šelmu kočkovitou +zvedne nosánek trochu nahoru+ Tak to asi zase tak špatné nemohlo být +taky se rozesměje nad tím jeho kapříkem+ Umíš si představit bojový styl kapra? +třepetá prstíky, jako ploutvičkami+ Tím by se soupeř nedal zastrašit. A ještě by mohl udělat jeřába a milou rybu sežrat +směje se, jak hlady už blábolí nesmysly+ Budu se muset poohlédnout po nějakém mistrovi někde jinde... hm... co si třeba udělat výlet do Číny? +uculí se+ Do té doby bych se mohla přidat k Manori a podívat se na nějakou tu lekci. Alespoň uvidím, jaký dovedeš být ty nekompromisní učitel. Abych se ale od tebe pak neplazila domů po břiše +zasměje se+ Máš tady pro mne ještě nějaké překvapení, které jsem neviděla?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob pro 04, 2010 9:56 pm

*směje se už nepokrytě nahlas* ale možná by ho ten kapr odrovnal....*vypraví ze sebe* dobrá, domluv se s ní, jestli nebude proti...jen..nečekej tak milé zacházení...jako tvůj učitel a mistr si nebudu brát servítky...ale budu se snažit, abys domů se neplazila...*mrkne na ni* byť jen dočasně...jen...obávám se, že k pravým mistrům se špatně dostává, pokud nemáš kontakty...někteří jsou zalezlí jezevci..a jsou hodně zkažení, svým způsobem..*varuje ji* ale nebudu tě zbytečně strašit..dokud budeš u nás, žádný prťavý Číňan ti nehrozí...*mrkne na ni a zase se zvedne z polštářku* hm..překvapení se vždycky najde...ale ty máš hlad..*zadívá se na ni* nemýlím-li se...
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob pro 04, 2010 10:46 pm

+sleduje s úsměvem Postracha, jak se dobře baví a těší ji to, protože ona je na tom úplně stejně. A možná ještě líp+ ...anebo by se milému jeřábovi ta ryba vzpříčila v krku a bylo by po boji. Akorát nevím, jestli by to byl pro toho kapra vyhraný boj +culí se vesele+ Žádné milé zacházení? Co to promerlina provádíš těm svým žákům? Bojím... bojím +chechtá se+ Tak stejně neumím čínsky, takže bych nějakému mistru kung-fu asi těžko rozuměla, co ode mně vůbec chce. A zajímalo by mne, jakým způsobem jsou zkaženi. +zatváří se jako přistižena při něčem zakázaném+ Hlad mám už delší dobu, ale dá lehce překonat při těch tvých zajímavých vyprávěních a ukázkách +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob pro 04, 2010 10:52 pm

udušený jeřáb..zajímavá představa...*dojde k ní* no to se boj, milá Styx...*zatváří se výhružně* minimálně toho, že se mi budeš muset postavit tváří v tvář...*skloní se k ní na okamžik a poslední jí spíš šeptne* tím nejhorším způsobem...pořád by někoho mlátili a něco mu trhali...věřila bys tomu?*narovná se* překonat možná, ale slyším tvůj žaludek už delší dobu...*mrkne na ni* takže případné další otázky si nech k jídlu..ale nezapomeň je...tedy na Mýtinku?*mrkne na ni* pokud ovšem nemáš ještě něco tady ke Guns...*zadívá se na ni*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob pro 04, 2010 11:12 pm

Že bych si to radši rychle rozmysela, dokud je čas? +ušklíbne se+ Tváří v tvář tobě jsem už dnes měla tu čest být víckrát a přestože jsem... možná... měla z tebe trochu strach, bylo to zvráceně vzrušující. Láká mě nebezpečí, nemohu si pomoct +usměje se na něj provinile. Obuje si boty a vezme si svůj Sig Sauer, který kamsi předtím odložila+ To pouzdro tedy snad až příště. Tak pokud mi už tady nemáš co ukázat... na Mýtinku +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob pro 04, 2010 11:57 pm

Hmm...tak zvráceně vzrušující...*přimhouří oči a schválně ty dvě slova protáhne trochu chraptivým hlasem škodolibě* co to s vámi všemi tady je...*zavrtí hlavou* hm..však uvidíš, nakolik budeš mít na takové myšlenky čas..*slíbí jí tím nevyřčeným dril, který ji čeká* ne..myslím, že za jeden večer jsem ti toho předvedl..až dost..*mrkne a vede ji tedy z Guns a na Mýtinku...-dále tedy tam*
Postrach
Upír

Příspěvekod Postrach » ned lis 27, 2011 11:07 pm

*přejde sem, usadí se na polštářek a zavře oči...znehybní, ale žádné šustnutí, nebo spíš šplouhání a pravděpodobné nadávky na schodišti mu neutečou*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » pon lis 28, 2011 11:03 pm

+vejde dovnitř a odloží prázdná vědra na místo. Pak se zadívá na Postracha, jak tam relaxuje a posadí se na polštářek vedle něj+ Hlásím... úkol nesplněn +přizná se upřímně+ Selhala jsem. Bylo to nad mé síly... nemám na to +pokrčí rezignovaně rameny, v jejím hlase zní hluboké zklamání a stud nad tím, že to nedokázala+ Budu muset na sobě pořádně zapracovat.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon lis 28, 2011 11:40 pm

nečekal jsem, že to splníš...*poznamená, aniž by otevřel oči*ale je dobré vědět, co člověk nezvládne..a posouvat hranice...*otevře oči* myslím, že pro dnes jsi dostala do těla víc než dost *asi slyší úpět úpony svalů:D* co potrápit mysl? Meditaci už jsi tady zkoušela..minule..co dnes?
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny