(já se lekla, že tady je nějaký nový klub, napadl mě opravdu ten Noční:))
+pozoruje ho přivřenýma očima, na tuto vzdálenost nemá z něj strach+ A nechal by ses? +oplatí mu to+ Tys pil Todeskuss? +pozvedne údivem obočí+ Já to ještě nikdy neochutnala, přitom mám doma jednu celou láhev. Mám strach, aby mě to nezabilo. Bůhví, co v tom je +culí se+ Aha, Slasti... tak ty znám. Už jsem se lekla, že tady otevřeli nějaký nový podnik beze mne +zasměje se+ Klidně tam můžete po večeři vyrazit. Jak jsi to řekl? Na něco ostřejšího? Jen doufám, žes tím nemyslel špičáky +docela odvážně zaprovokuje+ Bude nám vůbec stačit na to jedna noc? +zachechtá se, ale pak zase zmlkne a zaposlouchá se do jeho výkladu+ Co ti brání vyzkoušet ji teď? S tvými schopnostmi bys tu maximální hranici hravě překonal. Ehm... mohu mít dotaz? Při tom testování zbraně používáš nějakou figurínu nebo... živý terč? +zahledí se mu do očí, v klidu očekávajíc jeho odpověď. Předpokládá, že pokud mu slouží za cíl živý člověk, kouzelník to určitě nebude a na mudlech jí ani za mák nezáleží+ To má být výzva, abych si z ní zastřílela? +zasměje se, ale není si moc jistá, jestli by tohle zvládla+