Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Manori » čtv srp 02, 2012 8:08 pm

(pochopila, já jen neumím psát, ehm)

hmhm...*přikývne* Tak nepřekvapuje? Jak to, já zastánce zákona...*culí se* hele, jako klokan, nemáš příbuzné v Austrálii..?*vzhlédne na ni nahoru a zůstane dole* hm..mám zůstat klečet?*blýskne po ní nahoru očima provokativně, pak místo aby se vzpírala tlaku čepele, povolí a zalehne na znak, a pak se plynule v pohybu přetočí přes rameno kotoulem a hbitě vyskočí zas na nohy s mečem v ruce* neříkej mi, že s tím mečem netrenuješ už dlouho...*poznamená*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv srp 02, 2012 9:42 pm

A copak zastánce zákona musí být nutně svatoušek? +mrkne na ni dolů s úsměvem a zrovna se chystá zvednout meč, aby jí udělila milost:) a nestačí koukat, jak jí bystrozorka zpod meče vyklouzla+ Šikovný trik +pochválí ji a pak skloní meč a trochu neochotně se přizná+ No... občas trénuji. S Tonym... a tak... +nelže, jen neřekne celou pravdu, že jezdí do Francie na výcvik, kde ji zkušení templářští rytíři učí zacházet s mečem+ Ale ještě se pořád mám co učit. A co ty... šerm je tvoje silná stránka, nemám pravdu? Nebo máš v oblibě jiné bojové techniky? +povolí ve střehu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát srp 03, 2012 3:17 pm

No svatoušek třeba až ne, ale většinou do nich nemá daleko...*pokrčí rameny* nebo to aspon tvrdí tiskové zprávy pro veřejnost...*zasmeje se* Hm...s Tonym a tak....*přimhouří oči, moc jí to nebaští, ale neříká nic* to každý....hm, mám ráda různé techniky, i beze zbraně...prostě to, co je zrovna třeba...*využije bleskově toho, že přestala dávat pozor a při běžné výměně úderů přidá i jeden ostřejší, takže jí pootočí v ose a dostane se jí bleskově za záda, čepel meče pod krkem* třeba takhle...*poznamená* nejlepší je kombinovat..to protivníka dokáže překvapit.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát srp 03, 2012 5:26 pm

+koukne po ní po očku, co má znamenat ten její pohled, ale pak se na ni usměje a zaonačí to+ Přesně tak, při naší práci je nezbytné ovládat co nejvíc technik. Beze zbraně... takže bojové umění asi? Které nejlíp ovládáš... nebo... které děláš nejradši? +vyzvídá a tím, jak se tam zakecá, udělá osudnou chybu a než se vzpamatuje, chladná ocel Manořina meče ji zastudí na hrdle. Skutečnému nepříteli by nejspíš prudce vrazila loket do žeber a temenem hlavy by mu zasadila silný úder do obličeje (tak, aby se sama nepodřízla:D) a nakonec by mu uštědřila silný kop do kolene a pokusila by se ho odzbrojit. Ale že jí za zády stojí Manori, nic z toho neudělá:D a zůstane v klidu stát, s ostřím pod krkem+ Tak... a teď, Postrachu, raď... +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob srp 04, 2012 11:54 am

(heh, tak hlavně být to nepřítel, tak už je bez hlavy dávno, vzhledem k tomu, že kolem krku nemá něčí ruku, ale ostří, jinak by to samozřejmě fungovalo..loket do žeber není příjemný nikdy :lol: )

ráda se držím jedné kultury...takže nejraději mám "vytrvalé umění"...*cukne koutky e a dodá pro vysvětlení* ninjutsu.*stojí ji za zády* to je otázka..co by ti asi poradil...vzdát se? Hm..ne, tohle by asi neřekl...*uchechtne se* to je dost patová situace, nerada bych, abys mi zlomila nos, takže...*pustí ji ze svého sevření, aby nedošlo na rány*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob srp 04, 2012 2:05 pm

(to je fakt :D ale vycházela jsem z toho, že by ji nepřítel chtěl nožem pod bradou jenom přinutit vzdát se, takže pokud by ještě měla hlavu na krku, asi by mu to hodně znepříjemnila)

+merline, já četla „výtvarné umění“:D+ Ninjutsu? +vykulí oči, což Manori nevidí+ To si děláš srandu! Přesně tohleto bojové umění jsem si zamilovala i já! (to jako fakt!) +hlavou jí blýskne myšlenka, že se jí úplnou náhodou povedlo objevit první společnou věc, která ji spojuje s její spřízněnou duší z minulosti+ Až se posuneme s Postrachem v lekcích k boji, chci ho požádat, aby mě tomuto umění naučil +už mu to chtěla říct tehdy, jak se jí ptal na to aikidó, ale pak se k tomu už myslím nedostali+ To by svému žákovi nikdy neporadil... a máš pravdu, já bych se bez boje nevzdala. Takže... mír? +uculí se a když Man uvolní sevření, otočí se k ní a usměje se+ Jsi dobrá... všechna čest.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob srp 04, 2012 2:23 pm

*hehe, to taky, akorát nevím, jestli by tím někoho znehybnila..možná štětcem do oka...* mír...nápodobně.*kývne* ne, to si nedělám srandu...říct můžeš... jak víš, jezdíme do Japonska za přáteli...čili rovnou ke zdroji.*potutelně se usměje* ačkoliv někdy je docela zábavné sledovat, jak se dohadují, co vlastně je to pravé umění a kdo je skutečný nindža a kdo jen amatér....*převrátí oči*samozřejmě já jako člověk jsem někde...pod zemí...*mávne rukou a uklidí meč* Kdyby nebylo Postracha a jeho kolegů v práci, ani bych pravého nindžu nezahlídla...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob srp 04, 2012 11:37 pm

+přejede ještě prsty po čepeli meče, naposled se jím pokochá a pak jej vrátí Man+ Tak to máte velkou výhodu... učit se japonskému bojovému umění přímo od Mistrů. Já jsem pravého bojovníka ninja ještě nikdy neviděla +pokrčí smířeně rameny, ale pak se potměšile usměje+ Víš, co bych si hrozně přála? Vidět Postracha předvádět ninjutsu v obleku ninji. To by musel být opravdu zážitek +zasní se na chvíli a když si uvědomí, že tohle říká jeho vlastní manželce, rychle ještě dodá+ Čistě z profesionálního hlediska pochopitelně.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned srp 05, 2012 11:12 am

*vezme si od ní meč*To bud možná ráda...jak někteří říkají....až potkáš pravého ninju, nestyď se utéct...*uculí se, obzvlášt, když má v ruce pořád ještě ten meč, že:D* hm...to bys toho moc neviděla...a já taky ne*zasměje se a odloží i druhý meč do stojanu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned srp 05, 2012 5:00 pm

Myslím, že už jen vidět Postracha jako ninju by mi dokonale stačilo +usměje se a naráz vypije celou flašku vody+ Díky, Man, že sis našla na mně chvíli čas. Byla jsi skvělý soupeř +mrkne na ni s úsměvem a začne si pomalu balit věci do sportovní tašky+ Ty ovládáš ninjutsu? +žeby jí tam hodila nějaké pěkné videjko, na YT jsem nenašla nic pořádného+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny