Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Styx » pát dub 20, 2012 9:07 pm

Aikido cvičím léta, nemyslím, že bych se v něm ještě mohla naučit něco nového, jen se v něm zdokonaluji. Je pravdou, že doteď jsem se věnovala víc sebeobraně, ale ráda bych teď přešla do útoku. Proto jsem si vybrala tebe za svého učitele +usměje se na něj+ Jsi nejpovolanější z povolaných. Říkáš, že trénink kickboxu mi dodá chybějící sílu? Ok, tak jej začneme zkoušet. Není podstatné, že se mi tento způsob nelíbí, v boji nebudu mít čas nad tím přemýšlet. A právěže proto, že k boxu nemám moc dobrý vztah, chci jej zkusit a přijít mu na chuť +je odhodlaná překonat ten odpor a jít do toho+ Přece jen praktická ukázka? +řekne nadšeně, jak se tam Postrach začne chystat. Poodstoupí trochu dozadu, aby něco neschytala a pozorně sleduje jeho počínání. Jak Postrachova pěst prorazí skrz desku, vyvalí oči a z hrdla se jí vydere překvapený výdech+ Merline... tak to byla bomba! Máš neuvěřitelnou sílu. U tebe mě to ani nepřekvapuje +při jeho druhé ukázce ale už málem padne na zadek, ztratí řeč a jen chvíli nevěřícně zírá na tu proraženou desku+ Kdybych tohle neviděla na vlastní oči, tak tomu neuvěřím. Jsi opravdový Mistr +ukloní se mu s úctou. Jak ho předtím obdivovala, tak teď v jejích očích stoupl na úroveň boha:D (no dobře, tak boha bojových umění;))+ Myslím, že jsem se dobrovolně rozhodla. Ráda bych ten kickbox zkusila +povinnost se v okamžiku změnila v opravdový zájem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob dub 21, 2012 10:34 am

*jen se pousměje*no vida...není třeba zacházet nějak hluboko, ale pomůže ti to opravdu nabrat sílu...to se pak hodí i v kung fu, které jsem ti před časem ukázal...takže se neboj, že bys to nevyužila i jinde...a budeš to mít zároveň i jako úkol...nebude pro tebe problém si někam umístit pytel, že ne?*koukne na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob dub 21, 2012 11:52 am

+přikývne+ Ok. Jenom mě trochu šetři, nerada bych odsud odcházela s monokly +mrkne na něj vesele a připraví se+ Zvýšit sílu bych potřebovala, to je fakt. S mou tělesnou konstrukcí nemám moc velké šance proti namakaným borcům +zatváří se dost nespokojeně+ To nebude problém. Tony má na Orlíku posilovnu a jak ho znám, určitě tam nebude chybět i boxovací pytel +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob dub 21, 2012 2:37 pm

Fajn...*kývne na tu posilovnu* Neboj, nemítím tě zboxovat do kuličky...nejdřív se stejně musíš naučit údery, když ses s nimi nesetkala...takže na boj dneska nedojde...víš jak složit správně pěst, aby sis nezlomila palec?* a natáhne k ní ruku aby mu půjčila tu svou, poskládá ji prsty do pěsti* takhle...určitě si vem rukavice nebo nějaké chrániče, pokud nemáš, dají se ruce ovázat...aby sis neomlátila klouby na ruce....ukážu ti jak* a jak už si půjčil její ruku, tak ji hned začne ovazovat, aby viděla, jak to má vypadat*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob dub 21, 2012 3:24 pm

Už jsem se lekla, že budeš na mně praktikovat kickbox hned +ušklíbne se a pak pozorně sleduje, jak jí tam skládá prsty v pěst. Zase je roztáhne a zkusí si to sama+ Myslela jsem, že při ráně pěstí se dá zlomit čelist... ale palec? +je to pro ni zase nová zkušenost+ Boxovací rukavice... to bude asi dost problém. Ale pokud stačí to ovázání.. hlavně aby mi to nesklouzlo, až se budu kolem sebe ohánět +uculí se a odkoukává, jak jí ovazuje ruce+ Máš tady pytel? Nebo budu mlátit do tebe? +zatváří se nevinně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob dub 21, 2012 9:39 pm

Že bych si taky zatrénoval? Ne, to ne...zlomit čelist někomu, to ano,ale sobě při tom palec, to taky jde..*dováže* stačí...každopádně se nešetři a fakt se ovaž, klouby docela trpí, než si zvyknou. A neboj, nesklouzne..je to v podstatě jako by sis chtěla ovázat zraněnou ruku...utáhnout, ale zas ne moc, aby sis nezaškrtila oběh.hm..copak, chceš si bouchnout do upíra?*pozvedne vyzývavě obočí* Mám pro tebe kompromis...*zas dojde do rohu s nářadím a donese si něco jako vypolstrovaný štít* s tímhle tady treénujem karate, postačí to stejně..nejdřív jak na to...*stoupne si vedle a chvíli jí zpomaleně ukáže, jak směřovat pěsti, švih, hezky do prázdna, aby si zvykla na ten pohyb*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob dub 21, 2012 10:44 pm

Jasně, jasně +přikyvuje chápavě na ty jeho rady, jak se u toho nesebepoškodit a když ji dováže, zkusí pružnost obvazu+ Takhle chráněné to ani nebude tolik bolet.. myslím +uvažuje nahlas+ Néé.. to bych si nedovolila... bouchnout si do tebe. Nerada bych, abys udělal skrz mě díru pěstí jako před chvílí do té desky +cuknou jí koutky. Pak se už soustředí na jeho názornou ukázku a pokusí se ji co nejvěrněji zopakovat, nejdřív taky zpomaleně, aby dostala do krve správný sled pohybů a pak to zkusí v rychlejším tempu. Začne se tam snaživě ohánět pěstmi do vzduchu, ale spíš to vypadá, jako by lapala dotěrného komára+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned dub 22, 2012 12:18 pm

Rozhodně to bude bolet míň..*přikývne a na poznámku o díře se jen podívá a nekomentuje, což naznačuje že by asi nebyla první* no..no..skoro..*tváří se vážně jak to jen jde* když dovolíš...*chytí ji snaživé ruce do svých* na chvíli si je půjčím...povol..úplně, neboj, neutrhnu ti je...dneska* neodpustí si a nasměrovává jí pohyb paží ručně* takhle nějak..to už je lepší...*pustí ji a zvedne si polstr, který si navlékne na ruku a zvedne ho do výši trupu* tak zkusme...*vybídne ji*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned dub 22, 2012 1:41 pm

+všimne si toho, že se Postrach přemáhá, aby se nerozesmál a je jí před ním pěkně trapně, že jí to boxování moc nejde. Půjčí mu své ruce a pozorně sleduje, co jí s nimi Postrach ukazuje, akorát u jeho poznámky o utrhnutí rukou si neodpustí veselý úšklebek+ To nevím, čím bych pak boxovala +uchichtne se, ale pak se už zase soustředí a zaujme výchozí polohu. Sevře ruce v pěst, prstíky si složí tak, jak ji to naučil a zaměří se jenom na štít. Pár krát trochu propne bosá chodidla poskoky na jednom místě a pak udělá několik prudkých a razantních výpadů pažemi, při kterých zasáhne pěstmi cíl. Její údery jsou cílené, docela přesné a dost silné. I když zdaleka nejsou dokonalé a mají spoustu technických chyb, alespoň již nepřipomínají chytání hmyzu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned dub 22, 2012 3:44 pm

Ono by se něco našlo....*tlumí její údery rukou s polstrem* no vidíš, nakonec budeš ještě přirozený talent...není to vůbec zlé, zkus ještě přitlačit, at víme, kde je tvá hranice...nemusíš se bát, že bych se převrátil...představ si někoho, koho opravdu nemáš ráda..kdo tě pěkně štve..a ta osoba má obličej právě tady, jak je ten molitan...*zatřepe trochu polstrem*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny