Střelnice

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Střelnice

Příspěvekod Styx » ned lis 21, 2010 3:54 pm

+usměje se na něj provinile+ Nemusíš se omlouvat, jen jsem to nečekala +a aby dokázala, že jí to opravdu nevadilo, když se jí dotkl ledovou rukou, chytne ho nesměle za ruku. Pozorně si vyslechne jeho připomínky+ Díky +upřímně ji potěší jeho pochvala+ Od tebe si toho obzvlášť vážím, i když mám pocit, žes mi spíš chtěl udělat radost a nechtěl mě mými neslavnými výsledky odradit od dalších pokusů +zachichotá se. Trochu zklamaně si prohlédne svůj terč a o jeden schůdek jí klesne sebevědomí+ Myslela jsem, že to bude lepší +pokrčí rameny. Při Postrachově přirovnání s nosorožcem se nahlas rozesměje+ Tak to je opravdu trefné. Když teď na to koukám zblízka, ty zásahy jsou tak rozeseté po celém terči, jako bych střílela do hejna vran. A rychlost tomu jen naznačovala +po chvilce utiší smích a spočítá díry v papíře+ Tak šest zásahů z osmi, co bych chtěla napoprvé +uculí se spokojeně. Pustí mu ruku a vezme si od něj prázdný zásobník a pomalu, ještě jí to zdaleka nejde jako jemu, naskládá do něj náboje. Nabitý zasune do pistole a postaví se čelem k terči. Soustředí se jen na něj, představuje si před sebou svého nepřítele, pak zvedne paži a pomalu zamíří. Teď má v úmyslu střílet pomalu, zato přesně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned lis 21, 2010 4:21 pm

*trochu povytáhne obočí, ale ruku ji nevykroutí, ale ani nestiskne* Trochu jsem odvykl počítat s tím, že lidi vyvede z míry moje tělesná teplota...*nepatrně pokrčí rameny, netváří se příliš nadšeně, výraz v očích na teplotě v místnosti moc nepřidá, dál to nekomentuje a obrátí pozornost zpátky k terči* Naopak napoprvé to nebylo vůbec zlé...znám šílenější případy...*dořekne hlasitěji a nepatrně mu cukne v tváři, jak se odvedle z dráhy ozve nabručené tsch* tak druhý pokus...*sjede si kritickým pohledem, jak se snaží co nejlíp zamířit* dobrá, můžeš...*během výstřelu ani nemrkne, naopak se jí za zády pomalu přemístí na druhou stranu, dá ji čas znovu zamířit* a druhý...třetí...*přimhouří oči, natáhne ruku a lehce ale přesto pevně ji zespodu stiskne podpírající ruku*další...*jeho železný stisk zabrání zbrani, aby divoce skákala po každém z páru výstřelů i přes její ruce, v určitém bodě malinko povolí, takže její paže náraz vstřebají a nepotřebuje pak tolik času k dalšímu zamíření a hlaveň nevyletí až ke stropu*a sama...*nechá ji vystřelit poslední dvě kulky, s rukou pod jejími volně ve vzduchu, takže se hrana jejího zápěstí jen trochu po každém zásahu otře o studenou kůži* lepší...*přikývne* klidná střelba je mnohem efektivnější... až si navykneš na jednotlivé výstřely, ukážu ti dvojvýstřel..je to jistota, pokud bys jako člověk musela mít jistotu, že nemineš...tak se ti vyplatí věnovat dvě kulky místo jedné...*malinko se nevesele usměje a terč, který se mezitím vrátil, potvrzuje jeho slova, zásahy jsou v docela pěkném uspořádaném kruhu v papíře*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod lucca vialli » ned lis 21, 2010 4:46 pm

Manori píše:*vede jej chodbou a výtahem do nižších pater až do střelnice....kam opatrně strčí nos, co kdyby jí ho chtěl přece jen Postrach ustřelit a zatváří se mírně omluvně* Postrachu? nevadí, když ti tady na chvíli vpadnu se zákazníkem? Ahoj, Styx..*vyculí se na ni, jak vidí tu sbírku, co jí tam Postrach vytahal* Tak pojďme, vypadá to, že nás nezastřelí...*obrátí se na Vialliho a zabere krajní dráhu, aby se navzájem výkladem nerušili*

Proč ne, ráda zavzpomínám obzvlášt s někým, kdo má pochopení pro mé nadšení pro kraj...*zatváří se potěšeně* a abych se vrátila k tomu problému..ano, jsou dobří, minimálně bych je vyzkoušela, mohou vám přinést zajímavé poznatky...odbornicí...pokud je pro vás bystrozorka se speciálním pověřením dostačující, pak vám samozřejmě ráda pomohu..koneckonců, je to má práce..*odloží Sig Sauera a odkoduje si náboje v polici, které donese zase zpátky k nim* Obráceně.*usměje se* Myslím název, ne nevinné, ale Provinilé...a myslím, že to není troufalé, sama tam bývám..eh..dost často..*trošku jí polije horko, když má Postracha za zády a ví, že ji slyší* takže se určitě můžeme setkat tam a probrat to....zkusíte si ho tedy rovnou sám?*kývne ke zbrani* nebo ji vám mám nejdříve předvést?*zadívá se na něj, jak bude chtít*

Manori: Jste skvělá, madam. Moc rád. Tedy pokud to nebude nějak nepříjemné vašemu partnerovi - máte-li nějakého. Jsem si jist, že by mohl být nervózní z toho, že taková okouzlující dáma - jako jste vy - jde do podniku s takovým názvem s cizím mužem. Pokud umí být diskrétní, bude mi potěšením poznat hop též. Jen o mém problému bych rád hovořil jen s odborníky.
+Vezme si od Manori Sauera a chvíli si ho potěšeně potěžkává v ruce a pak ho vyzkouší. Je spokojen a tak se i zatváří.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » ned lis 21, 2010 5:28 pm

lucca:*nepatrně se ošije* ehm...myslím, že to nebude problém...i když má situace je teď poněkud složitější, ale s tím vás nechci zatěžovat... víte, on ten..podnik*usměje se* pro mě není až tak cizí, s tím, že jsem tam často, jsem opravdu nepřeháněla...takže rozhodně si nemusíte dělat obavy o to, že bych s vámi jako s cizincem, šla někam do neznáma. Pokud budete chtít a mohlo by se nám to třeba hodit, seznámím vás tam s jistou vlivnou osobou...*zamyslí se* a pokud bude potřeba opravdu někoho schopného a diskrétního, myslím, že i Postrach *kývne hlavou k vedlejší dráze a schválně čeká, jestli mu shoda jmen dojde* vám v rámci spravedlnosti vypomůže...to je zase jeho práce...ono se to možná nezdá, ale i zdejší kraj má dost prorostlé mocenské podhoubí...ale do toho se já raději nemíchám...nemuselo by mi to být ku zdraví, dalo by se říct...*se zájmem se zadívá na zkušební střelbu a pousměje se* myslím, že u vás bude v dobrých rukou...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned lis 21, 2010 5:52 pm

+čeká na jeho pokyn, zamíří a vystřelí. Jak zbraň vykopne nahoru, opět ji pomalu namíří na cíl a čeká na další povel. Ucítí oporu jeho ruky a ihned pozná, že zbraň v její ruce skáče podstatně míň. Přestože se to zdá o hodně jednodušší, nespoléhá se na to, snaží se udržet si jistotu ve své ruce sama. Má evidentní zájem naučit se střílet a nemalou roli hraje to, že ho nechce zklamat, když se jí tak pečlivě věnuje. Když ji zase pustí, je odkázaná sama na sebe. S klidem a rozvahou vystřílí celý zásobník, pak opět skloní zbraň a s úsměvem pohlédne na něj+ Není to nic jednoduchého. Pěkně kope. Měla jsem co dělat, abych ji zkrotila +položí zbraň opatrně na stůl a prohlédne si výsledek své námahy+ Tak… dost dobré… ne? Zlepšila jsem se. Už to nejsou vrány, ale havrani +dělá si ze sebe tak trochu legraci, ale v podstatě je spokojená+ A docela mi u toho vyhládlo. Nakonec tě na tu večeři přece jen asi pozvu +zasměje se pobaveně, ale pak si neodpustí, aby mu nevysekla poklonu+ Jsi skvělý instruktor, Postrachu. Zbraním rozumíš jako nikdo jiný. A... co to je ten dvojvýstřel? Ztěžka ovládám obyčejný +culí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned lis 21, 2010 6:10 pm

A to je tenhle typ jeden z těch jemnějších...*podotkne a musí se taky usmát, jak s těmi ptáky nedá pokoj* když budeš cvičit, možná se propracuješ až ke kolibříkům...*cuknou mu koutky* co udělá trocha cvičné střelby...ale hladovět tě tady nenechám, zbytek podniku ti můžu ukázat později nebo jindy...ale pozvu já tebe..*nepřipustí námitky* jen si řekni, kam chceš jít...*zatváří se, jako že to v podstatě nic nebylo* díky..léta praxe...a nutnost..*koukne na zbraň* necháš si ji tady nebo ji budeš chtít už s sebou?*zvedne k ní oči, když se ho zeptá na dvouvýstřel a bleskově šáhne pod sako, takže se mu ruka se zbraní jen mihne a střelnicí se rozlehne oproti předchozímu ostřejší dvojité štěknutí upraveného glocku* to je dvojvýstřel...*usměje se a skloní zbraň od terče* a tohle je můj osobní glock, s prodlouženým zásobníkem...*hranatá zbraň se mu v dlani chladně leskne* budeš tedy chtít vidět ještě něco ze sortimentu zbraní co je tady, nebo umíráš hladem? *zasvítí mu oči smíchem*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned lis 21, 2010 7:22 pm

(lách, ptáky:D)
Tak to radši ani nechci vyzkoušet ty další. Aby mnou netřískly třeba o zem +směje se+ Jsem už rozhodnuta pro tuhle. Velikostí se mi hodí a už jsem si ji i vyzkoušela a jsem s ní spokojena. Vezmu si ji hned sebou, ať se cítím bezpečněji. I když myslím, že ty seš mnohem spolehlivější ochránce než všechny tyto zbraně +usměje se pobaveně. Otevře pusu, aby začala protestovat, že na tu večeři by ho správně měla pozvat ona, ale když Postrach nepřipustí námitky, tak nakonec souhlasí+ Původně jsem tě chtěla vzít na Mýtinku. Jednak jsem tam už pěkně dlouho nebyla, výborně tam vaří a jednak mám dojem, že to tam dobře znáš. Nejsem si ale jistá, jestli tam vedou i upírskou stravu. Pokud ne, asi budou možná lepší Provinilé slasti +pokrčí rameny+ Víš co? Nechám se překvapit a výběr nechám na tobě +usměje se. Najednou se jí před očima doslova mihne černá šmouha, jak Postrach bleskurychle vytáhne zbraň a ještě rychleji vystřelí. Narovná se jako prkno úlekem a zůstane zkoprněle stát, jenom oči ji jezdí nalevo a napravo+ To bylo… vážně dobré +vykoktá uznale+ Jsi rychlejší než myšlenka +trochu se uvolní a sklopí zrak k jeho zbrani+ Tak tohle je ta tvá proslavená zbraň? +ani se ji neodváží vzít do ruky, ví, že muži, jako Postrach, své zbraně prostě nepůjčují+ Nádherná +vydechne a má před ní respekt. Nebo spíš před jejím majitelem?+ Hlady zatím neumírám +zasměje se+ Pokud mi máš ještě co ukázat, z čeho by mi spadla čelist, ráda se podívám. A propo... neslíbil jsi mi náhodou, že mi předvedeš své umění s chladnými zbraněmi? +zamrká+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned lis 21, 2010 8:29 pm

*jen se pousměje* jedna z mnoha...popravdě zbraně střídám podle toho, kam a za kým zrovna jdu, ale glock je taková skoro rodinná záležitost...*zastrčí glocka zpátky do podpažního pouzdra a dopne sako* Tak ji ber jako bonus, ale mohu ti garantovat, že dnes v noci se ti nic nestane...ne, pokud budu s tebou*trochu nebezpečně mu blýskne v očích* hm.. něco by tady bylo, co přišlo docela nedávno..taková malá upravená verze sniperské pušky....*zamyslí se a přejde k jednomu z pultů po straně, odklopí víko a znovu zadá kódy, nakonec vytáhne něco jako velký dlouhý kufr* dobrá, tak tedy se posléze stavíme na Mýtince...*přikývne* nedělej si starosti, já tam hladem nejsem nikdy...pokud bys chtěla na něco ostřejšího pak do Klubu, klidně..*zarazí se* to už skoro vypadá na noční tah městem...*zavrtí hlavou a položí na stůl kufr s lehkým klepnutím, které prozrazuje, že rozhodně to, co je uvnitř není nejlehčí* tak...připravena na čertíka z krabičky?*zvedne k ní oči a odemyká kufr* slíbil, nezapomněl jsem...*kývne na to "umění" a pobaveně zakroutí hlavou a odklopí víko kufru, kovově to zacinkne, jak ji dá dohromady a když kufr přibouchne drží kovového mazlíka v ruce, jako by nic nevážil a vysadí ho na nožičky na kufr, aby si ho mohla prohlídnout* seznam se, steyer HS.50 z Rakouska...drobek váží přes 12kilo, efektivní dostřel 1,5 km. Nemá zásobník, takže ji musíš krmit jednotlivě, *postaví vedle ní i dlouhý lesklý náboj, který má určitě něco kolem 12cm*ale přesnost a celkově manipulace s ní za to stojí...když využiješ speciální střelivo a dobrý zrak, dá se s ní dostřelit i o kilometr víc..*dodá jakoby nic*

Obrázek
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned lis 21, 2010 10:32 pm

Vůbec mě to nepřekvapuje. Řekla bych, že určitě nejsi ozbrojen jen jedinou pistolí +sjede ho pohledem od hlavy k patě a odhaduje, kde všude asi má schované střelné i bodné zbraně+ Výborně, s Mýtinkou souhlasím. Mají tam výborné víno +trochu se zarazí, nevzpomíná si, jestli Postrach pije pouze krev, anebo si může jídelníček zpestřit i alkoholem+ Do Klubu? Do jakého? +podiví se, že ona o žádném klubu tady neví, přitom si doteď myslela, že zná všechny zdejší podniky+ Ale proč ne noční tah městem? Sám jsi říkal, že se mi s tebou nic nemůže stát, tak proč bychom spolu nevymetli dnes v noci všechny bary? +culí se vesele. Když Postrach položí kufr na stůl, přistoupí blíž, aby viděla, co se z něj vyklube. Jak se otevře, nahlédne dovnitř a jen zírá. Počká, až Postrach pušku složí a vloží do stojánku. Prohlíží si ji ze všech stran, obchází kolem stolu a obdivně prohlédne každý detail+ Moc tedy těmto mudlovským sniperským puškám nerozumím... ale i takový laik jako já pozná, že to bude něco extra +poslouchá, co jí o této krasavici Postrach povídá a málem nevěří vlastním uším+ Dostřel 2500 metrů? To není možné +trochu se zamračí, nechce připustit, že by mudlové vynalezli zbraň s delším dostřelem než kouzelnická hůlka. Vezme do prstů dlouhý náboj a chvilku si jej prohlíží+ Tak tenhle projektil roztrhá cíl na sekanou. Nemá žádnou šanci, že? +položí jej zpátky a vrátí se opět ke zbrani+ Už jsi ji vyzkoušel? +zeptá se skoro zbytečně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned lis 21, 2010 10:56 pm

Hm...hodláš mě prošacovat?*přimhouří oči s úsměvem, až by jeden řekl, že to řekl schválně* ano, to jsem slyšel...a hlavně Amonův mix, ten mi posledně docela dal...*vzpomene si na flašku s todeskussem* Myslel jsem slasti, jiný "klub" tady není, alepoň prozatím...(mno, pořád koketuju s myšlenkou Nočního klubu no:)) tak jak si dáma přeje..*zasměje se a pak se znovu zadívá tak nějak hrdě na pušku* no, u obyčejných lidí byl myslím rekord 2400metrů...vlastně jsem ji pořádně neprozkoušel..podobný typ jsem měl v ruce ještě jako...*malinko se zarazí* člověk..*dořekne nakonec* a to se mi samozřejmě ta maximální vzdálenost nepovedla*zatváří se malinko nespokojeně sám nad sebou*...teď mám oproti minulosti výhodu lepšího zraku..*přikývne* moc z něj nezbyde..ale záleží na typu..existují i zápalné projektily...sledovací..v testech máme i nějaké výbušné...ale to by asi nebylo moc dobré říkat někde nahlas...*zadívá se na ni* ale jinak se opravdu i dobře obsluhuje, aobzvlášť, když má ty podpěry, takže ji nemusíš držet...a taky ti nevyrazí zuby při výstřelu...takže není si na co stěžovat...*mrkne na ni*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny