od Manori » úte lis 23, 2010 8:15 pm
*čím dál víc se nestačí divit, pokaždý se trefí, hmmm...to už není jen tak, takže si umíní, že na něj se bude muset opravdu juknout blíž a otočí se zpátky k luccovi*
Lucca: dobrá, jak si přejete...*musí se trochu usmát a pak mírně zčervená* ale nepřehánějte, milý pane vialli...*na chvíli se radši věnuje tomu, aby mu tedy přichystala i náboje rovnou a mohl si Siga hned vzít s sebou* oni ani tak nepochybují, to spíš já nevím, co bych chtěla..a pak to tak dopadá....*ani si neuvědomí, že použila množné číslo, holt zvyk ze Slastí:). Když ji políbí ruku, tak se na něj musí usmívat* skvěle..náboje jsem vám taky přichystala, tak si ji rovnou můžete vzít...jen se připravte, že v klubu budeme muset zbraně odevzdat...panují tam docela přísná pravidla...ale vždycky se mi o ně hezky starali, takže bych se toho nebála...ne, nemám už dalšího zákazníka, takže ráda vaše pozvání přijmu.*zasměje se rozverně* a o krev vás nepřipravím, to nemám v povaze, na rozdíl od jiných..*zamrká vesele a zamkne panel s náboji* jak jste tady? autem?*zajímá se, jak se tam tedy dopraví*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-