od Rebecca Altamirano » stř led 25, 2012 8:19 pm
Sleduje tu diskuzi pozorně, leč zatím mlčky. Když zmíní, že by zavolali Lucifera, na okamžik se nad tím pozastaví. Jo, vyjednávat z démony nemá smysl...Jenže je tu jeden drobný detail. Lucifer není démon, nýbrž anděl. Sice padlý, ale anděl. Aaa...ještě jedna drobnost...nedávno tu byl. Na LoSu, konkrétně u mýho sídla, když jsem se tam dostavila. Dýchal Kainovi na záda a s vlezlostí sobě vlastní mu říkal, že se mu to nikdy nepovede a že to On, nedovolí. Píchne prstem ke stropu, aby upřesnila, koho tím myslí. Nevím sice co tím myslel, ale je dost možné, že ví, aspoň částečně, co se chystá. Ale, že by nám pomohl...to si nemyslím, ač je většinou pro každou srandu a po Kainově duši touží od stvoření světa. Ušklíbne se. Takže bych se fakt držela toho, co jste navrhli a sice být u labyritu dřív, než Kain. A co se mě týče, počkám si na něj velmi ráda... Zle jí zablýskne v očích.
(Lach, je vtipný, jak si každý pod Luciferem představí svýho oblíbence:D U mě jasně vede Devlin, díky Kulhánkovi a díky tomu, jak skvěle ho tu DJ tu chvilku psal:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Narození není začátek, smrt není konec...