Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Lanevra » pát zář 03, 2010 10:12 pm

Manori: °Nadále spokojeně pokyvuje ne zrovna příjemný výraz na tváři. Vlastně by se dalo říct že je až krvelačný° Výborné. Výborné! °spokojeně mne sklenku v ruce° Cena nerozhoduje, hlavně když se zbavím toho medvěda °řekne ještě na vysvětlenou° Děkuji za odbornou konzultaci °kývne na ni°

Styx: Tak jsem se rozhodla že si pořídám nějakou zbraň na medvědy °prozradí jí šeptem° A co ty? Už sis vybrala nějakou novu hračku?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 10:14 pm

Styx: Tak to jsem moc ráda, že máš takové skvělé období. +široce se usměje+ No docela to jde. +řekne nakonec+ Jo dlouho jsem mezi lidma nebyla, tak jsem si řekla, že trochu společnosti neuškodí.

Spike: Nejspíš. +zamručí do skleničky podrážděně, chvilku sleduje jeho záda, než si něco zamručí pod nos a zamíří si to tam prohlédnout, nějak má dojem, že u toho jak loví v místních vodách, nemusí být, ode dveří na něm chvíli spočina zrakem, než zmizí+

Becca: +široce se zazubí je ráda, že to uhodla+ Tak musím se přiznat, že o něm vlastně vůbec nic nevím.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 10:17 pm

golux: vesele na ni mávne* no vítej, vítej..

(Khu: tak další upír? nějaký nový "typ" nebo něco, co už tady je:))

Mystick:*zamrká a podívá se na ni pozorněji* čarodějka, že? Tak to vám mohu být dostatečně k dispozici já.. pokud jde o boj sečnými a bodnými zbraněmi.

Lanevra:*přikývne a musí se taky usmívat, když vidí ten výraz* není nad klid od "medvědů"*přikývne s úsměvem* zatím není zač..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 10:19 pm

(Man upír od samého začátku losu :)) a jak se zdá, tak to samé jako náš velký J.C jen asi o stovku starší :D :D )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod golux » pát zář 03, 2010 10:19 pm

Becca: Ahoj... no, když mě něco osloví, tak klidně i nakoupím... usměje se A možná že si nechám od vás upravit komnatu do upířího stylu...
mávne na Manori Krásný krámek... a krásný zboží... zblejskne ty sběratelský skvosty... že by něco pořídila Luciusovi?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 10:22 pm

Khurrem: Divím se že ještě někdo umí francouzky +přizná se, ale je vidět že ho to vlastně těší+ Poezie je ve francoužtině podle mě moc pěkná +modré oči se mu zalesknou dálkou. Básník v něm se prostě nezapře, ale rychle se opanuje a zase se začne tvářit ironicky a arogantně+

(Děcka máme tu nějak přeupírováno. :))
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 10:23 pm

(Khu: tak to mi uteklo: ale jestli si stejný jak J-C, tak bych ti radila se mu jít ukázat, seš na jeho území a na Losu je jakýsi místní "Vládce", takže...jinak pozor na věc, u něj ani u Ashera není přesný věk znám...;))

golux: že si to ty, tak cokoliv budeš chtít..*uculí se, jak se tam hezky rozhlíží*

(no to máme..by měly být nějaké kvoty na ty tesáky snad bo co:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 10:24 pm

Lano, prosím tě, co nebo koho chceš s tím střílet? +vyzvídá, nejde jí do hlavy, naco ona potřebuje střelnou zbraň, když tu svou účinnou nosí pořád sebou+

Nef, no jen doufám, že mi to vydrží. A kde teď vůbec seš? Zaslechla jsem cosi, že bydlíš zase na Mýtince. Je to pravda?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 10:26 pm

golux: budem jenom rádi. Mrkne na ni.

(Khu, jojo pěkně naklusat před naši "Vyšší" dvojku, ať chlapci mají přehled, co se jim tam courá:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 10:26 pm

Nezapřete v sobě poetu mon adore, máte ještě nějaké přednosti *zeptá se s jemným úsměvem*

( po kolena v krvesajích :) )

( Man: už se nějakou dobu chystám k J.C na návštěvu, jen jsem zatím nesebrala odvahu :D )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins