Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 21, 2011 12:11 am

Máš mě vidět, když vařííím! +zakoulí očima, že je u toho taky jak hovado+ Nedej bože, když Amon "pracuje"...by tě přešla i chuť...

Glock? +sjede Postracha pohledem+ áha, tvoje oblíbená hračka, co? Mmm...m....+osahává si pistole, a trochu se tváří, ale přitom automaticky jednu posunuje čím dál blíž k sobě, jako by ju přitahoval magnet+ Úpravu bych potřebovala...aby měli s případnýma "zbytkama" na balistice problééém, ale to asi nezařídíte, co? Já su skromná, když mám dobrej výběr, tak si vyberu...nakonec ji nebudu používat já...ačkoliv..+zaxichtí se, jako by o tom věděla svý+
(Lach, já už si na ty vroubky snad i zvykla) Ale..víš že tenhle není zas tak špatnej ani vzhledově? +uzme si zmagnetizovanýho glocka a oňufne ho+ Hezky voní...
Obrázek
A říkáš, že je spolehlivej..co víc si přát...ale...+zabloudí pohledem k dvoutisícovce+ tahle zase...ta má taky něco do sebe..+lapne ju, jako by měla strach, že ju postrach sklidí, než si ju stihne ještě znova osahat+ je taková...příjemná..+mumle si spíš pro sebe+
Obrázek
Achjo...+potřepe hlavou a zoufale se na něho podívá+ Chci je obě! Aaa takový to..+zamává rukama+ podpažní pouzdra? To by nebylo?
Mh..a ještě bys mně mohl poradit..+vytáhne z kabelky revolver+
Obrázek
Představ si tu drzost! Normálně mi sebrali hezkou černou a vrazili mně do ruky ...tohle! +skoro zaječí, jak ju to štve+ Prý nic lepšího ani nepotřebuju! Chápeš to?! Revolver!!! +zafuní vztekle a dupne si přitom šteklíkem+ A kdo asi platí ty jejich vypiplaný hračky jim!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv črc 21, 2011 11:17 am

(lach, tak ono ani jinak nejde, než si zvyknout:D leda vyžehlit rukojeť v PS digitálně;))

*musí se usmívat, jak je na střídačku otlapkává* to jsem ti chtěl navrhnout, že si můžeš vzít obě...dám ti na ně množstevní slevu, že jsi to ty*cukne koutky* aspoň se nebudete muset přetahovat o jednu..*jak tak na ni koukne, že to nenííí pro ni* ano, oblíbený..já pravda mám prodloužený zásobník a upravenou pažbu, takže...*aniž by postřehla kdy, vytáhne vlastního a přiměří ke klasickému na pultíku* vidíš, o něco delší...*podívá se na ni* balistice? hm...*chvíli nad něčím přemýšlí* pokud jde o to..tak to můžu zařídit. Víš, taky nemám rád oplétačky s policií..jen proto, že oni svou práci nedovedou do konce...takže se nemusíš bát, že by zbraň, kterou koupíš tady, někdo vystopoval.*pousměje se a hledá mezitím pouzdra na oba mazlíky, pak zvedne oči od zásuvek k revolveru a zacukají mu koutky* to je nějaká rekvizita do filmu?*narovná se a stoupne si s rukama jak kovboj s kolty nízko u pasu*navíc stříbrná...abys byla potmě hezky vidět...*zavrtí hlavou* takhle, pro někoho, kdo má tohle spíš na okrasu a jen případné použití, kdyby náhodou omylem se připletl..ale myslím, že ty tu šanci na připletení se k něčemu máš daleko větší...rozhodně bych vybral něco jiného...nechceš tu dvoutisícovku v compact verzi? Je malá, do kabelky se ti vejde, ale jinak vypadá stejně jako tahle..*kývne bradou k vyložené zbrani na pultu*

různé řemení:)(zas, jestli najdeš hezčí obrázek, budu jen ráda:) nemám ruku nějak)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
(cha a zjistila jsem, že neprůstřelná vesta tě vyjde na skoto 30 táců, dost dobrý...)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 21, 2011 12:34 pm

Množstevní slevu? Neříkej dvakrát, já když se pustím do nakupování....+vypadá, že skoupí celej obchod+ M, +zavrtí hlavou+ Alex není zrovna typ na přetahování - buď dá, nebo ne. Ale většinou dá...+uculí se spokojeně, že je na ni hodnej. Trochu sebou cukne jak se před ní najednou objeví postrachův glock, ale usměje se+ Mm, pán je fajnšmekr, co? +a nenápadně ho očumuje - glocka, né postracha, toho očumuje furt+ Fakt? +zazářijou jí očka+ To by bylo skvělý! Sice mám nějaký...kontakty, ale dá to vždycky tolik papííírování...+z čehož jasně vyzní, že de o zelený papírky+
+zatváří se dotčeně+ To není žádná rekvizita! Funguje, fakt! Zkoušela sem to, ale...+nakrčí nad tím ret+ a zdají se mně o tom noční můry, že se mně vysype buben, nebo nejde zmáčknout kohoutek..+vypadá fakt nešťastně+ jenže náš novej šééf ochranky na mýtince je pěknej zmetek. +to, že ho tam dosadila sama jaksi opomene+ Já se k ničemu nepletu! To se vždycky doto ke mně...+pokrčí ramenem, že tu náhodu sama nechápe+
Ukáááž..? +dojde k vytrínce, kde ju mají vystavenou+
Obrázek
Ta se mně ale líbí! +no do kabelky mně vejde i kulomet, postrachu...+ Dokonce moc...+slintá jim pomalu na sklo a pak zabloudí pohledem vedle+ A co tahle?
Obrázek

Tak se pochlub co tu máte...+prohrabuje se v popruhách+ Jo, ten s tou baterkou..+dává to bokem+ a tenhle...
Obrázek
a tohle taky...ať to může střídat...
Obrázek
a tohle oboustranný...
Obrázek

(proto je všichni na losu bereme jako hodnotný dar! - ale když bude hodná, vyfasuješ armádní a odepíšeme ju jako spotřební matroš :Love )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv črc 21, 2011 1:07 pm

Mám se bát, že budu muset volat do skladu, co...*dořekne za ni pobaveně*Tak když dá, tak je to v pořádku.*dodá vážně, ale baví se u toho královsky*Tak "papírování"..tím to taky jde, ale dávám přednost nemuset papírovat vůbec. Ale kdyby se stalo, že už to v databázi bude, tak řekni. Umíme to odtamtud..nechat zmizet.

*opře se bokem o vitrínku a pozoruje ju, jak se ježí nad revolverem, pak ji vytáhne ty dvě malé..heh. ale tak předpokládá, že třeba na nějaký noobl večer netáhne bezednou kabelu, tohle sková i pod šaty, když na to přijde* Walther?(ehm, snad nemá nic společného s jistým panem vědcem:)) To je německá značka, ale dělá ji ted Smith-Wesson. Jen jim zůstala licence na jméno.(a začli ji vyrábět v 2.světové pro německou stranu...sem se dočetla)ale jinak, je mezi těmi menšími velmi kvalitní a celkem i přesná...takže pokud ji chceš nosit po většinu času u sebe...neuděláš s ní chybu. Jako plus ti třeba přijde, že není až tak rozšířená. Nebude ji mít každý..
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 21, 2011 1:19 pm

I na to může přijít... A ty bys nedal? +zamrká svůdně očkama a samozřejmě hovoří o zbrani+ Vy ste ale kluci šikovní, jen doufám, že nedojdete dělat pořádek k nááám.

+Bea to nenosí zase u sebe jako na sobě, spíš fakt v té kabelce, ale jo, je fakt, že na svatbu netáhnu metrákovou kabelu - a lach néé! mě to spíš připomíná Walthera Silberstein, no hlavně, aby ju ten druhej W. trošku neupravil..by mě to mohlo zabít taky!+ Achjo, kde sou časy, když mohl aspoň tušit, že značka se vážně vyrábí v té oné zemi...teď je všechno japonsko, čína..polsko...+mrmle si pro sebe, ale jak si ty dvě tak osahává, tak vůbec nevypadá, že by je hodlala nechat ještě vrátit do vytríny - že mě původní záměr výrobce ani nijak nepřekvapuje...+ Celkem přesná? To by mohlo být pro mě...třeba když dáme dvě nepřesnosti k sobě, trefím aspoň stodolu...no já všeobecně doufám, že u sebe nemá zbraň každý. +uculí se+ Mh...chm...+snaží se nějak rozhodnout, ale pak to vzdá+ To by nebylo fér, aby měl Al dvě nový a já jen jednu, žejo? +ujišťuje se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv črc 21, 2011 1:57 pm

ale když přijde krize...tak dám i já...*odvětí, jako by se nechumelilo:)*Neboj, to by se muselo už něco dít, aby se někde tady pokoušel dělat pořádky...*mávne rukou, že má svojí práce dost, tak proč si přidělávat, že:)noo,kdyby to W. dostal do ruk, tak to by mohlo..vyhladit všechno v okruhu deseti kilometrů...něco, jak mají ti plešouni zbraně, tě to odhodí...*s tím Polskem...kdybys chtěla i něco od Slováků...nová zbrojovka, ale pověst mají docel dobrou zatím..Grandpower K100:
Obrázek

Ne, to by opravdu nebylo fér...ale pokud chceš, můžeš si je i u nás zkusit, třeba ti jedna padne víc do ruky. Než ji kupovat jen od pohledu...
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 21, 2011 2:35 pm

+docela překvapeně, ale mile, na něho kouká - spíš čekala negativní odpověď, tak se tak nějak spokojeně uculuje+ Polsko...+nakrčí čelo aprohlíží si tu zbraň+ ta vypadá taky moc dobře...ježíši! Žaneta! +vykulí na něho skoro zděšeně oči a pak začne "hrabat prstíčkem na pultě"+ vidíš, já ti říkala, že nemáš sklad zmiňovat dvakrát...+zase na něho koukne omluvně+ budu potřebovat ještě dvě...a tahle se mně líbí! +ukáže na Grandpower, že by to mohl abýt ona+ ale hodí se do akce? +esi to není nějaká kabelková+
Zkusit? +vypadá, že bude skoro nadšeně souhlasit, ale pak rychle zavrtí hlavou+ Ujišťuju tě, že bys mě fakt nechtěl vidět se zbraní. Střílím skoro stejně dobře, jako řídím...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv črc 21, 2011 4:15 pm

(ted jsem se ztratila, ta zbraň co je na obrázku je slovenská, ne polská...jestli jsme se pochopily...)

Tak ještě dvě?*povytáhne obočí* ještě chvíli a budou mě tady chtít ne jako instruktora ale jako prodavače...*zavrtí hlavou* o důvod víc, se polepšit....ale jak chceš..nenutím tě.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 21, 2011 4:38 pm

(jj, pochopily, ale žaneta je z polska, tak jí to připomnělo...že ju nesmí ošidit - začínám chápat, jak drahý je vydržovat manželku a ještě milenku...)

Mhmmm, +mile se usměje a přikývne a tu slovenskou si přitáhne+ teď už jenom jednu! - Jestli je teda vhodná do armády...+jak se ptala esi se hodí do akce+
Byl bys skvělej prodavač, ženský by se sem hrnuly proudem! +pokýve hlavou+ Myslíš, že je šance zlepšit se v těchhle okruzích? Vlastně to, že nic netrefím už zachránilo pár lidem život...+uvažuje, jestli to nakonec není dobře+ a z yohannky není vdova...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv črc 21, 2011 7:16 pm

K100 je spíš soutěžní zbraň, ale je kvalitně zpracovaná, nová konstrukce, takže jako dárek..a zastřelit s ní můžeš někoho vždycky...tak už jednu, a ta bude?*koukne na ni, jaké požadavky*Jak u koho...ale tréninkem se zlepší každý, alespoň trochu..nebo když ne, získá pocit, že udělal maximum...ale jestli je to tak..není lepší nestřílet? Než střílet do svých?*pak mrkne* vdova...?*tváří se překvapeně*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins