Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce a vchod

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 27, 2011 1:32 pm

Pobaveně se uculí. To jsou ale poznámky, co Kocoure? Zakroutí hlavou. No a já taky půjdu, musím se ještě otočit ve Slastech a co my víme...třeba se objeví i tam, náš "Bezprstý". Ušklíbne se a vydá se ke dveřím. Kdyby něco, dám vědět. Koukne na Postracha a Man a když jde kolem Kocoura, podrbe ho za uchem. Tak dávej pozor, tygře. Usměje se na něj rozloučí se s Postrachem a Man a zamíří ke svému autíčku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kocour » čtv říj 27, 2011 9:00 pm

*protáhne se, zčerná, seskočí ze stolu, prokmitne se Beccy mezi nohama a zmizí*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Styx » pon lis 14, 2011 2:18 pm

+posadí se na recepci do křesla u prosklené zdi a než někdo přijde, kochá se výhledem na obchodní centrum+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 14, 2011 2:44 pm

Vyleze zezadu, v ruce nějaké papíry a krabičky s náboji. Vzhlédne a všimne si Styx. Jéé, no ahoj. Koho to k nám čerti nesou. Usměje se, odloží papíry i krabičky pod pult a podívá se na ni. Tak povídej, co bys ráda?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 14, 2011 3:14 pm

+ohlédne se po Rebecce, zvedne se a zamíří k ní+ Ahoj, Beccy, ráda tě zase vidím. Koukám, že jsi věčně v práci. Máš vůbec někdy nějaké volno? +zasměje se+ Sháním Postracha. Netoulá se tady někde náhodou? Potřebovala bych s ním mluvit.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř lis 16, 2011 11:10 pm

Postracha? Překvapí ji to tak, že je to na ní i vidět:D Eh, ne, dneska jsem ho tady neviděla. Mám mu zavolat? Zeptá se a přímo hoří zvědavostí, o co může jít. Hmm...o čem s ním chceš mluvit? Nevydrží to nakonec a provinile se usměje. Já vím, jsem zvědavá a budu brzo stará. Vlastně ne, já už jsem. Zasměje se. Ale samozřejmě jestli nechceš, nemusíš mi to říkat. Mrkne na ni, vyndá zpod pultu lehce zašlou zbraň a zamračeně si ji prohlédne. To je hrůza, jak se ty lidi chovaj ke svým zbraním. To jsou ti "víkendoví střelci", nedochází jim, že na stavu jejich zbraně zavisí jejich život. Zakroutí nechápavě hlavou, zkušeně zbraň rozebere a začne ji čistit. Přitom čas od času mrkne na Styx.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv lis 17, 2011 10:50 am

*klapnou vchodové dveře, pak je chvíli ticho, nakonec se vyloupne zpoza rohu, trochu jako duch...duch se světlezelenýma deskama pod paží, zabraný do myšlenek, tak až vejde, mu dojde, že tady není jen Beccs, tu poznal podle vůně oleje na zbraně:D*Dámy...*kývne jim* máte tady sešlost?*koukne ze Styx, na Beccy, na zbraň v jejích rukou, nesouhlasně nakrčí obočí nad stavem zbraně, ale neřekne nic* žádné výtržnosti? od minula s ...s Kocourem?*podívá se na Beccy*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » čtv lis 17, 2011 12:53 pm

Becca: +sleduje ji, jak obratně zachází se zbraní+ Přiznám se, že střelné zbraně nejsou moje parketa. I když je pravda, že jednu nosím u sebe +poklepe si na ni+ Koupená u vás.. ale ještě nepoužita... mám radši ty chladné +mrkne na ni+ No co... chci se podívat na pěkného chlapa +uculí se na ten její překvapený výraz+ Ale vážně... jistěže ti to řeknu, není to nic tajného. Chtěla jsem se ho zeptat... +zarazí se a zahledí kamsi dozadu Becce přes rameno+ A hele... my o upíru a upír za dveřmi... +šeptne+

Postrach: Ahoj, Postrachu +usměje se trochu nejistě, není si jistá, jestli nezaslechl jejich rozhovor+ Sešlost? Ani ne.. probíráme běžné věci +mrkne na Beccu+ Vlastně jsem přišla za tebou... měl bys na mne chvíli čas? +koukne po těch jeho deskách, které slibují hodně práce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv lis 17, 2011 8:45 pm

Styx:*se tak nějak povšeobecně usměje, slyší víc než dobře, ale nekomentuje, na to je příliš gentleman* Hm..chvilku určitě. To je jen papírování. Už.*pokrčí lehce rameny, že práce je odvedena* asi to nebudeme řešit na recepci, že..*kývne hlavou ke kanceláři* leda by ses bála být se mnou sama...*neodpustí si poznámku s cukáním koutků - takže přece jen slyšel víc, než měl*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » čtv lis 17, 2011 9:31 pm

Postrach: +nehne ani brvou, že slyšel, co neměl, jen se lehce začervená. Nesnáší, když se tímto pokaždé prozradí+ Tak pokud nebudeš na mně zkoušet nějaké ty tvé chvaty a la kudlanka nábožná... +uculí se+ ...tak se snad nemám čeho bát. Nezdržím tě dlouho. Snad.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins