Zašívárna v nejvyšším patře

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Zašívárna v nejvyšším patře

Příspěvekod Manori » čtv lis 04, 2010 12:00 am

(lááách, to jsem čekala, já nic, to vona:D)

*koukne po Asherovi* no ti dík...zajatče..*plácne ho do stehna a pak se zatváří stráášně mile a neškodně na J-C* to vííš..jsem si chtěla zkusit uzmout Vyššího pro sebe...a bylo tam moc lidí a tak..*pokukuje po něm a bezmyšlenkovitě kreslí Asherovi po kůži kruhy*mno..a taky jsme byli zvědavíí..*schválně použije množné číslo* za jak dlouho nás najdeš...což jsi nám teda zavařil...*zamračí se na něj a na hodiny* pat...hm..co s tím?*koukne na Ashera* podělíme se?*navrhne*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv lis 04, 2010 12:04 am

oui, ty nikdy nic, viď...*upře na něj modrý pohled* jak laskavé...*protáhne a stočí pohled na Man* tak zkusit...*vyslechne si ji a pozvedne obočí* zavařil? no výborně...*protáhne malinko škodolibě a zvědavě se zadívá z jednoho na druhého o co jde a co z toho pojde*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv lis 04, 2010 10:37 pm

(je holt průhlednej:D)

Usměje se na ni. Nemáš zač, krásná únoskyně. Pak se trochu zamračí na J-C. No to jo, taky jsi mohl přijít o minutu dřív. Jo, podělíme, to asi bude nejlepší řešení. Kývne rozvážně.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » čtv lis 04, 2010 10:52 pm

*podívá se po Asherovi a jen pomalu zavrtí hlavou* já chodím vždy všude v pravý čas....tedy pro mě.. proč byla ta minuta tak důležitá?*přemůže ho zvědavost* nespáchala na tobě snad naše malá teroristka nějaké nenapravitelné škody...*nakloní hlavu na stranu a přeměří si ho pohledem, jestli někde něco nechybí nebo nepřebývá.* a vůbec, o co se chcete rozdělovat?
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » čtv lis 04, 2010 10:55 pm

*jen zavrtí hlavou nad J-C samolibostí* no...o co? *zadívá se na Ashera* to bychom asi měli si...hm...půl přání je na houby..každý jedno?*uculí se* a já bych věděla..svoje...už..*potutelně se tváří* ale není to nic tak hrozného...*a přeměří si je pro změnu pohledem ona*

(kurnik a vůůbec jí nevadí, že je nahoře bez..himl...:D eště že má dlouhý vlasy...)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » čtv lis 04, 2010 11:53 pm

(lach, tak je nad věcí no:D)

Protože jsme se vsadili, jestli náš najdeš do hodiny. Já věřil, že jo. Blýskne mu v očích. Akorát jsme si neujasnily pravidla pro případ remízy. Pousměje se. Jo každý jedno by šlo. Zadívá se na ni a přivře oči, jak přemýšlí, co by si vymyslel. Víš? No to jsem zvědavý, co si únoskyně vymyslí. Blýskne mu v očích.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » čtv lis 04, 2010 11:57 pm

ach..tak to mě ta minuta mrzí, mon chardonneret...mé nejhlubší omluvy...*zatváří se provinile, ale oči ho zrazují a čeká, co z ní tedy vypadne*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pát lis 05, 2010 12:00 am

No...vím...mě tak napadlo, že by nebylo od věci vás někam vytáhnout...a nemyslím teď únos..*uculí se a zase mu začne kroužit prstem po kůži* a vzhledem k tomu, že nemám na tu kolaudaci a oslavu u Memory doprovod...tak mě napadlo, že takový hezký pánský doprovod v kiltu...by nemusel být zlý...dvojitý myslím samozřejmě...*zadívá se na J-C a pak zpátky na Ashera* jak ho přesvědčíš, je tvoje věc...*kývne hlavou k vládci a uculí se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pát lis 05, 2010 2:19 pm

Se zájmem jí poslouchá a na rtech mu začíná pohrávat jeho starý známý úsměv zlobivého kluka. No se mnou jako s doprovodem můžeš počítat, ovšem do kiltu mě nedostaneš. Neoblomě se na ni zadívá. To že mu nevadí, že vidí jeho jizvy ona ještě neznamená, že je bude předvádět všem. Na vystoupeních je to něco jiného. Zarazí tenhle argument dřív, než ho stačí vyslovit. Ovšem něco...tradičního a historického si klidně vezmu. Pousměje se a zalétne pohledem k J-C. O modelech do kterých se kdysi oblékaly na významné události se vyprávělo ještě roky poté.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 05, 2010 3:59 pm

*ji vyslechne a jen přimhouří oči* hmm...řekněme, čistě teoreticky...*nemíní na to hned kývnout, že tedy by šel..hezky se nechá přesvědčovat:)* že by se něco takového uskutečnilo...*koukne na Ashera* pak jsem na straně Ashera...sukně ne, lištičko...*zavrtí nekompromisně hlavou a ani se nenamáhá argumentovat...*
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins