od Postrach » sob lis 19, 2011 12:30 am
Ne, nenudím..vždycky si najdu něco, do čeho jde..píchnout.*použije její obrat s úsměvem* Akce s Man?*chvíli mu trvá, než mu to dojde* ach to..hm..jak se to vezme..adrenalin..vzrušení z boje..jo, částečně ano, i když jak je jeden ve středu akce, přestane to vnímat. Lov? Ne. Že by mě to bavilo, co dělám pracovně? Ne. Nelíbí se mi to, nic z toho pocitově nemám, ale je to nutnost. Prostředek k...lepšímu čistšímu okolí. Tedy snad. Tahle záležitost z nadšení z bojů a bitek mě nechávají chladným*usměje se, ale nedorazí to až k očím* Na druhou stranu, trocha adrenalinu být musí, jeden pak přestane dávat pozor. A to může být nepříjemné...hlavně, co se týče stříbrných záležitostí, víš jak.*zatváří se kysele* A od doby, co..mi přibyla... dentistická kuriozita, si na tuhle stránku kolem nadšení z boje musím dávat o to větší pozor. Utržený upír z řetězu, nedobrý upír..ale to víš sama dobře...I podle toho místního plátku, co o tom psal, to musela být přímo výživná koupel...*poznamená*
(a zrovna čtu Vyhlídku na věčnost..kníík, Klub je zpátky, jen Postrach tam není :/)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.