Zašívárna v nejvyšším patře

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Zašívárna v nejvyšším patře

Příspěvekod Manori » úte lis 02, 2010 11:14 pm

(hehe..něco tak:d)

*pousměje se a opře se mu do náruče, zadívá se na něj* staromódní je náhodou někdy fajn...*přitulí se k němu a opětuje polibek, rukama ho obejme a tiskne si ho k sobě, jako by se bála, že jí ho někdo sebere...J-C třeba, jen co doleze:D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » stř lis 03, 2010 12:15 am

Využije toho, že se k němu tak tulí a začne jí ze strany olíbávat krk, jazykem přejede přes krční tepnu a okamžik si vychutnává šumění krve pod svými rty, pak pokračuje níž a polechtá ji v jamce klíční kosti.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř lis 03, 2010 4:20 pm

hmpf..to můůžu* zavrní a nastaví mu krček, nepřestane si ho tulit k sobě, nehty mu mírně zarývá na zádech přitiskne se tváří k těm zlatým vlasům....*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř lis 03, 2010 10:55 pm

*a dole u chodníku zastaví auto, z něj vyskočí J-C s nečitelným výrazem ve tváři a zadívá se nahoru..nadechne se a v mžiku je pryč... o něco později se objeví na ochoze u střechy a oči mu zajiskří triumfem, když zjistí, že je konečně našel...hodiny právě odbíjejí hodinu poté, co se vsadili*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř lis 03, 2010 11:05 pm

Vrátí se zpátky k jejím rtům a pomalu, důkladně ji políbí, rukama jí bloudí po těle. Náhle se trochu zarazí a vzhlédne k ní. Na rtech se mu objeví slabý úsměv a pohledem zalétne k hodinám. Myslím, že máme návštěvu. Zajiskří mu v očích a znovu ji políbí, jakoby právě nic neřekl.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř lis 03, 2010 11:15 pm

*zamrká a otevře oči* co že to?*taky koukne na hodiny, ale než se vzpamatuje docela, tak ji zase políbí..když znovu otevře oči, tak už je J-C na střeše, poněkud ležérně opřený o zeď a svítí na ni modrýma očima...tak docela slušně zařve, jak se lekne* no dopr...*vydusí zbytek nadávky Asherovi do vlasů* co myslíš, mám ho pustit dál? Nebo nás sežer...ehm..spapká...*znovu zalétne pohledem ven, kde si J-C líně klepe prsty na sklo..mohl by dovnitř, když jsou ve veřejné budově, ale počká si...*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » stř lis 03, 2010 11:33 pm

(láách bych taky asi vyskočila metr dvacet do vzduchu:D)

Tiše se zasměje taky mrkne ven. Potlačí dětinskou touhu J-C zamávat. Já myslím, že bys ho mohla pustit. Když mě zas může unést. Mrkne na ni a hezky pohodlně si ji naaranžuje do náruče a jakoby nic jí začne dekolt zasypávat polibky, občas zabloudí na krk a rukama jí hladí od kolem vzhůru na stehna a zpět.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř lis 03, 2010 11:48 pm

*ona oproti Asherovi mu pěkně zamává a pak se tedy zvedne a dojde J-C zevnitř otevřít..nelení a jako namydlený blesk se vrátí k Asherovi a zase se mu stočí v náručí*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř lis 03, 2010 11:50 pm

*jen ji pozoruje, jak se blíží, když mu otevře, tak se protáhne dovnitř jako stín a ještě než stihne se úplně usalašit u Ashera, už je u nich...povytáhne obočí, v prstech jedné ruky její šatky, které si s výýýznamným pohledem prohlédne a odloží je bokem* no tedy mon chardonneret, ma chérie, co tohle má znamenat...*přimhouřenýma očima je sleduje, usazený na opěradle*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř lis 03, 2010 11:54 pm

Poklidně ho pozoruje, na rtech slabý úsměv, zato v očích ďábelské plamínky. Já nic, byl jsem unesen. A zatváří se tak nevinně, že anděl by s hanbou zalezl pod nejbližší postel. Přitulí si Man k sobě a líbne jí za ouško. Můžeš se u nás posadit, mon ami. Nabídne jakoby byl doma a ne unesený:D
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins