Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Kristián » pát bře 11, 2011 4:43 pm

Becca: To určite bude. +úsmev jej opätuje.+ Dúfam, že sa čoskoro opäť uvidíme.

Ten ich interný hovor mu síce uniká, no aj keď sa tvári nenápadne, všetko registruje. ( :D )

Man: Dobre hneď. +kývne odhodlane, no súčasne s malým úškrnkom, ktorý sa následne rozšíri.+ V tomto smere sa pokojne zneužiť nechám. +kútiky úst mu nepokryto cukajú a v očiach sa mu zračí pobavenie.+ Ak je to teda všetko.... +pokývne hlavou.+ Veľmi ma, dámy, tešilo. +rozlúči sa.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Manori » ned bře 13, 2011 1:11 pm

Kris:skvěle! Zaměstnanec, co se nechá v klidu zneužít, to je dar z nebes...*nevydrží to a rozesměje se* ano, všechno...*rozloučí se a když oba odejdou, vrátí se zase k notesu a alarmům, s trošku ďábelským úsměvem se dá do jejich vylepšování*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » ned dub 10, 2011 7:28 pm

*dorazí do kanclíku na chvíli, skartuje smlouvu s Krisem, zkontroluje kamery, jestli dělají, co mají po vylepšení a zas fičí dál*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » sob čer 04, 2011 12:29 pm

*sedí po rozlučce v kanclu, hadr na hlavě, větrák namířený do xichtu a před sebou nějaký utrejch* asi stárnu nebo co...*mrmle si a čučí na záznamy ze Slastí*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » ned čer 12, 2011 5:13 pm

*projde záznam několikrát..dokonce ho protáhne svojím speciálním programem, magií upravený notes vrčí a chrčí, ale chroustá obrázek po obrázku záznam*chm...prostě cvok...*když se jí neukáže nic než člověk...ještě si vyžádá zprávu o kulce, kterou ji Robert poslal, ale ani tam nic moc nezjistí, tak to zabalí, notes zaklapne a vypadne odtama ven*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » pát lis 18, 2011 11:22 am

*pustí dámy, vejde, zavře za nima*

Beccy: hm..omyl, jsi říkala?*vrátí se ještě k tomu* dobrá..ale budu chtít nějaké informace, kdo to je zač. Potíže svých beru osobně. I když jsou způsobeny nechtěně...*koukne na Beccy, že o tomhle diskutovat nebude, pak se obrátí na Styx*

Styx:*nabídne ji křeslo* tak povídej..o co jde?*zadívá se na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 18, 2011 12:44 pm

No jo, aspoň to teda tvrdil. A informace dodám, jen co sama zjistím, co je zač. Je tajemnější než hrad v Karpatech. Potřese hlavou. Opře se o zeď a taky zvědavě stočí pohled na Styx.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát lis 18, 2011 1:10 pm

+posadí se do křesla a když se do ní zavrtají dva páry upířích pohledů, vyschne jí v krku:)+ Ehm... +odkašle si+ vypadáte, jako byste ode mne čekali přinejmenším rozluštění záhady mayského kalendáře +pousměje se+ Musím vás ale zklamat... skutečný důvod je daleko prozaičtější +otočí se k Postrachovi+ Měla bych k tobě takovou prosbu. Pamatuješ, jak jsi mi před časem slíbil ty lekce sebeobrany? +pozvedne tázavě obočí+ Nedávno jsem měla jeden takový... úraz... který mě na pár týdnů vyřadil z provozu. Potřebovala bych se kvůli svému zaměstnání zase dostat do formy. Jestli ještě pořád platí tvoje nabídka, byla bych moc ráda, kdyby ses mě ujal a trénoval mně +pohlédne na něj nadějně+ Jestli máš tedy čas a chuť...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát lis 18, 2011 2:40 pm

(lach, chudák Styx, zapíchnuta pohledem)

Styx: No, tak mayský kalendář to není...*povzdychne si, když se vyjádří, proč přišla* ale proč ne. Slíbil jsem ti, že tě přiberu pod křídla, tak to dodržím. Man stejně potřebuje sparingpartnera, pořád si stěžuje, že je to nefér, když proti ní stojím já...*zavrtí hlavou, jako by nechápal proč* o jaký úraz šlo? Neptal bych se, ale...potřebuju vědět, čím a jak tě zatížit, aby se ti zranění neobnovilo...

Beccy: zas jeden, co má tajemství, co.*kývne chápavě*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » pát lis 18, 2011 3:56 pm

Nikdo lepší, než ty tady není +pokrčí rameny z jeho nadšení+ Man? Tak to pak bude zase nefér vůči mně... +uculí se+ ...má tvoji školu +dovysvětlí+ Jedna taková milá bestie si chtěla pochutnat na mé noze... výsledek lehce potrhané svaly od ostrých zoubků a naštíplá kost. Ale noha je už v pořádku. Jen jsem trochu vyšla z cviku a... zlenivěla, no +přizná se bez mučení+ Potřebovala bych trochu prohnat.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins