Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 8:45 pm

Styx: se smíchem přikývne, vezme si skleničku ginu s tonikem a podívá se na vitríny se zbraněmi. Už sis nějakou vybrala?
Neferet: Dobrý večer. Myslím, že už jsme spolu párkrát pily. usměje se na pozdrav.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:46 pm

Beccy tak to mě budete muset s tím naučit zacházet ať nevypálím půlku LoSu*zasměje se a vytratí se nalít tulamorku*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Lanevra » pát zář 03, 2010 8:46 pm

Styx: °Kývne° Myslela jsem si to. Vidíš tak bys mi rovnou mohla poradit °zvesela se ušklíbne° Víš že já na zbraně nejsem. Byla jsem vychovaná jako dáma, ne bojovnice. To byla vždycky záležitost muží. Mimoto °vycení zuby° Já mám svoje zbraně stále při ruce... nebo tedy při puse.

Nef: °podivuje se co to ta holčina provádí, proč se schovává a přitom se tváří jakoby viděla ducha°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 8:48 pm

Styx: děkujem..to víš, snažíme se pokrýt co největší oblast..*mrkne na ni* jo, střelnici, i dojo..v podstatě lze zařídit i jiný prostor na vyzkoušení zbraní...a jestli chceš zaučit..můžu se tě ujmout...a nebo si přivolám na tebe posilu..*zatváří se mírně výhružně* tedy pokud ti nebude vadit, že je až otravně přesný a co se týče zbraní..mno..nerada to přiznávám, ale asi nejlepší..*uculí se* vlastně by měl taky dneska dorazit..*zamyslí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 8:50 pm

Man: +zasměje se a zamyšleně pokývá hlavou+ Myslim, že jste si lepší sortiment nemohly vybrat. +s úsměvem pokývá hlavou+ Áááá. +usměje se+ Že bych se tam zašla podívat? +zasměje se+

Rebecca: Budu velice vděčná za tvojí pomoc. +široce se usměje+ Tak nejpovolanější. +zvedne mírně obočí+ A kdo, že to vlastně je? +nějak si neni jistá, jestli to třeba nezapoměla+

Spike: +nadskočí leknutím, když se vedle ní ozve když se před ním snažila schovat, jeho otázka jí vytočí, jaksi předpokládala, že by jí mohl poznat, i když se tenkrát z pokoje ztratila, otočí se k němu a jak je v ráži, což se jí hodně dlouho nestalo, chrstne mu pití do obličeje, chtěla mu sice polejt oblečení, ale když zjistí, že se trefila do obličeje tak jí to trošku víc uklidní+ Ne, jak bychom mohli. +zavrčí+

Styx: Ahá. +usměje se+ Takže předpokládám, že střelný máš raději.
Naposledy upravil Neferet dne pát zář 03, 2010 8:57 pm, celkově upraveno 1
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 8:54 pm

Mys, to víš, že jsem si už pár vybrala +usměje se+ Jen budu potřebovat k tomu odborníka, co mi poradí, která z nich by se mi hodila nejvíc.
Lano, sice s tím umím zacházet, vyžaduje to moje práce, ale zase tak podrobně tomu nerozumím, abych ti něco přímo doporučila. Nebudu dělat chytrou, když jsou tady odborníci +kývne k majitelkám+ A naco ty potřebuješ zbraň? +docela se podiví+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 8:55 pm

Nef:*přikývne* no jen směle do toho...dneska máme den otevřených dveří...a..rakviček..*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 8:55 pm

upíjí a vyhlíží Arwen.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 8:55 pm

Khurrem: To se neboj, vezmu si tě pod křídlo. Zasměje se.

Nef: Ok, pak se ještě domluvíme. Usměje se. Tak stále nevíš? Tváří se tajemně, jak hrad v Karpatech. Zkus hádat, napovím, že je taky upír, ale liší se od nás ostatních snad nejvíc. Napíná ji jak kšandy.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:57 pm

( můžu si tipnout? Je to blond?? :D )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins