Zašívárna v nejvyšším patře

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Zašívárna v nejvyšším patře

Příspěvekod Manori » pon lis 01, 2010 8:35 pm

*trochu se zachvěje..ten hlas ji prostě dostává, ať už s triky nebo bez nich, koukne na hodiny přes jeho hlavu* ještě pořád to můžeš vyhrát..*uculí se mu do vlasů * no joo..to už my únosci tak děláme..musíme trochu potrápit oběť...a na tebe platí máloco, pokud mě smysly neklamou...*šeptne, natáhne se a přidá i druhou ruku, malinko se zakloní a bude doufat, že ji nepustí, aby se nepřevážila a neflákla sebou nazad:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon lis 01, 2010 9:08 pm

(lach to by nebylo gentlemanské:D)

Drží ji pevně jednou rukou kolem pasu, zatímco druhou ji přejíždí po bříšku, pomalu putuje výš až dlaní přikryje jedno ňadro a začne ho zkušeně hladit a dráždit bradavku. Kopíruje její prsty pod svým kolenem a dělá mu trochu problémy soustředit se na tolik vzrušení najednou. Tlumeně zavrčí a upřeně pozoruje její krásnou tvář.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pon lis 01, 2010 9:17 pm

(lach..to ne, nicméně by to bylo účinné..rázem by dala pokoj:D)

*zašije sebou, přivře oči a opře se mu plnou vahou do ruky, kterou ji drží, bude mu tedy důvěřovat:)usměje se, když ho slyší vrčet, otevře oči a uculí se na něj..kousne se do rtu a schválně ho pod kolenem trochu drsněji poškrabká nehty, s pohledem upřeným na něj, vyloženě si ho vychutnává*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon lis 01, 2010 9:58 pm

(to asi jo:D mi to připomělo zas Tobiáše..."sebehladovější žralok s puklou lebkou ztrácí chuť k jídlu" :D)

Zachvěje se jako list ve větru a v očích mu vzplane ledový oheň vášně. Narovná se svlékne jí z těch šatiček jediným profi pohybem a než stačí mrknout, je i bez podprsenky. Koukne na ni, v očích ďábelský lesk a přitiskne rty k jedné bradavce, kterou začne dráždit jazykem, občas jemně přejede zoubky. Ať není jedinej co trpí:P
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pon lis 01, 2010 10:11 pm

(lááách..ale to je přesné, nejen u žraloků)

*jen se nadechne...a trochu nevěřícně koukne na šaty vedle, kde se tam vzaly...rozechvěje se, ale zimou to není....zakloní hlavu, takže se vlasy skoro dotýká země..stiskne ho pevněji stehny..jednu ruku mu nechá na koleně, druhou mu vjede pod košili a pohladí ho po hrudi. Trochu se narovná a vtiskne mu polibek do vlasů, přitom sjede rukou pod látkou na pevné břicho a zpátky nahoru vyjede nehty..*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » pon lis 01, 2010 10:57 pm

(To jo...i když...myslíš, že by to platilo i u Aubreyho? :D :pii )

Zaboří ruku do té černé sametové záplavy. Ano úchylka na černé vlasy je tu:P:D Druhou ji stále drží kolem pasu a rty se přesune k druhé bradavce. Pod jejími doteky se chvěje a občas mu unikne tlumené zavrčení.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pon lis 01, 2010 11:18 pm

(hm..to je otázka za milion:) zkoušet to nebudu:D)

*lach...úchylka...přejede prsty po knoflících košile, které s tichým lupnutím od sebe odkáčou vykasá mu košili a přesune se oběma rukama na hruď...vtiskne mu horký polibek na krk a rameno, ohlazuje mu záda a chvíli si s vrněním vychutnává jeho péči..pak vezme jeho obličej do dlaní a dlouze ho políbí..rukama se mu opře o ramena a donutí ho tak se zase hezky opřít do pohovky*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte lis 02, 2010 12:04 am

(já taky ne! *smajlík zalezlej pod stolem* :D)

Koukne zvědavě na odskakující knoflíky. Je z těchle čárymáry kouzel ještě trochu mimo. Praktické.... Zhodnotí to pozitivně a trochu zakloní hlavu ať má lepší přístup, rukama jí ohlazuje záda a sjíždí až na zadeček. Nechá se vmáčknout do pohovky a její polibek opětuje.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte lis 02, 2010 4:30 pm

(:D ano...pšššt..pod stolem je Aubrey:D)

*uculí se* síla zvyku...ale někdy používám i ruce..*mrkne na něj a hned mu to na hrudi předvede..postupně se rty přesune na hladkou kůži levé strany, kterou tu políbí, tu lehce okousne až k pasu a zpátky nahoru se věnuje pravé straně..tváří se mu o zjizvenou tkáň otře a každé místečko políbí, až se dostane zpátky k jeho rtům*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » úte lis 02, 2010 10:57 pm

(heh něco jako "eee, kurvajs, tady je plno. tak pardon, jdu jinam":D)

Pousměje se. Musím říct, že těm dávám přednost...jsem holt staromódní upír. Zablýkne mu v očích a pozoruje ji jak laská jeho tělo, jakoby bylo úplně normální...jako tenkrát. Ač už je s tím vcelku srovnaný, občas ho to ještě trochu překvapí. Přitáhne si ji k sobě nahoru a chvíli se jí dívá do očí, bloudí pohledem po její tváři až se zastaví na rtech. Pousměje se a pomalu přitiskne své rty na její a dlouze, pomalu, ale přesto vášnivě ji políbí.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins