Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 8:32 pm

*zaslechne Khurrem, jak prochází mezi hosty, tak se jen usměje* stačí mrknout do nabídky...*mrkne na ni a sleduje jestli všichni maj všechno...bokem nenápadně dorazí i jejich mistr zbrojíř a tiše ji oznámí, že to nejhorší pro jistotu dal pod zámek, ale je přístupno opravdu vše* díky..*kývne a pošle ho zas po svých*

Nef: *směje se* ale ne...si taky něco vezmu, aby to nevypadalo..*a vezme si sklenku červených bublin* No..tak nějak jsme se shodly na sortimentu zboží docela lehce..*zazubí se* Beccy má zkušenosti, já jako bystrozor (a člen Nočního Klubu, písk písk nic nepovídám nahlas:)) taky...lidi máme..a říkaly jsme si, že tohle tu tak nějak chybí...když hodně lidí tady má zájem o zbraně..byt třeba jen sběratelsky... a nejen o zbraně..když si všimneš dole v Márnici...*mrkne na ni*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:35 pm

*usměje se na Man* Děkuji, závislost na zbraních je tady rozšířená. (Moje skleroza a víc jak roční pauza způsobila, že nevím jestli si vykáme nebo tykáme Man :))
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 8:35 pm

Nef: tak to je jen dobře, to ti chválím. Usměje se. No určitě by se našel, kdyby jsi vzala za vděk mojí maličkostí, ráda tě zasvětím do moderních zbraní. Mrkne na ni. A občas by tu mohl být k zastižení snad ten nejpovolanější z povolaných, ale to bude asi vážně jen čas od času. Je velmi zaměstnaný. Sdělí jí tajemně.

Mystick: Zadívá se na ni a pozorně si ji prohlédne. Ano, to jsem. Rebecca Altamirano, těší mě. Taky jí podá ruku a lehce stiskne.

Khu: Určitě seženem a na Beretty můžeš mrknout, ty máme na skladě. Ještě pořád toho kupu dovážíme, ale znáš to...dodavatelé. Zatváří se kysele. Hmm miniuzi. To je mazlík, to ti chválím. Souhlasně přikyvuje a je ve svým živlu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 8:37 pm

Becca: Ráda bych si později prohlédla nějaké zbraně. Mám o ně poměrně aktivní zájem. kývne na ni a jde pozdravit Styx.
Styx: Ahoj! nadšeně k ní přicupitá a obejme ji. Co ty tady? Já myslela, že už jsi hodná holka. řekne se smíchem.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:38 pm

Tak žádat napalm by zavánělo lehčí šíleností. A myslím, že by mě ani nepustili do hotelu *tak se vlastně zamyslí jak se budou tvářit na ten arzenál co si chce pořídit*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 8:39 pm

Khu:(jooo..to kdybych věděla:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 8:40 pm

+Už chce vzdát hledání Becc a začít se poohlížet po nějakém vražedném nástroji co by si (šlohnul, protože on jen málo kdy nakupuje - vtip) koupil, když jí konečně uvidí, taže si to zamíří rovnou kní+
Becca: Nazdar lásko +přitáhne si ji za pas a líbne na tvář. Je dneska hodně familierní, zejména proto že zase pil, což mu táhne z dechu. tedy včetně smrduté cigarety+ Sis pořídila obchod, takže seš velká podnikatelka +utahuje si zní+

Nef: +Zahlédne jí vmačknutou mezi děvčaty, jakoby se schovávala. Chvilku si jí prohlíží, připadá mu nějak známá+ Neviděli sme se už někde? +zeptá se+

(Hele jako on je gentleman a inteligentní, jen to obojí pečlivě tají :) Já slintat můžu, já nemám podsousedy. Heč!)
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 8:40 pm

+tak nějak se všude rozkoukávala a prohlížela ty krásné zbraně a už si i nějaké možná vybrala, které jí doma chybí. Uvítá se s těmi, kteří dorazili+

Nef, samozřejmě střelný, je to pohodlnější +uculí se+ Při mé muší váze moc boj zblízka nevyhledávám, pokud to není nutností +zakření se+

Lano, jo, chtěla bych doplnit svoji zbrojnici a taky jsem zvědavá, co je nového na trhu. Už docela dlouho jsem žádnou zbraň nekupovala.

Man, tak jsem to tady všechno prolezla a musím uznat, že tomu opravdu s Beccou rozumíte. Skvělý nápad, tento obchod, To tady chybělo. Máte tady někde i střelnici? (já s tím instruktorem jenom pořád tochu zlobím:) třeba se mě nakonec nějaký ujme:))

Mys, ale já jsem přece hodná holka +zasměje se+ Sem jsem zabloudila jen proto, abych si pořídila něco na svou obranu +mrkne na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:44 pm

Man: (necháme to na tykačce :D )

*koukne na blonďáka*
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 8:44 pm

Mystick: Samozřejmě. Přikývne a udělá si poznámku, že si ji vezme na starost sama. Dojde si k baru nalít kámoše Jacka a pak tak spokojeně pozoruje ten mumraj.

Khurrem: heh no ale taky seženem, náhodou plamenomety jsou výborná věcička a občas jediné možné řešení. Culí se.

Spike: No ne, koho nám to peklo nese? Uculí se a nechá se líbnout. No to si piš, že jsem. I když jen tak napůl, jsme tu na to dvě, víš? Osvětlí mu s úsměvem situaci a mávne k baru. Dej si něco, ať ti neklesne hladina. Ano neušlo jí, že má trochu nakoupeno.

(Pche, tak to závidím:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins