Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Manori » pát bře 16, 2012 4:52 pm

Opravdu? No, tak to jsem ho asi minula...*pokrčí rameny (jj, to vím, ale to tady byl s Beccou, jsem nechtěla dělat křena, ale jaksi ho nechala nám tady vyhnít, to je fakt :lol: )* Já se ti nedivím..*uculí se napočítává jí to* Né že radši..jen jsem s nimi jistější...měla jsem předtím učitele na bojové umění a tyhle věci...v rámci mého výcviku, nebo spíš jako dobrovolné přilepšení, né že by to ministerstvo běžně zařizovalo..na všecko, co dělají mudlové se koukají skrz prsty...teď občas cvičím s panem Ho..nebo když jsme v Japonsku, tak s tamním mistrem..ale jsem pořád zoufale nedokonalá...*zavrtí si nespokojeně hlavou* heh, to umí..*přikývne* Ne, to zas ne..ono to někdy tak vypadá, nejen s výcvikem, ale i při výsleších nebo tak...ale dělá jen to, co je nutné, nikdy ne pro svou potěchu nebo schválnost...Nevím, jak to dělá, že se nenechá strhnout osobně, ale je to fakt..já kolikrát mám při výslechu na ministerstvu chuť dotyčnému zakroutit krkem...*cukne koutky* Ale on ne..a můžou mu nadávat, vyhrožovat, brečet na kolenou..a ..nic..jen zopakuje otázku.*zabalí mezitím dýku a nože* Tak si mu klidně řekni..nebo ho přinakopnu já...v pořádku už je.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát bře 16, 2012 7:34 pm

No jo, tak to se můžu pořád divit, jak jsi v tom dobrá, když máš takové skvělé učitele +mrkne na ni vesele+ Jak nedokonalá... myslím, že jsi ze všech bojechtivých žen z LoSu bezkonkurenčně nejlepší +vyvrátí jí tu nemístnou skromnost+ Tak o tom vůbec nepochybuji. I když mi to posledně připadalo, že ze mě chce sedřít kůži.. +orosí se, když si vzpomene, jak při minulé lekci málem ochutnala smrt na jazyku+ ..mělo to svůj smysl. Člověk v kritických situacích dokáže téměř nemožné... i překonat sám sebe. A o tom to je +přikývne na souhlas+ Takže všechno, co Postrach dělá, dělá v zájmu toho druhého, i když tomu druhému to tak vůbec nepřijde +uculí se+ (lach, dobrák od kosti:D) Tak pokud je už v pořádku, domluvím se s ním tedy na další lekci.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob bře 17, 2012 11:02 am

Bojechtivých...*směje se* je fakt, že tady je většina bojechtivých...*přikývne* já to brala jako práci, nejdřív...teď je to přece jen jinak, stalo se to mou součástí, i díky tomu, koho jsem si vzala..si pak nemůžu stěžovat, že...*uchechtně se* to se klidně může stát, že výcvik s Postrachem vypadá jako tvá poslední hodinka. Tak buď v zájmu toho druhého, nebo v zájmu toho, co je správné. Rozdíl je v tom, že u prvního případu se ti jen zdá, že vypustíš duši, ve druhém se ti to skutečně stane.(hih, není nad odborného manikéra, ehm). Tak...jestli je to všechno...*pošoupne jí balíček a účet* Jo...když jsi tady a než se pánové dořeší..nechceš skočit do márnice? ( :smich: ) Tam taky došly nějaké novinky...Sice není ještě oficiálně otevřená..*koukne ven na sluníčko* ale tak to nevadí...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob bře 17, 2012 1:54 pm

Aha, takže taková nemoc z povolání. Kam se hneš, taháš sebou zbraně a žádná chladná ocel tě nenechá chladnou +chechtá se pobaveně, sama to moc dobře zná+ Tak už jsem přežila horší věci, než první lekci s Postrachem, a každá taková zkušenost je k něčemu dobrá. Člověka pěkně zocelí. A prozradím ti, že se i docela těším na to, co si na mně vymyslí tentokrát +mrkne na ni s úsměvem+ Bude to všechno. Zatím +blýskne mlsným pohledem do oddělení s meči+ Musím si něco nechat na příště, jinak bych se odsud dnes neurvala +zaplatí jí nemalou částku a vezme si balíček+ Merline, do márnice? Na to mám snad ještě dost času, ne? +rozesměje se+ Tak pokud mám tu možnost podívat se tam za života, určitě to využiju, ať vím, do čeho jdu +směje se pobaveně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob bře 17, 2012 2:44 pm

(no jasně..novinky v márnici - super luxus nerezový stůl, nová pilka na lebky a tak...ozkoušení zdarma:D)

No jasně..když prodáváme tohle, tak márnice je nezbytnou součástí*uculí se* A není nad vědět, do čeho jeden půjde...*pochechtává se a vede ju dolů do Morgue*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob bře 17, 2012 4:00 pm

Tak to jsem tedy opravdu zvědavá, co uvidím v té v márnici. Doufám, že ne nebožtíky +ušklíbne se a vyrazí za ní dolů+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » sob bře 17, 2012 8:25 pm

Postrach: Díky...+vyrovná s ním účty a překvapeně povytáhne obočí.+ Ta nabídka je opravdu lákavá. Již dlouho jsem nebojoval s nikým jen pro radost. Mám ve zdejším kraji poslání, ale to může počkat. Zašermuji si s vámi rád. Mimochodem...možná mi poradíte...Moranské výšiny...Neznáte?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Postrach » ned bře 18, 2012 12:46 pm

Magnus: Pak výborně tedy...jsem vám kdykoliv k dispozici.*přikývne na ten přátelský souboj* Moranské výšiny?*zamyslí se* Má to být tady někde v okolí, proto jste přijel?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Magnus Arnar » ned bře 18, 2012 4:16 pm

Postrach: Ano..Moranské výšiny jsou cílem mé cesty. Cítím, že již jsou blízko.
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Postrach » ned bře 18, 2012 9:56 pm

Magnus: No, jsem spíš městský člověk...každopádně se mohu poptat, jestli někdo neví, kde by to mohlo být...

*a dojde zbrojíř, který si mákl asi nadsvětelnou rychlostí a nese Led v celé své kráse, který je jako nový*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins