od Styx » pát bře 16, 2012 4:34 pm
(jj, to je ona;))
Přesně tak, z té bude mít Tony radost. Nehledí ani tak na krásu zbraně, jako spíš na její účel. A čím bolestivější, tím lepší +zkoumá zblízka ten hák a ty zoubky, pak dýku radši s respektem odloží+ Tony tady ale už byl, ten by si tohle přece nenechal ujít (není to tak dlouho, nikdo si ho nevšímal, tak po měsíci odešel:)) +obdivuje precizní práci vyšperkované dýky a zatouží po ní+ Ne, že bych byla marnivá, ale tohle je tak důmyslné, že to prostě musím mít. Nikdo neví, kdy se to může hodit +přihodí si ji do nákupního košíčku+ Vím, Postrach mi říkal, že dává přednost mečům před katanami, i když vůbec nechybuji, že s nimi to umí taky mistrně. Takže ty máš radši východní zbraně? Kdo tě s nimi učí, ten tajemný pan Ho? +zajímá se+ Ale to by mi nevadilo, kdyby mě Postrach cvičil v boji se zbraněmi, naopak, potřebuji se pořád zdokonalovat. Spíš jsem se zděsila toho, jak bych se zase ztrapnila, kdyby mi dal do ruky obouručák. Znáš ho přece, jak umí potrápit své žáky +nakloní se k ní+ A někdy mám pocit, že si to doslova užívá +zašeptá co nejtišeji, pak se zase narovná+ Další lekci? Snad už brzy. Až se Postrach bude na to cítit +uculí se, myslí tím tu jeho indispozici+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)