Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 10:27 pm

Styx: Jo, na nějakou dobu jsem se zase ubytovala na Mýtince. +pokývá hlavou+ Nějak to na mě doma padalo. +vysvětlí trochu smutněji+ A co Tony? Slyšela jsem, že se už vrátil.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 10:29 pm

Styx:*zavrtí hlavou* spíš mezinárodní přepadovka...kolega zpoza velké louže..

(Khu: lach, njn, já se nedivím..holt špička tesákovského žebříčku z řad Anitky tady, ale fakt radši čím dřív tím líp..nebo v něm zas bouchnou saze..a to ho bude asi muset Asher poskákat, aby dal pokoj:D:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 10:31 pm

(Beccy jo a půjdeš semnou a hezky mě budeš držet za ruku, ať se nerozteču a nevsáknu do ponožek :D)

(Man: rozkaz šéfova.... já se nějak ohlásím a dotlapu i s dárkem :D Můžu být u toho jak bude Asher skákat? :D :D :D )
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pát zář 03, 2010 10:32 pm

Nef, vrátil se z ruského zajetí. Byl na tom dost špatně, ale už se z nejhoršího vylízal a teď je mu o hodně líp. Ani jsem neměla čas ti to dát vědět, měla jsem s ním spoustu práce. Znáš ho, jaký je tvrdohlavý.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 10:34 pm

Styx, tak ještě, že už je na tom líp. +pokývá hlavou+ Jo znam, i když ne tolik jako ty, ale i tak to chápu. +pousměje se+ Přemýšlela jsem, že bych ho zašla navštívit, ale nejsem si jistá, jestli teď stojí o nějakou společnost.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát zář 03, 2010 10:35 pm

Styx: Na medvěda °odpoví hcladně° Vždyť jsem to říkala. Je silný, rychlí, otravný a chce mě zabít °vysvětluje. Řekla by jí víc, ale ne takhle veřejně°

(Jasně, dáme kvoty. Jeden pár tesáků na jeden dům :D)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 10:37 pm

(Khu:lach, tak jestli hezky poprosíš, tak tě třeba chlapci nechaj koukat:D:D, Lana: nooo..ale jen v obytných částech, jinak můžem Slasti zavřít:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 10:40 pm

Khurrem: Kolik má času lásko? +zeptá se+ Jejich vyjmenování totiž bude chvilku trvat +chvástá se+ Předně sem nejuspěšnější lovec přemožitelek. Třeba tohle +zatahá za svůj kabát+ stáhnul jedný New Yourku hned co sem jí zlomil vaz +těší ho ta slává kteoru si tím získal, duše, neduše+ Taky sem zachránil svět a zavřel Pekelnou bránu.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 10:41 pm

( Man: tak jestli budu prosit je, tak nejen o koukání :D :D :D :D)

Spike: Mám celou věčnost mon adore... Oslň mě *usměje se, pak už jen pozorně naslouchá*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 10:53 pm

Khurrem +Konečně se našel někdo kdo snad bude chtít poslouchat jeho krvavé historky. Angela už to nebaví, páč je slyšel už nejmíň tisíckrát+ Óóóó nejkrásnější vzpomínky mám na přemožitelku v Čině +zasní se nad starými dobrými časi+ Už první ranou mi naštípla čelist. Bolelo to jak prase, ale zároveň to bylo senzační. Nikdy sem se přemožitelkou do tý doby nerval +nadšně vycení zuby+ Byla to prostě úplně jiná liga než ty rváči v hospodách. Měla styl, glanc, obratnost a v pohybech takovou poezii. Doslova tančila. Tančila tanec smrti zběsila jako žínka při úplňku. Bojovali sme nejmíň hodinu, než jsem jí takhle popad +v návalu nadšení z vyprávění chytne Khurrem kolem paží a druhou ruku jí přitiskne na krk. Nesnaží se jí dusit, opravdu jen ukazuje+ a zahryznul se jí do krku +napodobý i to, než jí pustí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins