Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Lanevra » pát zář 03, 2010 8:13 pm

°Vrací Styx obětí jednou rukou° Říkala jsem přeci že se vrátím °připomene jí měkce° Zrovna jsem uvažovala o pořízení nějaké pěkné zbraně, dokonce i tom že bych se neučila střílet či šermovat, když se tu oběvil tenhle krámek °mávne rukou v rukavičce° A co ty tu? Dolňuješ svou zbrojnici?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 8:14 pm

Styx: Jo to mam, ale trošku jsem doufala, že tady taky budou mít. +usměje se+ Musim se ale přiznat, že bych se se střelnými chtěla naučit, i když nevim tedy kde se to naučím. +zamyslí se+ Třeba se mě někdo ujme. +zazubí se nakonec+ A co ty? Střelný nebo sečný?

Lana: +vůbec jí nepoznala, až když se s ní Styx přivítá, tak jí docvakne, kdo to je+ Zdravím. +široce se usměje+ Ty si někde byla? +zajímá se, nějak jí to ušlo+

Rebecca: Ahoj. +široce se usměje a obejme ji+ Gratuluju k otevření obchodu. +zatřese jí vesele rukou+ Tak co si tu všechno můžeme pořídit? +zajímá se hned+

Man: Dobrý večer. +neni si jistá jeslti si tykaly nebo ne+ Á tak to já si rovnou něco dam. +pokývá hlavou a vezme si tedy sklenku šampaňského+ A gratuluji k obchůdku.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:17 pm

*obejme Beccy* takže zbraně jo? Už mám nákupní seznam... tak doufám že ho co nejdřív uskutečním*zakření se* Ještě by to chtělo nějakého dobráka co by semnou chodil na aikido
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pát zář 03, 2010 8:17 pm

Nef: *myslím, že tykaly..a když ne, tak můžou:)*díky..jen si vem, co já tady s tím jinak...*usměje se na ni*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Spike » pát zář 03, 2010 8:19 pm

+Tak nějak se courá, stejně nikdy nemá co dělat, až docourá k obchodu se zbraněmi. To by nebyl on aby nechtěl nakouknout., zvláště když vidí že spolumajitelkou je Becca. Otře hořící konec cigarety o zeď u dveří a zbytek si strčí za ucho, přeci nebude plítvat dobrý tabákem. Vejde dovnitř a pozorně se kolem sebe rozhlíží jestli nespatří právě Beccu aby jí pozdravi. Nějaká ta slušnost a vychování v něm přeci jen i po stu letech zůstalo+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » pát zář 03, 2010 8:23 pm

Nef: °Krátce se na ni usměje° Byla jsem navštívit rodinu v Praze °odpoví jí na otázku dokonale klidným hlasem° Znáš to; setkání po nějakých třiceti letech. Velká oslava, spousta novích tváří a tak °hlas má chladný, na tváři úšklebek° Čekala jsem že tě tu najdu při tvé zálibě ve zbraních.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 03, 2010 8:23 pm

Nef: Taky ju obejme a usměje se. Tak to děkujem, snad hned nezkrachujem. Zasměje se. Mnoo...co... Zbraně přece. A to všechno, na co si jen vzpomeneš. A pokud je něco, co tu nenajdeš. Luskne prsty. Tak to takhle seženem. Culí se.

Khurrem: Zakření se. No jo, zbraně. To víš, mám k nim až trochu nezdravě kladný vztah.

(cože, ve Spikovi slušnost a vychování? To jsou pro něj sprostý slova ne? :D Ale faktem je, že je prostě k sežrání, u Buffy si musím pod bradou držet necky, abych nevytopila hospodu pod náma:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 03, 2010 8:25 pm

No jo zbráně*protáhne zálibně* myslíš že by ste mi zvládli sehnat jagatany a claymory? ááááááááá miniuzi a beretu?* vyhrkne ze sebe*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát zář 03, 2010 8:26 pm

vejde dovnitř a rozhlédne se kolem. Všimne si Beccy a Styx. nejdřív jde za Beccou a podá jí ruku. Dobrý večer, já jsem Mystick a tak dál. usměje se na ni. Pokud vím, tak vy jste spolumajitelka, že?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát zář 03, 2010 8:27 pm

Man: Tak zase nechci vypadat, jako bych týden nejedla a nepila. +usměje se+ A co, že ste se rozhodli otevřít obchod se zbraněmi? +zajímá se+

Lana: Aha tak. +pokývá hlavou+ No moc neznam, jelikož jedinej z rodiny kdo žije je sestra. Ale umím si to představit. +pousměje se+ Pravda, nemohla jsem si to nechat ujít.

Rebecca: To určitě nezkrachujete. Si hned něco koupim, abych vám v tom zabránila. +zazubí se+ Tak to je skvělé, že takovou rychlostí. +kývá nadšeně hlavou+ A najdu tu i někoho, kdo by mě naučil střílet?

+pohledem zabloudí přes místnost a stuhne, když uvidí známou blonďatou hlavu, skloní hlavu ke skleničce a zamotá se mezi holky, aby se trošku shovala+

(Becco, tak to jsme na tom stejně :D )
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins