Hmm, to by asi neměl... Ale nic takovýho by se rozhodně znovu stát nemělo. Potřese vážně hlavou. No právě, představa toho, že tam zkončí velká část smrtelníků a někteří z nich se až tam dozví, že jsou vlastně křesťané. Povzdychne si. Jedna z mála výhod upírů... Zamyslí se nad tím v poměrně krátké době podruhé. Najednou jí pípne smska. Přečte si ji a pobaveně koukne na Man. Staří přátelé neudělali Janovi radost. Ten zas bude mít náladu. Povzdechne si odevzdaně a tiše se zasměje. No, tak asi budu muset jít, ať tady svou maličkostí neprovokuje moc dlouho. Zvedne se a nadhodí si krabici do náruče, jakoby to byla dětská hračka. Jsem moc zvědavá, jak se bude tvářit po Přemístění. Uculí se poťouchle. Tak ahoj a že Postracha pozdravuju. Mrkne na ni, vyjde ven a přemístí se podle souřadnic, které jí Jan poslal.
(no právě že budu vybalovat:( chcípnu... No já doufám, že pak dají chvíli pokoj, do konce měsíce bych pak měla mít volno a od 6.srpna mám dva týdny dovolenou, tak snad už žádnou takovou blbinu nevymyslej. a když jo, tak mě snad už vynechaj)